Povezane vesti

„Ma kakvo rušenje ustavnog poretka, uhapšen sam zbog Vučićevog učešća u Sarajevo safariju“: Advokat Čedomir Stojković za…

„Ma kakvo rušenje ustavnog poretka, uhapšen sam zbog Vučićevog učešća u Sarajevo safariju“: Advokat Čedomir Stojković za…

Nova pre 3 sata
"Ispitiali su me u Palati Srbija i čuo sam policajce u hodniku kako pitaju: 'Gde je onaj Sarajevo safari', pretpostavljam da je to bio pravi razlog mog hapšenja, a ne neko nasilno rušenje ustavnog poretka", kaže u izjavi za portal Nova.rs advokat Čedomir… »
Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode: Vučić mi se sveti zbog tužbe za Sarajevo safari

Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode: Vučić mi se sveti zbog tužbe za Sarajevo safari

N1 Info pre 14 sati
Advokat Čedomir Stojković objavio je noćas na svom Fejsbuk nalogu da je pušten da se brani sa slobode, nakon što je u ponedeljak uhapšen jer je na društvenim mrežama navodno pozivao na svrgavanje najviših državnih organa i njihovih predstavnika… »
Advokat Stojković pušten da se brani sa slobode

Advokat Stojković pušten da se brani sa slobode

Nedeljnik pre 14 sati
Advokat Čedomir Stojković objavio je noćas na svom Fejsbuk nalogu da je pušten da se brani sa slobode, nakon što je u ponedeljak uhapšen jer je na društvenim mrežama navodno pozivao na svrgavanje najviših državnih organa i njihovih predstavnika, piše N1… »
Advokat Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode, zabranjeno mu je korišćenje Tvitera i Jutjuba

Advokat Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode, zabranjeno mu je korišćenje Tvitera i Jutjuba

Moj Novi Sad pre 14 sati
Advokat Čedomir Stojković koji je juče uhapšen zbog toga što je, prema saopštenju Tužilaštva, "postojanja osnova sumnje da je u periodu od aprila 2022. godine do decembra 2025. godine različitim objavama na društvenim mrežama pozivao građane na… »
Advokat Čedomir Stojković priveden zbog sumnje na pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka, pušten na slobodu

Advokat Čedomir Stojković priveden zbog sumnje na pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka, pušten na slobodu

NIN pre 15 sati
Advokat Čedomir Stojković priveden je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je putem objava na društvenim mrežama pozivao na nasilnu promenu ustavnog uređenja Srbije, potvrđeno je Tanjugu. Kako je saopšteno, Stojkoviću se na teret… »
Advokat Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode: Objavio zapisnik sa saslušanja i za šta se tereti

Advokat Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode: Objavio zapisnik sa saslušanja i za šta se tereti

Radio 021 pre 16 sati
Advokat Čedomir Stojković, koji je sinoć uhapšen, pušten je da se brani sa slobode. Kako je objavio na Fejsbuku, pušten je iz pritvora pola sata posle ponoći. Kako je naveo, oduzet mu je telefon, a rešenjem suda zabranjeno mu je korišćenje X platforme i… »
Oglasio se advokat Čedomir Stojković nakon što je pušten da se brani sa slobode

Oglasio se advokat Čedomir Stojković nakon što je pušten da se brani sa slobode

Nova pre 16 sati
Advokat Čedomir Stojković, priveden je juče po nalogu Višeg javnog tužilaštva. On je sinoć pušten da se brani sa slobode. Inače, VJT sumnjiči Stojkovića za rušenje ustavnog poretka zbog tvitova koje je pisao od 2022. godine do danas. Stojković se nakon… »
Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode

Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode

Danas pre 17 sati
Advokat Čedomir Stojković, koji je sinoć priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva, pušten je noćas da se brani sa slobode. VJT sumnjiči Stojkovića za rušenje ustavnog poretka zbog tvitova koje je pisao od 2022. godine do danas. Kako je naveo na… »
Priveden advokat Čedomir Stojković

Priveden advokat Čedomir Stojković

Danas pre 1 dan
Advokat Čedomir Stojković, priveden je danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Ovu informaciju podelio je sam Stojković na svom Iks nalogu. Upravo me privodi policija po naredbi VJT — Advokat Čedomir STOJKOVIĆ (@FIGHT_4_RIGHT_S) December 29… »

Vesti dana »