Povezane vesti
Tanja Savić sa dubokim izrezom i gore i dole: Dečko Muki se ne odvaja od nje, tu je i pevačicin brat sa ženom, svi su zajedno…
Blic pre 2 sata
Iako joj mnogi predviđaju svadbu, prioritizuje zdravlje i porodicu. Tanja je izjavila da ima najbolje želje za predstojeći period. Pevačica Tanja Savić večeras, za reprizu Nove godine, peva u srpskoj prestonici. Ona je do lokala u kom nastupa došla sa… »
(Video) "Navikla sam na sve od brata" Rada Manojlović o porodici i skandalu u Nemačkoj: "Sve ovo sa Đoletom Đoganijem mi je…
Blic pre 2 sata
Pevačica Rada Manojlović večeras, za reprizu Nove godine, peva u srpskoj prestonici. Ona se malo pred izlazak na binu dotakla jučerašnjeg nastupa u Trebinju, privatnog života, ali i skandala Vesne i Đoleta Đoganija o kojem se priča. Radu smo zatekli dok… »
"Navikla sam od brata na sve", Rada o Nenadovoj izjavi da ne priča sa njima, pa pomenula haos Đoganijevih
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Rada Manojlović večeras, za reprizu Nove godine, peva u srpskoj prestonici, a pred nastup progovorila je o estradi, haosu njenih kolega za novogodišnju noć, ali i bratu Nenadu Manojloviću. Ona se malo pred izlazak na binu dotakla jučerašnjeg… »
Vesti dana »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Švajcarska tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana nije namerno izazvan
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 6 satijoš 2 povezane