Povezane vesti

Tanja Savić u izazovnoj haljini sa dubokim prorezima: Muki je ne ispušta iz ruku, a tu je i brat sa ženom

Tanja Savić u izazovnoj haljini sa dubokim prorezima: Muki je ne ispušta iz ruku, a tu je i brat sa ženom

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Tanja Savić sinoć, 1.januara, za reprizu Nove godine nastupila je u Nacionalnoj klasi, gde je restoran bio popunjen do poslednjeg mesta. Tanja je do restorana stigla u pratnji dečka Muhameda Mukija Bešića, koji se sve vreme nije odvajao od nje… »
(Video) "Navikla sam na sve od brata" Rada Manojlović o porodici i skandalu u Nemačkoj: "Sve ovo sa Đoletom Đoganijem mi je…

(Video) "Navikla sam na sve od brata" Rada Manojlović o porodici i skandalu u Nemačkoj: "Sve ovo sa Đoletom Đoganijem mi je…

Blic pre 22 dana
Pevačica Rada Manojlović večeras, za reprizu Nove godine, peva u srpskoj prestonici. Ona se malo pred izlazak na binu dotakla jučerašnjeg nastupa u Trebinju, privatnog života, ali i skandala Vesne i Đoleta Đoganija o kojem se priča. Radu smo zatekli dok… »
"Moj obraz je pred publikom čist 15 godina", Nadica Ademov otvoreno o haosu na Sajmu: "To nikom neću dozvoliti"

"Moj obraz je pred publikom čist 15 godina", Nadica Ademov otvoreno o haosu na Sajmu: "To nikom neću dozvoliti"

Telegraf pre 22 dana
Javnost bruji o skandalu koji se dogodio u novogodišnjoj noći kada je Nadica Ademov izašla na binu i publici saopštila da neće pevati, zbog toga što, kako je istakla, organizatori dočeka "Beograd noću" nisu ispoštovali ono što je među njima bilo… »
"Nije mi isplaćen novac": Nadica Ademov se čula sa organizatorima nakon skandala, spomenula i tužbu

"Nije mi isplaćen novac": Nadica Ademov se čula sa organizatorima nakon skandala, spomenula i tužbu

Mondo pre 22 dana
Javnost bruji o skandalu koji se dogodio u novogodišnjoj noći kada je Nadica Ademov izašla na binu i publici saopštila da neće pevati. Ona je objasnila da je tu odluku donela zato što organizatori nisu ispoštovali dogovor oko satnice njenog nastupa, a… »
"Nije mi isplaćen novac" Nadica Ademov se nakon skandala za doček Nove godine čula sa organizatorima, otkrila nove detalje…

"Nije mi isplaćen novac" Nadica Ademov se nakon skandala za doček Nove godine čula sa organizatorima, otkrila nove detalje…

Kurir pre 22 dana
Javnost bruji o skandalu koji se dogodio u novogodišnjoj noći kada je Nadica Ademov izašla na binu i publici saopštila da neće pevati. Ona je objasnila da je tu odluku donela zato što organizatori nisu ispoštovali dogovor oko satnice njenog nastupa, a… »
Vreli kostim i vrtoglave štikle pred krcatom dvoranom! Publika nije skidala pogled, Barbara "zapalila" Ohrid

Vreli kostim i vrtoglave štikle pred krcatom dvoranom! Publika nije skidala pogled, Barbara "zapalila" Ohrid

Telegraf pre 22 dana
Barbara Bobak imala je sinoć sjajan nastup za reprizu Nove godine u Severnoj Makedoniji i to pred 4.000 ljudi! Mlada muzička zvezda je nastupala u Ohridu pred prepunom sportskom halom "Biljanini izvori". Barbara je kao i uvek imala efektan stajling a… »
Muzika i pesma u 2026: Tanja Savić napravila dar-mar na reprizi Nove godine, a imala i specijalnog gosta (foto)

Muzika i pesma u 2026: Tanja Savić napravila dar-mar na reprizi Nove godine, a imala i specijalnog gosta (foto)

Večernje novosti pre 23 dana
FOLK zvezda Tanja Savić nastupila je sinoć, za reprizu dočeka Nove godine, u jednom prestoničkom klubu, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Foto: Novosti Tanja se više od tri sata družila sa publikom, koja je sve njene hitove sa njom pevala od… »
Predviđali im raskid, oni zaljubljeniji nego ikad! Jelena i Mladen razmenjuju nežnosti na nastupu Tanje Savić

Predviđali im raskid, oni zaljubljeniji nego ikad! Jelena i Mladen razmenjuju nežnosti na nastupu Tanje Savić

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Tanja Savić nastupila je sinoć, 1. januara, u Nacionalnoj klasi povodom reprize dočeka Nove godine, gde su se našle i brojne javne ličnosti. Atmosfera je bila na vrhuncu, a restoran je bio ispunjen do poslednjeg mesta, te je publika uglas pevala… »
"Katastrofa je šta se dešava na nastupima": Sandra Afrika o skandalima koji su obeležili doček Nove godine

"Katastrofa je šta se dešava na nastupima": Sandra Afrika o skandalima koji su obeležili doček Nove godine

Mondo pre 23 dana
Pevačica Sandra Afrike za reprizu Nove godine nastupila je u Beogradu, a tom prilikom prokomentarisala je skandale u novogodišnjoj noći na estradi. Nadica Ademov je zbog organizatora otišla sa nastupa, dok su Đoganijevi ostali bez para. "Bilo je radno za… »
"To sa Đoganijem i Nadicom je katastrofa", Sandra Afrika o novogodišnjoj noći: "Kapara treba da se uzme"

"To sa Đoganijem i Nadicom je katastrofa", Sandra Afrika o novogodišnjoj noći: "Kapara treba da se uzme"

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Sandra Afrika nastupila je u Beogradu za reprizu Nove godine, a tokom večeri osvrnula se i na skandale koji su obeležili novogodišnju noć. Nadica Ademov je, zbog problema sa organizatorom, napustila mesto gde je trebala da nastupa, dok su… »
"To sa Đoganijem je katastrofa, nekad nije do organizatora" Sandra Afrika o skandalu u Nemačkoj, Vesna i Đole ostali bez evra…

"To sa Đoganijem je katastrofa, nekad nije do organizatora" Sandra Afrika o skandalu u Nemačkoj, Vesna i Đole ostali bez evra…

Kurir pre 23 dana
Pevačica Sandra Afrike za reprizu Nove godine nastupila je u Beogradu, a tom prilikom prokomentarisala je skandale u novogodišnjoj noći na estradi. Nadica Ademov je zbog organizatora otišla sa nastupa, dok su Đoganijevi ostali bez para. - Bilo je radno… »
Muki izneo Tanju iz restorana i nosio do auta: Pevačica nije mogla da stoji na nogama, njena reakcija je hit

Muki izneo Tanju iz restorana i nosio do auta: Pevačica nije mogla da stoji na nogama, njena reakcija je hit

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Tanja Savić doživela je romantičan gest od svog dečka, Muhameda Mukija Bešića, nakon nastupa u Nacionalnoj klasi za reprizu Nove godine. Nakon dva sata žurke u elitnom restoranu, koji je bio krcat do poslednjeg mesta, Tanja više nije mogla da… »
(Video) Tanja Savić ne može da stoji na nogama Muki je nosi sa nastupa - ona vrišti, ne može da veruje šta se dešava

(Video) Tanja Savić ne može da stoji na nogama Muki je nosi sa nastupa - ona vrišti, ne može da veruje šta se dešava

Blic pre 23 dana
Tanja je otvoreno govorila o svom odnosu sa Mukijem i želji da dobiju dete. Pevačica sada živi sa svojim sinovima u Smederevu, nastavljajući karijeru i privatni život. Dečko pevačice Tanje Savić, Muhamed Muki Bešić je oduševio pevačicu potezom nakon… »
(Video) "To sa Đoganijem je katastrofa, nekad nije do organizatora" Sandra Afrika o skandalu u Nemačkoj, Vesna i Đole ostali…

(Video) "To sa Đoganijem je katastrofa, nekad nije do organizatora" Sandra Afrika o skandalu u Nemačkoj, Vesna i Đole ostali…

Blic pre 23 dana
Otkrila je da je 2025. godina bila značajna jer je kupila svoj prvi stan. Priznala je da profesionalni život napreduje, dok u ljubavnom aspektu trenutno nema planova. Pevačica Sandra Afrike za reprizu Nove godine nastupila je u Beogradu, a tom prilikom… »
Vratila je kilažu od pre dva porođaja Jelena Pešić sa mužem Mladenom Vuletićem u provodu bez dece: Uskladili stajlinge, pa…

Vratila je kilažu od pre dva porođaja Jelena Pešić sa mužem Mladenom Vuletićem u provodu bez dece: Uskladili stajlinge, pa…

Blic pre 23 dana
Tanja je izrazila svoje želje za Novu godinu, pozivajući na ljubav i zdravlje za sve. Na mrežama se pojedini pitaju da li Jelena ima pomoć oko dece. Pevačica Tanja Savić sinoć je nastupala u srpskoj prestonici za reprizu Nove godine. Na njenom nastupu… »
Tanja Savić sa dubokim izrezom i gore i dole: Dečko Muki se ne odvaja od nje, tu je i pevačicin brat sa ženom, svi su zajedno…

Tanja Savić sa dubokim izrezom i gore i dole: Dečko Muki se ne odvaja od nje, tu je i pevačicin brat sa ženom, svi su zajedno…

Blic pre 23 dana
Iako joj mnogi predviđaju svadbu, prioritizuje zdravlje i porodicu. Tanja je izjavila da ima najbolje želje za predstojeći period. Pevačica Tanja Savić večeras, za reprizu Nove godine, peva u srpskoj prestonici. Ona je do lokala u kom nastupa došla sa… »
"Navikla sam od brata na sve", Rada o Nenadovoj izjavi da ne priča sa njima, pa pomenula haos Đoganijevih

"Navikla sam od brata na sve", Rada o Nenadovoj izjavi da ne priča sa njima, pa pomenula haos Đoganijevih

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Rada Manojlović večeras, za reprizu Nove godine, peva u srpskoj prestonici, a pred nastup progovorila je o estradi, haosu njenih kolega za novogodišnju noć, ali i bratu Nenadu Manojloviću. Ona se malo pred izlazak na binu dotakla jučerašnjeg… »

Vesti dana »