Povezane vesti
MUP: Krivična prijava protiv osumnjičene da je razbila prozor i staklo na vratima Patrijaršije
NIN 14.01.2026
Beogradska policija će podneti krivičnu prijavu protiv žene (35) zbog sumnje da je na Patrijašiji polomila prozor i staklo na vratima, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saopštenju piše da se N.T. (35) sumnjiči za uništenje i… »
MUP: Krivična prijava protiv osumnjičene da je razbila prozor i staklo na vratima Patrijaršije
Danas 13.01.2026
Beogradska policija će podneti krivičnu prijavu protiv žene (35) zbog sumnje da je na Patrijašiji polomila prozor i staklo na vratima, saopštilo je večeras ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saopštenju piše da se N.T. (35) sumnjiči za… »
Pokrao šunku i kulen! Nesvakidašnja krađa u Baču: Mladić (21) provalio u pušnicu i odneo veliku količinu domaćih proizvoda…
Blic 13.01.2026
Osumnjičeni M.A. (21) optužen za provalu u pušnicu u mestu Plavna Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava zbog teške krađe Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Baču rasvetlili su krivično delo teška krađa i uhapsili osumnjičenog, M. A… »
Žena polomila prozor i staklo na vratima Patrijaršije SPC, policija je identifikovala i podnela krivičnu prijavu.
Blic 13.01.2026
Incident se dogodio 11. januara na objektu Patrijaršije SPC Polomljena su stakla na prozoru i ulaznim vratima objekta Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Stari grad, u saradnji sa Prvim osnovnim javim tužilaštvom, podneće krivičnu… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO
Nova pre 58 minutajoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 53 minutajoš 22 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 53 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Početkom maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Biznis.rs pre 3 satajoš 21 povezana