Povezane vesti

Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška

Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška

Blic pre 21 dana
Anastasija je govorila o životu u Španiji i otkrila kako se prilagodila Suprugu je najveća podrška i često ga bodri sa tribina Anastasija Ražnatović oglasila se nakon što su fudbaleri Sevilje, među kojima je i njen suprug Nemanja Gudelj, ostvarili veoma… »
Nakon 6 godina braka ušli su u vezu sa još jednom ženom: posle nekoliko meseci više ništa nije bilo isto

Nakon 6 godina braka ušli su u vezu sa još jednom ženom: posle nekoliko meseci više ništa nije bilo isto

Kurir pre 21 dana
Za mnoge ljude u situaciji u kojoj se našla Alana Andervud, dilema bi delovala nerešivo: prekinuti dugogodišnju vezu kako bi bolje razumeli sopstveni identitet. Međutim, Alana i njen partner Kevin Dženkaj odlučili su se za drugačiji put. Bila je 2020… »
„Progutala sam knedlu, a ujutru metastaza ogromna!“ Potresna ispovest Maje Volk o rečima njenog oca

„Progutala sam knedlu, a ujutru metastaza ogromna!“ Potresna ispovest Maje Volk o rečima njenog oca

Kurir pre 22 dana
Maja Volk je otvoreno govorila o svojoj borbi sa rakom i uspela da pobedi tešku bolest, inspirišući mnoge svojom snagom i istrajnošću. Nikada nije krila da je njen život bio ispunjen brojnim izazovima, a sada se prisetila jedne izuzetno stresne situacije… »
"Pogutala sam knedlu i prećutala, a ujutru je metastaza bila ogromna." Maja Volk nikada nije zaboravila šta joj je otac…

"Pogutala sam knedlu i prećutala, a ujutru je metastaza bila ogromna." Maja Volk nikada nije zaboravila šta joj je otac…

Blic pre 22 dana
Ona je imala niz stresnih situacija pre nego što joj je dijagnostikovan karcinom grla Teško je podnela smrt majke, a žena koju je otac oženio je nije volela Maja Volk otvoreno uspela je da pobedi rak, a svojom borbom je inspirisala mnoge. Ona nije krila… »
Jovana Jeremić slomljena od bola: Podelila emotivni snimak: "Beskrajno mi nedostaješ, volim te"

Jovana Jeremić slomljena od bola: Podelila emotivni snimak: "Beskrajno mi nedostaješ, volim te"

Blic pre 22 dana
Jovana nije želela da je sažaljevaju zbog smrti oca, te je krila informaciju u početku Otac joj je u životu bio veliki oslonac i podrška Voditeljka Jovana Jeremić teško je podnela smrt oca za kojeg je bila jako vezana. Sada je podelila je na svom… »

Vesti dana »