Povezane vesti

„Kao da je vladalo blago razočarenje“: Ivanić otkrio šta ga je pogodilo kod navijača i zašto nije otišao u Seltu!

„Kao da je vladalo blago razočarenje“: Ivanić otkrio šta ga je pogodilo kod navijača i zašto nije otišao u Seltu!

Hot sport pre 1 sat
Nada se i očekuje pun stadion! Crvena zvezda u okviru poslednjeg kola ligaške faze Lige Evrope igra na svom terenu protiv Selte Vigo. Osim trenera Dejana Stankovića, javnosti se obratio i Mirko Ivanić koji je, zanimljivo, bio r anije na radaru Zvezdinog… »
Ivanić: Ljudi su bili razočarani… Sad hoću pun stadion

Ivanić: Ljudi su bili razočarani… Sad hoću pun stadion

Sport klub pre 1 sat
Kapiten Crvene zvezde Mirko Ivanić pred meč poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope protiv Selte imao je poruku za navijače kluba iz Ljutice Bogdana. Iskusni veznjak nada se velikoj podršci sa tribina u meču koji bi crveno-belima mogao da donese i… »
Stanković o Erakoviću: Ima dobrih naznaka...

Stanković o Erakoviću: Ima dobrih naznaka...

Sputnik pre 30 minuta
Strahinja Eraković, srpski fudbaler, mogao bi da se vrati u Crvenu zvezdu. Eraković je bio tema u poslednjih nekoliko dana jer se pojavila naznaka da bi mogao da se vrati u Zvezdu kao pozajmljeni igrač ruskog Zenita. O Erakoviću je pred utakmicu Lige… »
O čemu li su pričali? Dejan Stanković obavio "poseban" razgovor sa Arnautovićem pred Seltu

O čemu li su pričali? Dejan Stanković obavio "poseban" razgovor sa Arnautovićem pred Seltu

Telegraf pre 50 minuta
Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak od 21.00 ekipu španske Selte, u okviru poslednjeg, osmog kola ligaške faze Lige Evrope. Izabranici Dejana Stankovića obezbedili su proleće u Evropi, i plasman u nokaut fazu drugog po jačini evropskog klupskog… »
„Radi sve bolje“: Stanković govorio o povratku Radonjića u tim!

„Radi sve bolje“: Stanković govorio o povratku Radonjića u tim!

Hot sport pre 2 sata
Mora da radi svaki trening kao da je poslednji! Crvena zvezda u okviru poslednjeg kola ligaške faze Lige Evrope igra na svom terenu protiv Selte Vigo. Stanković je u najavi meča poručio da njegova ekipa neće ući defanzivno, ali i naglasio da će mnogo… »
Stanković: Volim pritisak, za mene je utakmica protiv Selte kao finale

Stanković: Volim pritisak, za mene je utakmica protiv Selte kao finale

Radio sto plus pre 2 sata
“Videćemo šta će nam utakmica doneti, da li ćemo morati biti defanzivni ili ofanzivni, ali naša ideja neće biti da stanemo ispred gola, a ako te protivnik natera, bićemo spremni i za to. Ja volim pritisak i za mene je ova utakmica kao finale, utakmica… »
Stanković: Radonjić radi sve bolje, prijatno me boli glava

Stanković: Radonjić radi sve bolje, prijatno me boli glava

Sport klub pre 2 sata
Dejan Stanković je dobro startovao, a sada je ispred njega i Crvene zvezde teži ispit nego u Malmeu - na zatvaranju Lige Evrope protivnik u Beogradu je Selta (četvrtak, 21.00). Stanković je najavio da se Crvena zvezda neće braniti, ali da ne zavisi samo… »
Ivanić obradovao navijače Zvezde! Evo šta je kapiten poručio pred utakmicu sa španskom Seltom

Ivanić obradovao navijače Zvezde! Evo šta je kapiten poručio pred utakmicu sa španskom Seltom

Dnevnik pre 2 sata
Kvaliteti Mirka Ivanića mnogo znače ekipi sa Marakane. Crvena zvezda dočekuje Seltu sutra od 21.00 u meču 8. kola Lige Evrope. Kapiten crveno-belih, Mirko Ivanić, naglasio je na konferenciji za medije da je spreman, te da je povreda lista prošlost. -… »
Selta stigla u Beograd, a napadač poručuje: "Ako osvojimo Ligu Evrope - brijem se"

Selta stigla u Beograd, a napadač poručuje: "Ako osvojimo Ligu Evrope - brijem se"

Sportske.net pre 2 sata
Fudbaleri Selte iz Viga pristigli su ovog popodneva u Beograd gde će u četvrtak od 21.00 sati igrati protiv Crvene zvezde u osmom kolu Lige Evrope. Oba tima imaju sigurno mesto u nastavku takmičenja, samo je pitanje s koje pozicije će dalje. Crvena… »
Stanković: Za mene je meč protiv Selte kao finale, moramo da budemo fokusirani

Stanković: Za mene je meč protiv Selte kao finale, moramo da budemo fokusirani

RTS pre 1 sat
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je dan pred utakmicu protiv španske Selte da njegovi izabranici moraju da prate detalje i da budu fokusirani. Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Seltu u osmom kolu ligaške faze Lige Evrope. "To je ekipa… »
Ivanić: "Nije mi se dalo da odem u Seltu"

Ivanić: "Nije mi se dalo da odem u Seltu"

B92 pre 1 sat
Vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić najavio je meč 8. kola Lige Evrope protiv Selte iz Viga, koji se u četvrtak od 21.00 igra na stadionu "Rajko Mitić". On je istakao da je posle tri kola bilo nezadovoljstva u klubu zbog rezutlata u Evropi, a onda je… »
Ivanić pred Seltu: Stalno smo nešto jurili, sad nemamo pritisak kao na prethodnim mečevima

Ivanić pred Seltu: Stalno smo nešto jurili, sad nemamo pritisak kao na prethodnim mečevima

Večernje novosti pre 2 sata
CRVENA zvezda poslednju utakmicu osnovnog dela Lige Evrope igra protiv Selte. Pred ovaj meč se oglasio kapiten crveno-belih Mirko Ivanić. FOTO: FK Crvena zvezda On veruje da će tribine što punije. - Osećalo se blago nezadovoljstvo tokom jeseni zbog nešto… »
„Ima dobrih naznaka“: Stanković pred Seltu o dolasku velikog pojačanja u Crvenu zvezdu

„Ima dobrih naznaka“: Stanković pred Seltu o dolasku velikog pojačanja u Crvenu zvezdu

Danas pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde su izborili plasman u nokaut fazu Lige Evrope, posle duela sa Seltom i raspleta u ligaškom delu takmičenja, biće poznato da li će crveno-beli u plej-of ili direktno u osminu finala. Trener crveno-belih Dejan Stanković je bio… »
Stanković voli i želi pritisak: "Zašto ne i jak derbi između plej-of utakmica?"

Stanković voli i želi pritisak: "Zašto ne i jak derbi između plej-of utakmica?"

Sportske.net pre 2 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je meč protiv Selte u 8. kolu ligaške faze Lige Evrope koji je na programu u četvrtak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić". Koliko će biti drugačija Crvena zvezda u odnosu na prethodne mečeve… »
Dejan Stanković pred Seltu odbrušio novinarima: „Vidim da vi znate pre mene ko će da igra!“

Dejan Stanković pred Seltu odbrušio novinarima: „Vidim da vi znate pre mene ko će da igra!“

Hot sport pre 2 sata
Duel koji svi jedva čekaju! Crvena zvezda u okviru poslednjeg kola ligaške faze Lige Evrope igra na svom terenu protiv Selte Vigo. Uoči tog susreta, trener ‘crveno-belih’, Dejan Stanković je rekao: „Videćemo šta će nam utakmica doneti, da li ćemo biti… »
Stanković pred Seltu: Idemo na pobedu, Eraković blizu povratka na Marakanu

Stanković pred Seltu: Idemo na pobedu, Eraković blizu povratka na Marakanu

Euronews pre 2 sata
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković na konferenciji za štampu izneo je svoje viđenje pred meč sa Seltom u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope. Konferenciji je prisutvovao i kapiten crveno-belih Mirko Ivanić. "Biću spreman za ovaj duel 100 odsto… »
"Radili smo na tome da budemo sveži" Stanković: Meč protiv Selte kao finale, moramo da budemo fokusirani

"Radili smo na tome da budemo sveži" Stanković: Meč protiv Selte kao finale, moramo da budemo fokusirani

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: ”Uvek će biti emocija, samo će biti drugačija kontrola. Kao protiv Malmea, moramo da budemo fokusiranii i pratimo detalje”, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Selte u Ligi Evrope. Zvezda dočekuje Seltu u… »
Selta zvala Mirka Ivanića: "Osetili smo blago razočaranje, zaslužili smo pun stadion"

Selta zvala Mirka Ivanića: "Osetili smo blago razočaranje, zaslužili smo pun stadion"

Sportske.net pre 2 sata
Kapiten fudbalera Crvene zvezde Mirko Ivanić otkrio je da je tokom prošlosti imao poziv Selte. Uoči duela dva tima na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 21.00, kapiten je spreman i izvesno je da ćemo ga videti od starta. "Dobro se osećam, treniram sa… »
Evo šta o dolasku Erakovića kaže trener Zvezde

Evo šta o dolasku Erakovića kaže trener Zvezde

Sport klub pre 2 sata
Strahinja Eraković će se, prema informacijama Sport kluba, vratiti u Crvenu zvezdu. Mnogo poteza sa Marakane povučeno je u tom smeru. Dok se uveliko „kuva“ oko pojačanja u odbrani iz Zenita, Sport klub je trenera Dejana Stankovića pitao očekuje li ga u… »
"Hoću da dominiram, imam fenomenalan tim": Dejan Stanković želi pobedu Zvezde protiv Selte

"Hoću da dominiram, imam fenomenalan tim": Dejan Stanković želi pobedu Zvezde protiv Selte

Mondo pre 2 sata
Crvena zvezda i Selta igraju 29. januara od 21:00, a trener srpskog kluba Dejan Stanković će dan ranije, od 15:00 časova, održati konferenciju za medije na kojoj će najaviti susret. Biće to uvertira za povratak Dejana Stankovića pred navijače Zvezde… »
"Ova utakmica je moranje! Obaveza pred 35, 40 hiljada ljudi" Dejan Stanković otvorio dušu pred Seltu: "Ja imam pritisak jer…

"Ova utakmica je moranje! Obaveza pred 35, 40 hiljada ljudi" Dejan Stanković otvorio dušu pred Seltu: "Ja imam pritisak jer…

Kurir pre 2 sata
Od najnovijeg Hronološki - Ništa nije sigurno, pa ni da li ćemo ih registrovati za proleće u Evropi. Kad prođe ova utakmica videćemo šta će se sve izdešavati, do zadnjeg momenta dok ne bude trebalo spisak da se da. Kada dođe vreme javiću koja su to tri… »
Stanković: "Malo mi fali da se kladim da nikada nećete pogoditi sastav"

Stanković: "Malo mi fali da se kladim da nikada nećete pogoditi sastav"

B92 pre 3 sata
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije pred meč 8. kola Lige Evrope protiv Selte iz Viga na stadionu "Rajko Mitić". Istakao je da ga kalkulacije ne zanimaju za Top 8, jer je to "ozbiljna matematika", već je naglasio da je… »
Dejan Stanković motivisan pred Seltu: Malo mi fali da se kladim, nikada nećete pogoditi sastav

Dejan Stanković motivisan pred Seltu: Malo mi fali da se kladim, nikada nećete pogoditi sastav

Večernje novosti pre 2 sata
STRATEG Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije pred duel sa Seltom u osmom kolu Lige Evrope koji će se igrati na "Marakani". FOTO: FK Crvena zvezda Mladi stručnjak ističe da ga ne zanimaju kalkulacije, naglasio je da je jedino… »
Dejan Stanković kao Siniša Mihajlović: "Kladim se sa novinarima da niko neće pogoditi"

Dejan Stanković kao Siniša Mihajlović: "Kladim se sa novinarima da niko neće pogoditi"

Telegraf pre 2 sata
Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, održao je konferenciju za novinare, na kojoj je istakao da pristupa ovoj utakmici maksimalno ozbiljno, iako je Zvezda već obezbedila plasman u nokaut fazu, ali ima šanse i za prvih 8 na tabeli, što joj potencijalno… »
Selta igra brzo, ali Deki može da reši taj problem: Bivši as Zvezde evocirao uspomene na meč iz 2000. i otkrio šta očekuje u…

Selta igra brzo, ali Deki može da reši taj problem: Bivši as Zvezde evocirao uspomene na meč iz 2000. i otkrio šta očekuje u…

Kurir pre 5 sati
FK Crvena zvezda posle 26 godina dočekaće Seltu u evropskim UEFA takmičenjima. U četvrtak veče od 21.00 čas crveno-beli igraju utakmicu poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope, protiv predstavnika Španije, koji dolazi iz jedne od najjačih liga na svetu… »
Javile se Delije i poslale poruku svima pred meč na Marakani u Ligi Evrope: "Buđenje ranog proleća..."

Javile se Delije i poslale poruku svima pred meč na Marakani u Ligi Evrope: "Buđenje ranog proleća..."

Telegraf pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak, 29. januara, od 21 čas dočekuju ekipu Selte u okviru osmog kola Lige Evrope na stadionu „Rajko Mitić“. Tim povodom, navijači crveno-belih uputili su poziv publici da pruži snažnu podršku u novom evropskom iskušenju… »
Dejan Stanković još nije odredio startnih 11 za Seltu: Moglo bi biti promena! Jedan fudbaler se ozbiljno nametnuo...

Dejan Stanković još nije odredio startnih 11 za Seltu: Moglo bi biti promena! Jedan fudbaler se ozbiljno nametnuo...

Kurir pre 6 sati
Trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković ima slatke muke, kada je u pitanje odrađivanje startnih 11 za utakmicu protiv Selte, u četvrtak od 21.00 čas u Ligi Evrope. Poznato je da tim koji dobija ne treba menjati, a Dejan Stanković poslednjih dana na… »
Zvezda protiv Selte - Interesovanje znatno veće nego za Lil i FCSB

Zvezda protiv Selte - Interesovanje znatno veće nego za Lil i FCSB

Sportske.net pre 7 sati
Dolazi španski tim koji je nedavno pobedio Real Madrid, Sevilju, Bilbao, namučio Atletiko Madrid i Barselonu - red je da navijači odgovore. Ali, osnovno: ekipa Crvene zvezde se domogla nokaut faze Lige Evrope pobedom u Malmeu i sada imaju priliku da dođu… »
Glavna tema pred Seltu: Mogu li Ivanić i Kostov zajedno u 11

Glavna tema pred Seltu: Mogu li Ivanić i Kostov zajedno u 11

Sport klub pre 7 sati
Mirko Ivanić ulazi u startnih 11 Crvene zvezde, a glavno pitanje pred susret sa Seltom (četvrtak, 21.00) je ko će zbog toga morati na klupu. Mnogo je kombinacija ispred trenera Dejana Stankovića, a glavno razmišljanje je kako se formacijski uklapa da se… »
Biće veselo! Dolazi 900 navijača Selte u Beograd: Španci posle meča sa Zvezdom ostaju zbog jeftinog i dobrog provoda!

Biće veselo! Dolazi 900 navijača Selte u Beograd: Španci posle meča sa Zvezdom ostaju zbog jeftinog i dobrog provoda!

Kurir pre 6 sati
Utakmica poslednje runde Lige Evrope između fudbalera Crvene zvezde i Selte ne privlači samo pažnju domaćih, već i navijača iz Španije. Prema pisanju medija sa Iberijskog poluostrva u Beograd planira da dođe čak 900 navijača kluba iz Viga. Navijači Selte… »
Zvezdino dete opet mora protiv Zvezde, nije je štedeo 2017.

Zvezdino dete opet mora protiv Zvezde, nije je štedeo 2017.

Sport klub pre 10 sati
Crvena zvezda će u četvrtak (21.00) na zatvaranju prve faze Lige Evrope dočekati Seltu i svoje dete - Mihaila Ristića. Drugi put u karijeri Ristić će se naći u ulozi Zvezdinog protivnika, a kad se to dogodilo premijerno bilo je baš uzbudljivo. Ristić je… »

Vesti dana »