Повезане вести

Какве речи тренера Селте о Звезди: "Биће част играти са победником Лиге шампиона у овом амбијенту"

Какве речи тренера Селте о Звезди: "Биће част играти са победником Лиге шампиона у овом амбијенту"

Телеграф 28.01.2026
Фер Лопез главна тема конференције. За четвртак је заказано осмо коло Лиге Европе, где на стадиону Рајко Митић у четвртак од 21.00 Црвена звезда дочекује Селту из Вига, а гости из Шпаније су имали конференцију за новинаре, на… »
Станковић се претплатио на изненађења

Станковић се претплатио на изненађења

Спортске.нет 28.01.2026
Фудбалере Црвене звезде у четвртак чека последња утакмица лигашке фазе Лиге Европе против Селте на стадиону "Рајко Митић". Биће то повратнички деби Дејана Станковића у његовој кући и прилика да се на најбољи могући начин… »
"Делије су ту, Звезда је ту, овде сам постао човек": Михаило Ристић се вратио са Селтом на Маракану

"Делије су ту, Звезда је ту, овде сам постао човек": Михаило Ристић се вратио са Селтом на Маракану

Мондо 28.01.2026
Некадашњи Звездин ђак и првотимац Михаило Ристић (30) вратио се на "Маракану", где је поникао и где је био првотимац црвено-белих од 2013. до 2017. Сада је искусан играч Селте, која ће у четвртак од 21 гостовати црвено-белима на… »
Срце му остало на Маракани: Ристић послао снажну поруку пред дуел Селте и Звезде!

Срце му остало на Маракани: Ристић послао снажну поруку пред дуел Селте и Звезде!

Хот спорт 28.01.2026
Бивши љубимац Делија отворено о емоцијама, притиску и посебној вези црвено-белих Делује да Селта без страха долази у Београд, а пред дуел са Црвеном звездом, који је заказан за четвртак од 21 час, о очекивањима је говорио… »
"Селта није непобедива, има своје слабе тачке"

"Селта није непобедива, има своје слабе тачке"

Б92 28.01.2026
Некадашњи фудбалер Црвене звезде Дејан Лекић изјавио је да очекује спектакл на утакмици против Селте и додао да верује у победу "црвено-белих" на предстојећем мечу Лиге Европе. Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 21 час угостити… »
Да ли вреди да нагађамо?

Да ли вреди да нагађамо?

Б92 28.01.2026
Фудбалери Црвене звезде у четвртак (21.00) против Селте играју последњи меч лигашке фазе, а по обичају је главно питање за којих 11 играча ће се одлучити Дејан Станковић. Стратег црвено-белих је био расположен на конференцији… »
Ристић открио Шпанцима највећу снагу Звезде: "Саиграчи нису свесни..."

Ристић открио Шпанцима највећу снагу Звезде: "Саиграчи нису свесни..."

Спортске.нет 28.01.2026
Сутрашњи дуел између Црвене звезде и Селте у последњем колу групне фазе Лиге Европе имаће посебну тежину за првотимца шпанског клуба Михаила Ристића, који ће се у дресу противничког клуба вратити на стадион где је стасао. Са… »
Овако Звезда може у топ 8 лиге Европе: Ево шта је потребно да се догоди...

Овако Звезда може у топ 8 лиге Европе: Ево шта је потребно да се догоди...

Курир 28.01.2026
Након овог тријумфа црвено-бели имају 13 бодова, а у случају победе над Селтом црвено-бели имају шансе и да заврше међу првих осам и пласирају се директно у осмину финала. Ипак то ће зависити и од осталих резултата. Црвено-бели… »
Ристић: Овај клуб и овај стадион имају специјална места у мом срцу

Ристић: Овај клуб и овај стадион имају специјална места у мом срцу

Еуроневс 28.01.2026
Пред фудбалерима Црвене звезде је последње коло УЕФА Лиге Европе, у којем ће покушати да обезбеде директан пролазак у осмину финала такмичења. Ипак, задатак неће бити лак, пошто ће се на стадиону "Рајко Митић" сукобити са… »
Ристић поново на "Маракани": "Другачије него са Краснодаром - моје срце је овде"

Ристић поново на "Маракани": "Другачије него са Краснодаром - моје срце је овде"

Б92 28.01.2026
Михаило Ристић се враћа на стадион на ком је поникао, али у опреми другог клуба. Српски фудбалер са Селтом у четвртак излази на мегдан Црвеној звезди у оквиру последњег кола Лиге Европе. "За мене је ово посебна утакмица. Ово је… »
Селта против Звезде без највећег појачања? „Спреман је, али све зависи од УЕФА“

Селта против Звезде без највећег појачања? „Спреман је, али све зависи од УЕФА“

Телеграф 28.01.2026
Фудбалери Селте допутовали су у Београд, где ће у четвртак од 21.00 играти против Звезде у последњем, осмом колу Лиге Европе. Тренер Клаудио Хиралдо и Михаило Ристић су дан пре меча изашли пред новинаре, а на конференцији за… »
Михаило Ристић се враћа на "Маракану": Посебна утакмица за мене, Звезда и овај стадион имају посебну страст

Михаило Ристић се враћа на "Маракану": Посебна утакмица за мене, Звезда и овај стадион имају посебну страст

Вечерње новости 28.01.2026
ВРАЋА се Михаило Ристић тамо где је све почело. Он ће поново заиграти на стадиону "Рајко Митић", али не у дресу Црвене звезде него Селте која је ривал црвено-белима у 8. колу Лиге Европе. ФОТО: Профимедиа Леви бек не крије да му… »
Ово је улазница у клуб најбољих: Ево како Звезда може директно у Топ 8 Лиге Европе!

Ово је улазница у клуб најбољих: Ево како Звезда може директно у Топ 8 Лиге Европе!

Хот спорт 28.01.2026
Победа над Селтом је, наравно, обавезна! Уколико Црвена звезда жели да остане у игри за директан пласман у осмину финала Лиге Европе, јасно је да јој је победа против Селте на „Маракани“ (четвртак, 21.00) практично обавезна… »
Ристић: Моје срце је овде у Звезди

Ристић: Моје срце је овде у Звезди

Спорт клуб 28.01.2026
Михаило Ристић, некадашњи ђак и првотимац Црвене звезде, сада је у Селти и било је логично да се баш он појави на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић". Шпанске медије занимало је како се осећа уочи меча против бившег… »
Ево како Звезда може у Топ 8 Лиге Европе

Ево како Звезда може у Топ 8 Лиге Европе

Б92 28.01.2026
Ако Црвена звезда жели уопште да уђе у причу за директан пласман у осмину финала Лиге Европе, победа против Селте (четвртак, 21.00) је под императивом. Ипак, ни она не гарантује осмину финала и за тако нешто мораће да се поклопе… »
Селта у минут до 12 тражи рупу у закону пред Звезду

Селта у минут до 12 тражи рупу у закону пред Звезду

Б92 28.01.2026
Марко Гарсес, спортски директор Селте, не губи наду да би Фер Лопес могао да заигра против Црвене звезде у Београду. Тим из Вига гостује у четвртак (21.00) у Београду, а пред тај сусрет у Галицију се на позајмицу вратио фудбалер… »
Грци направили лудницу у Амстердаму! Кортео навијача Олимпијакоса певао Звезди пред меч с Ајаксом

Грци направили лудницу у Амстердаму! Кортео навијача Олимпијакоса певао Звезди пред меч с Ајаксом

Телеграф 28.01.2026
Фудбалери Олимпијакоса од 21.00 гостују екипи Ајакса, у оквиру последњег, осмог кола лигашке фазе Лиге шампиона! Овај сусрет је од великог значаја за оба тима, с обзиром на то да је Ајаксу неопходна победа како би имао шансе за… »
Михаило Ристић о Делијама пред меч против Звезде: "Мислим да играчи Селте нису свесни где долазе"

Михаило Ристић о Делијама пред меч против Звезде: "Мислим да играчи Селте нису свесни где долазе"

Телеграф 28.01.2026
Пред нама је нови фудбалски спектакл у Београду, пошто у осмом колу Лиге Европе Црвена звезда дочекује Селту из Вига, тренутно највеће изненађење у шпанској Примери, пошто је тренутно на седмом месту и бори се за Европу. Део… »
„Као да је владало благо разочарење“: Иванић открио шта га је погодило код навијача и зашто није отишао у Селту!

„Као да је владало благо разочарење“: Иванић открио шта га је погодило код навијача и зашто није отишао у Селту!

Хот спорт 28.01.2026
Нада се и очекује пун стадион! Црвена звезда у оквиру последњег кола лигашке фазе Лиге Европе игра на свом терену против Селте Виго. Осим тренера Дејана Станковића, јавности се обратио и Мирко Иванић који је, занимљиво, био р… »
Станковиц́ о Ераковиц́у: Има добрих назнака...

Станковиц́ о Ераковиц́у: Има добрих назнака...

Спутник 28.01.2026
Страхиња Ераковиц́, српски фудбалер, могао би да се врати у Црвену звезду. Ераковиц́ је био тема у последњих неколико дана јер се појавила назнака да би могао да се врати у Звезду као позајмљени играч руског Зенита. О… »
Иванић: Људи су били разочарани… Сад хоћу пун стадион

Иванић: Људи су били разочарани… Сад хоћу пун стадион

Спорт клуб 28.01.2026
Капитен Црвене звезде Мирко Иванић пред меч последњег кола групне фазе Лиге Европе против Селте имао је поруку за навијаче клуба из Љутице Богдана. Искусни везњак нада се великој подршци са трибина у мечу који би црвено-белима… »
О чему ли су причали? Дејан Станковић обавио "посебан" разговор са Арнаутовићем пред Селту

О чему ли су причали? Дејан Станковић обавио "посебан" разговор са Арнаутовићем пред Селту

Телеграф 28.01.2026
Фудбалери Црвене звезде дочекаће у четвртак од 21.00 екипу шпанске Селте, у оквиру последњег, осмог кола лигашке фазе Лиге Европе. Изабраници Дејана Станковића обезбедили су пролеће у Европи, и пласман у нокаут фазу другог по… »
„Ради све боље“: Станковић говорио о повратку Радоњића у тим!

„Ради све боље“: Станковић говорио о повратку Радоњића у тим!

Хот спорт 28.01.2026
Мора да ради сваки тренинг као да је последњи! Црвена звезда у оквиру последњег кола лигашке фазе Лиге Европе игра на свом терену против Селте Виго. Станковић је у најави меча поручио да његова екипа неће ући дефанзивно, али и… »
Иванић обрадовао навијаче Звезде! Ево шта је капитен поручио пред утакмицу са шпанском Селтом

Иванић обрадовао навијаче Звезде! Ево шта је капитен поручио пред утакмицу са шпанском Селтом

Дневник 28.01.2026
Квалитети Мирка Иванића много значе екипи са Маракане. Црвена звезда дочекује Селту сутра од 21.00 у мечу 8. кола Лиге Европе. Капитен црвено-белих, Мирко Иванић, нагласио је на конференцији за медије да је спреман, те да је… »
Станковић: Радоњић ради све боље, пријатно ме боли глава

Станковић: Радоњић ради све боље, пријатно ме боли глава

Спорт клуб 28.01.2026
Дејан Станковић је добро стартовао, а сада је испред њега и Црвене звезде тежи испит него у Малмеу - на затварању Лиге Европе противник у Београду је Селта (четвртак, 21.00). Станковић је најавио да се Црвена звезда неће… »
Станковић: За мене је меч против Селте као финале, морамо да будемо фокусирани

Станковић: За мене је меч против Селте као финале, морамо да будемо фокусирани

РТС 28.01.2026
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је дан пред утакмицу против шпанске Селте да његови изабраници морају да прате детаље и да буду фокусирани. Црвена звезда у четвртак дочекује Селту у осмом колу лигашке фазе… »
Станковић: Волим притисак, за мене је утакмица против Селте као финале

Станковић: Волим притисак, за мене је утакмица против Селте као финале

Радио сто плус 28.01.2026
“Видећемо шта ће нам утакмица донети, да ли ћемо морати бити дефанзивни или офанзивни, али наша идеја неће бити да станемо испред гола, а ако те противник натера, бићемо спремни и за то. Ја волим притисак и за мене је ова… »
Селта стигла у Београд, а нападач поручује: "Ако освојимо Лигу Европе - бријем се"

Селта стигла у Београд, а нападач поручује: "Ако освојимо Лигу Европе - бријем се"

Спортске.нет 28.01.2026
Фудбалери Селте из Вига пристигли су овог поподнева у Београд где ће у четвртак од 21.00 сати играти против Црвене звезде у осмом колу Лиге Европе. Оба тима имају сигурно место у наставку такмичења, само је питање с које… »
Иванић: "Није ми се дало да одем у Селту"

Иванић: "Није ми се дало да одем у Селту"

Б92 28.01.2026
Везиста Црвене звезде Мирко Иванић најавио је меч 8. кола Лиге Европе против Селте из Вига, који се у четвртак од 21.00 игра на стадиону "Рајко Митић". Он је истакао да је после три кола било незадовољства у клубу због резутлата… »
Иванић пред Селту: Стално смо нешто јурили, сад немамо притисак као на претходним мечевима

Иванић пред Селту: Стално смо нешто јурили, сад немамо притисак као на претходним мечевима

ЦРВЕНА звезда последњу утакмицу основног дела Лиге Европе игра против Селте. Пред овај меч се огласио капитен црвено-белих Мирко Иванић. ФОТО: ФК Црвена звезда Он верује да ће трибине што пуније. - Осећало се благо… »
„Има добрих назнака“: Станковић пред Селту о доласку великог појачања у Црвену звезду

„Има добрих назнака“: Станковић пред Селту о доласку великог појачања у Црвену звезду

Данас 28.01.2026
Фудбалери Црвене звезде су изборили пласман у нокаут фазу Лиге Европе, после дуела са Селтом и расплета у лигашком делу такмичења, биће познато да ли ће црвено-бели у плеј-оф или директно у осмину финала. Тренер црвено-белих… »
Станковић воли и жели притисак: "Зашто не и јак дерби између плеј-оф утакмица?"

Станковић воли и жели притисак: "Зашто не и јак дерби између плеј-оф утакмица?"

Спортске.нет 28.01.2026
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић најавио је меч против Селте у 8. колу лигашке фазе Лиге Европе који је на програму у четвртак од 21.00 на стадиону "Рајко Митић". Колико ће бити другачија Црвена звезда у односу на… »
Дејан Станковић пред Селту одбрушио новинарима: „Видим да ви знате пре мене ко ће да игра!“

Дејан Станковић пред Селту одбрушио новинарима: „Видим да ви знате пре мене ко ће да игра!“

Хот спорт 28.01.2026
Дуел који сви једва чекају! Црвена звезда у оквиру последњег кола лигашке фазе Лиге Европе игра на свом терену против Селте Виго. Уочи тог сусрета, тренер ‘црвено-белих’, Дејан Станковић је рекао: „Видећемо шта ће нам утакмица… »
"Ова утакмица је морање! Обавеза пред 35, 40 хиљада људи" Дејан Станковић отворио душу пред Селту: "Ја имам притисак јер…

"Ова утакмица је морање! Обавеза пред 35, 40 хиљада људи" Дејан Станковић отворио душу пред Селту: "Ја имам притисак јер…

Курир 28.01.2026
Од најновијег Хронолошки - Ништа није сигурно, па ни да ли ћемо их регистровати за пролеће у Европи. Кад прође ова утакмица видећемо шта ће се све издешавати, до задњег момента док не буде требало списак да се да. Када дође… »
Селта звала Мирка Иванића: "Осетили смо благо разочарање, заслужили смо пун стадион"

Селта звала Мирка Иванића: "Осетили смо благо разочарање, заслужили смо пун стадион"

Спортске.нет 28.01.2026
Капитен фудбалера Црвене звезде Мирко Иванић открио је да је током прошлости имао позив Селте. Уочи дуела два тима на стадиону "Рајко Митић" у четвртак од 21.00, капитен је спреман и извесно је да ћемо га видети од старта. "Добро… »
"Хоћу да доминирам, имам феноменалан тим": Дејан Станковић жели победу Звезде против Селте

"Хоћу да доминирам, имам феноменалан тим": Дејан Станковић жели победу Звезде против Селте

Мондо 28.01.2026
Црвена звезда и Селта играју 29. јануара од 21:00, а тренер српског клуба Дејан Станковић ће дан раније, од 15:00 часова, одржати конференцију за медије на којој ће најавити сусрет. Биће то увертира за повратак Дејана Станковића… »
"Радили смо на томе да будемо свежи" Станковић: Меч против Селте као финале, морамо да будемо фокусирани

"Радили смо на томе да будемо свежи" Станковић: Меч против Селте као финале, морамо да будемо фокусирани

Дневник 28.01.2026
БЕОГРАД: ”Увек ће бити емоција, само ће бити другачија контрола. Као против Малмеа, морамо да будемо фокусирании и пратимо детаље”, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Селте у Лиги… »
Ево шта о доласку Ераковића каже тренер Звезде

Ево шта о доласку Ераковића каже тренер Звезде

Спорт клуб 28.01.2026
Страхиња Ераковић ће се, према информацијама Спорт клуба, вратити у Црвену звезду. Много потеза са Маракане повучено је у том смеру. Док се увелико „кува“ око појачања у одбрани из Зенита, Спорт клуб је тренера Дејана… »
Станковић пред Селту: Идемо на победу, Ераковић близу повратка на Маракану

Станковић пред Селту: Идемо на победу, Ераковић близу повратка на Маракану

Еуроневс 28.01.2026
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић на конференцији за штампу изнео је своје виђење пред меч са Селтом у последњем колу групне фазе Лиге Европе. Конференцији је присутвовао и капитен црвено-белих Мирко Иванић. "Бићу спреман за… »
Станковић: "Мало ми фали да се кладим да никада нећете погодити састав"

Станковић: "Мало ми фали да се кладим да никада нећете погодити састав"

Б92 28.01.2026
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић одржао је конференцију за медије пред меч 8. кола Лиге Европе против Селте из Вига на стадиону "Рајко Митић". Истакао је да га калкулације не занимају за Топ 8, јер је то "озбиљна… »
Дејан Станковић мотивисан пред Селту: Мало ми фали да се кладим, никада нећете погодити састав

Дејан Станковић мотивисан пред Селту: Мало ми фали да се кладим, никада нећете погодити састав

СТРАТЕГ Црвене звезде Дејан Станковић одржао је конференцију за медије пред дуел са Селтом у осмом колу Лиге Европе који ће се играти на "Маракани". ФОТО: ФК Црвена звезда Млади стручњак истиче да га не занимају калкулације… »
Дејан Станковић као Синиша Михајловић: "Кладим се са новинарима да нико неће погодити"

Дејан Станковић као Синиша Михајловић: "Кладим се са новинарима да нико неће погодити"

Телеграф 28.01.2026
Тренер Црвене звезде, Дејан Станковић, одржао је конференцију за новинаре, на којој је истакао да приступа овој утакмици максимално озбиљно, иако је Звезда већ обезбедила пласман у нокаут фазу, али има шансе и за првих 8 на… »
Селта игра брзо, али Деки може да реши тај проблем: Бивши ас Звезде евоцирао успомене на меч из 2000. и открио шта очекује у…

Селта игра брзо, али Деки може да реши тај проблем: Бивши ас Звезде евоцирао успомене на меч из 2000. и открио шта очекује у…

Курир 28.01.2026
ФК Црвена звезда после 26 година дочекаће Селту у европским УЕФА такмичењима. У четвртак вече од 21.00 час црвено-бели играју утакмицу последњег кола групне фазе Лиге Европе, против представника Шпаније, који долази из једне од… »
Јавиле се Делије и послале поруку свима пред меч на Маракани у Лиги Европе: "Буђење раног пролећа..."

Јавиле се Делије и послале поруку свима пред меч на Маракани у Лиги Европе: "Буђење раног пролећа..."

Телеграф 28.01.2026
Фудбалери Црвене звезде у четвртак, 29. јануара, од 21 час дочекују екипу Селте у оквиру осмог кола Лиге Европе на стадиону „Рајко Митић“. Тим поводом, навијачи црвено-белих упутили су позив публици да пружи снажну подршку у… »
Дејан Станковић још није одредио стартних 11 за Селту: Могло би бити промена! Један фудбалер се озбиљно наметнуо...

Дејан Станковић још није одредио стартних 11 за Селту: Могло би бити промена! Један фудбалер се озбиљно наметнуо...

Курир 28.01.2026
Тренер ФК Црвена звезда Дејан Станковић има слатке муке, када је у питање одрађивање стартних 11 за утакмицу против Селте, у четвртак од 21.00 час у Лиги Европе. Познато је да тим који добија не треба мењати, а Дејан Станковић… »
Биће весело! Долази 900 навијача Селте у Београд: Шпанци после меча са Звездом остају због јефтиног и доброг провода!

Биће весело! Долази 900 навијача Селте у Београд: Шпанци после меча са Звездом остају због јефтиног и доброг провода!

Курир 28.01.2026
Утакмица последње рунде Лиге Европе између фудбалера Црвене звезде и Селте не привлачи само пажњу домаћих, већ и навијача из Шпаније. Према писању медија са Иберијског полуострва у Београд планира да дође чак 900 навијача… »
Главна тема пред Селту: Могу ли Иванић и Костов заједно у 11

Главна тема пред Селту: Могу ли Иванић и Костов заједно у 11

Спорт клуб 28.01.2026
Мирко Иванић улази у стартних 11 Црвене звезде, а главно питање пред сусрет са Селтом (четвртак, 21.00) је ко ће због тога морати на клупу. Много је комбинација испред тренера Дејана Станковића, а главно размишљање је како се… »
Звезда против Селте - Интересовање знатно веће него за Лил и ФЦСБ

Звезда против Селте - Интересовање знатно веће него за Лил и ФЦСБ

Спортске.нет 28.01.2026
Долази шпански тим који је недавно победио Реал Мадрид, Севиљу, Билбао, намучио Атлетико Мадрид и Барселону - ред је да навијачи одговоре. Али, основно: екипа Црвене звезде се домогла нокаут фазе Лиге Европе победом у Малмеу и… »
Звездино дете опет мора против Звезде, није је штедео 2017.

Звездино дете опет мора против Звезде, није је штедео 2017.

Спорт клуб 28.01.2026
Црвена звезда ће у четвртак (21.00) на затварању прве фазе Лиге Европе дочекати Селту и своје дете - Михаила Ристића. Други пут у каријери Ристић ће се наћи у улози Звездиног противника, а кад се то догодило премијерно било је… »

Вести дана »