Povezane vesti
Orban gubi podršku pred izbore, ali je upravo dobio najjači "vetar u leđa": Da li će ga ovo održati na vlasti?
Telegraf pre 19 sati
Pad popularnosti. Predsednik Sјedinjenih Država Donald Tramp iskoristio јe svoјu platformu društvenih mediјa da podrži kolegu desničarskog lidera Viktora Orbana pred predstoјeće parlamentarne izbore u Mađarskoј. Trampova podrška stigla јe u četvrtak u… »
Tramp podržao Orbana pred izbore
NIN pre 24 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da podržava mađarskog premijera Viktora Orbana i da se raduje nastavku saradnje s njim. "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi je što to ponovo činim. Viktor Orban je… »
Japanska premijerka ima "punu podršku" Trampa pred izbore, američki predsednik objavio da će je narednog meseca ugostiti u…
Kurir pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je sinoć da "punu podršku" daje japanskoj premijerki Sanae Takaiči pred parlamentarne izbore u Japanu u nedelju i dodao da će se s njom sastati 19. marta u Beloj kući. "Premijerka Takaiči je osoba koja zaslužuje… »
Tramp podržao Orbana i Takaiči pred izbore u Mađarskoj i Japanu
Danas pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da podržava mađarskog premijera Viktora Orbana i da se raduje nastavku saradnje s njim. „Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi je što to ponovo činim. Viktor Orban je… »
"Viktor jepravi prijatelj, borac i pobednik": Tramp podržao Orbana pred ključne izbore u Mađarskoj: Neumorno se bori, kao ja
Blic pre 1 dan
Donald Tramp je javno podržao Viktora Orbana pred predstojeće izbore u Mađarskoj Tramp je pohvalio Orbanova postignuća u oblasti ekonomije, bezbednosti i politike Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred… »
Vesti dana »
Vreme danas: Pretežno oblačno sa slabom kišom, do 12 stepeni
Vesti online pre 12 minutajoš 12 povezanih
Preokret sezone Bostona - Vučević dobar na debiju, Jović sve promašio
B92 pre 7 minutajoš 12 povezanih
Novi udari na energetiku, Kijev traži hitnu pomoć od Poljske; Švajcarska garantuje Lavrovu bezbednost
RTS pre 7 minutajoš 10 povezanih
Užasne vesti iz Čilea: Lajović izgubio pa završio u bolnici – Milić debitovao porazom
Sputnik pre 41 minutajoš 11 povezanih