Повезане вести

Орбан губи подршку пред изборе, али је управо добио најјачи "ветар у леђа": Да ли ће га ово одржати на власти?

Орбан губи подршку пред изборе, али је управо добио најјачи "ветар у леђа": Да ли ће га ово одржати на власти?

Телеграф 06.02.2026
Пад популарности. Председник Сједињених Држава Доналд Трамп искористио је своју платформу друштвених медија да подржи колегу десничарског лидера Виктора Орбана пред предстојеће парламентарне изборе у Мађарској. Трампова подршка… »
Трамп подржао Орбана пред изборе

Трамп подржао Орбана пред изборе

НИН 06.02.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да подржава мађарског премијера Виктора Орбана и да се радује наставку сарадње с њим. "Био сам поносан што сам подржао Виктора за реизбор 2022. године и част ми је што то поново… »
Јапанска премијерка има "пуну подршку" Трампа пред изборе, амерички председник објавио да ће је наредног месеца угостити у…

Јапанска премијерка има "пуну подршку" Трампа пред изборе, амерички председник објавио да ће је наредног месеца угостити у…

Курир 06.02.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је синоћ да "пуну подршку" даје јапанској премијерки Санае Такаичи пред парламентарне изборе у Јапану у недељу и додао да ће се с њом састати 19. марта у Белој куц́и. "Премијерка Такаичи је… »
Трамп подржао Орбана и Такаичи пред изборе у Мађарској и Јапану

Трамп подржао Орбана и Такаичи пред изборе у Мађарској и Јапану

Данас 05.02.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да подржава мађарског премијера Виктора Орбана и да се радује наставку сарадње с њим. „Био сам поносан што сам подржао Виктора за реизбор 2022. године и част ми је што то поново… »
"Виктор јеправи пријатељ, борац и победник": Трамп подржао Орбана пред кључне изборе у Мађарској: Неуморно се бори, као ја

"Виктор јеправи пријатељ, борац и победник": Трамп подржао Орбана пред кључне изборе у Мађарској: Неуморно се бори, као ја

Блиц 05.02.2026
Доналд Трамп је јавно подржао Виктора Орбана пред предстојеће изборе у Мађарској Трамп је похвалио Орбанова постигнућа у области економије, безбедности и политике Амерички председник Доналд Трамп подржао је мађарског премијера… »

Вести дана »