Povezane vesti
Bratina: Imam saznanja da će cela procedura izbora članova Saveta REM biti ponovljena
Blic 10.02.2026
Bratina kaže da bi bilo najpravednije da se članovi Saveta REM-a biraju u Skupštini slobodnim glasanjem Postavlja pitanje zašto ne bi član Saveta REM-a bio neki Rom Boris Bratina, ministar informisanja i telekomunikacija Srbije, izjavio je danas da "ima… »
Bratina: Moguća nova procedura za REM, mislim da će ići direktno na glasanje, bez pregovora
NIN 10.02.2026
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da "ima saznanja" da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) - biti ponovljena. "Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Bratina: Moguća nova procedura za REM, mislim da će ići direktno na glasanje, bez pregovora
Insajder 10.02.2026
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da "ima saznanja" da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) - biti ponovljena. "Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Bratina: Moguća nova procedura za izbor REM-a samo glasanjem u Skupštini, bez pregovora
N1 Info 10.02.2026
Beta 10.02.2026
Boris Bratina: Moguća nova procedura za izbor članova REM-a, mislim da će ići direktno na glasanje, bez pregovora
Nedeljnik 10.02.2026
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da „ima saznanja“ da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) – biti ponovljena. „Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Serbian News Media 10.02.2026
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da „ima saznanja“ da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) – biti ponovljena. „Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Bratina: Izbori za članove Saveta REM-a će biti ponovljeni, ali bez pregovora, uz direktno glasanje
Radio 021 10.02.2026
Ministar informisanja Boris Bratina izjavio je da "ima saznanja" da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) biti ponovljena. "Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih pregovora, nego samo na… »
Moguća nova procedura za REM, Bratina smatra: Direktno na glasanje, bez pregovora
Danas 10.02.2026
Radio sto plus 10.02.2026
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da “ima saznanja” da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) – biti ponovljena. “Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Vesti dana »
Zvezda nakon drame i produžetka došla do važnog trijumfa u Vitoriji i nastavila pohod ka plej-ofu (VIDEO)
Danas pre 51 minutajoš 3 povezane
Usvojena rezolucija Transatlantsko ropstvo proglašeno najtežim zločinom protiv čovečnosti: SAD i Izrael bili protiv, a evo kako je glasala Srbija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Crno-beli slavili u Nikšiću: Fudbaleri Partizana pobednici prvog Memorijala "Andrija Delibašić"
Kurir pre 1 minutjoš 1 povezana
Verenik Tanje Savić kupio kokice za koncert! Pevačica stigla u topiću, kasnila sat i po vremena - ljudi u šoku
Telegraf pre 5 minutajoš 1 povezana