Povezane vesti
Bratina: Imam saznanja da će cela procedura izbora članova Saveta REM biti ponovljena
Blic pre 5 sati
Bratina kaže da bi bilo najpravednije da se članovi Saveta REM-a biraju u Skupštini slobodnim glasanjem Postavlja pitanje zašto ne bi član Saveta REM-a bio neki Rom Boris Bratina, ministar informisanja i telekomunikacija Srbije, izjavio je danas da "ima… »
Bratina: Moguća nova procedura za REM, mislim da će ići direktno na glasanje, bez pregovora
NIN pre 7 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da "ima saznanja" da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) - biti ponovljena. "Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Bratina: Moguća nova procedura za REM, mislim da će ići direktno na glasanje, bez pregovora
Insajder pre 8 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da "ima saznanja" da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) - biti ponovljena. "Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Bratina: Moguća nova procedura za izbor REM-a samo glasanjem u Skupštini, bez pregovora
N1 Info pre 7 sati
Beta pre 7 sati
Boris Bratina: Moguća nova procedura za izbor članova REM-a, mislim da će ići direktno na glasanje, bez pregovora
Nedeljnik pre 7 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da „ima saznanja“ da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) – biti ponovljena. „Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Serbian News Media pre 7 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da „ima saznanja“ da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) – biti ponovljena. „Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Bratina: Izbori za članove Saveta REM-a će biti ponovljeni, ali bez pregovora, uz direktno glasanje
Radio 021 pre 7 sati
Ministar informisanja Boris Bratina izjavio je da "ima saznanja" da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) biti ponovljena. "Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih pregovora, nego samo na… »
Moguća nova procedura za REM, Bratina smatra: Direktno na glasanje, bez pregovora
Danas pre 8 sati
Radio sto plus pre 7 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas da “ima saznanja” da će čitava procedura za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) – biti ponovljena. “Mislim da će ova sledeća procedura ići bez ikakvih… »
Vesti dana »
VJT u Čačku vodi istragu o smrti četvorogodišnje devojčice: Postupak pokrenuo i zaštitnik građana
Radio 021 pre 58 minutajoš 55 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Petković preneo Žiofreu da će primena prištinskih zakona naškoditi Srbima na KiM (foto)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih