Povezane vesti
Čedu pitali da li se poljubio sa muškarcem, on odgovorom šokirao: "Svaki dan se..." Aca Kos ga odmah prekinuo!
Telegraf 11.02.2026
Aleksandar Kos i Čeda Jovanović odgovarali su na vruća pitanja u emisiji "Amidži šou", pa su tom prilikom govorili i o najvećoj intimi. Prvo pitanje bilo je upućeno bivšem političaru. - Da li si se nekad poljubio sa muškarcem - bilo je pitanje za Čedu. -… »
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube…
Blic 10.02.2026
Političar Čedomir Jovanović i njegov prijatelj i cimer Aleksandar Kos u emisiji kod Ognjena Amidžića govorili su o njihovom odnosu. Aca Kos je progovorio o tome šta ga najviše nervira kada njih dvojica zajedno izađu u grad. Naime, Čeda i Aca Kos su… »
"On je živeo sa mojom Jelenom" Čeda Jovanović priznao da Acu Kosa zna 20 godina: "Uvukao sam ga u vrtlog"
Blic 10.02.2026
Aleksandar Kos je podelio anegdotu o tome kako je kao student novinarstva prvi put upoznao Jovanovića 2006. godine. Jovanović je izjavio da su Aca Kos, njegova bivša supruga Jelena i on delili zajednički životni prostor. Političar Čedomir Jovanović… »
Vesti dana »
Ratko Mladić, haški osuđenik za genocid, sahranjen uz vojne počasti
BBC News pre 30 minutajoš 35 povezanih
Putinov uticaj u Evropi raste nakon pobede nemačke krajnje desnice
Bloomberg Adria pre 35 minutajoš 29 povezanih
Više od pola miliona građana se do sada prijavilo za naknadu od 6.000 dinara
RTS pre 25 minutajoš 96 povezanih