Povezane vesti
Čedu pitali da li se poljubio sa muškarcem, on odgovorom šokirao: "Svaki dan se..." Aca Kos ga odmah prekinuo!
Telegraf pre 11 sati
Aleksandar Kos i Čeda Jovanović odgovarali su na vruća pitanja u emisiji "Amidži šou", pa su tom prilikom govorili i o najvećoj intimi. Prvo pitanje bilo je upućeno bivšem političaru. - Da li si se nekad poljubio sa muškarcem - bilo je pitanje za Čedu. -… »
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube…
Blic pre 12 sati
Političar Čedomir Jovanović i njegov prijatelj i cimer Aleksandar Kos u emisiji kod Ognjena Amidžića govorili su o njihovom odnosu. Aca Kos je progovorio o tome šta ga najviše nervira kada njih dvojica zajedno izađu u grad. Naime, Čeda i Aca Kos su… »
"On je živeo sa mojom Jelenom" Čeda Jovanović priznao da Acu Kosa zna 20 godina: "Uvukao sam ga u vrtlog"
Blic pre 13 sati
Aleksandar Kos je podelio anegdotu o tome kako je kao student novinarstva prvi put upoznao Jovanovića 2006. godine. Jovanović je izjavio da su Aca Kos, njegova bivša supruga Jelena i on delili zajednički životni prostor. Političar Čedomir Jovanović… »
Vesti dana »
Od 1. aprila naplata putarine na obilaznici oko Beograda samo za teške kamione
N1 Info pre 48 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Nova ekonomija pre 58 minutajoš 15 povezanih