Povezane vesti
"Imam šifru..." Aca šokirao novim detaljima odnosa sa Čedom: Ovo niko nije očekivao. "Deca su me prihvatila."
Telegraf pre 22 dana
Aca Kos već neko vreme živi sa političarem Čedom Jovanovićem, a sinoć je gostujući kod voditelja Ognjena Amidžića otkrio mnoge nepoznate detalje o sebi ali i o njihovom odnosu. Govoreći o odnosu sa sojim bliskim prijateljem Čedom, Aca je priznao da među… »
"Emocija postoji, najveća na svetu" Čeda Jovanović nikad iskrenije o odnosu sa Acom Kosom: "On je žrtvovao život za mene"
Blic pre 21 dana
On je rekao da ceni žrtvu koju je Aca podneo zbog njihovog prijateljstva Ističe da je njihova emocija iskrena Čedomir Jovanović je gostujući u emisiji "Amidži šou" govorio o odnosu sa Aleksandrom Kosom sa kojim živi. On je rekao da izuzetno ceni to što… »
Čeda Jovanović i Aca žele legalizaciju gej brakova! Javno progovorili i otkrili svoj stav o istopolnim zajednicama - Kod kuće…
Kurir pre 21 dana
Čedomir Jovanović sinoć je gostovao u emisiji „Amidži šou“ zajedno sa prijateljem Aleksandrom Kosom, gde je govorio o njihovom odnosu, koji je već neko vreme u centru pažnje javnosti i praćen brojnim kontroverzama. Voditelj Ognjen Amidžić je u jednom… »
"Imam šifru, ulazim mu u telefon i brišem šta mi se ne sviđa" Aca Kos šokirao detaljima odnosa sa Čedom: "Deca su me…
Blic pre 22 dana
Ističe da ga je Čedina porodica prihvatila, uz pohvale na račun njihove dece Čedomir Jovanović je izrazio svoje stavove o društvenim pitanjima, kao što je podrška legalizaciji gej brakova Aca Kos već neko vreme živi sa političarem Čedom Jovanovićem, a… »
"Ulazim mu u telefon i brišem šta mi se ne sviđa" Aca Kos šokirao detaljima odnosa sa Čedom, a evo šta je rekao o bivšoj…
Kurir pre 22 dana
Aca Kos već neko vreme živi sa političarem Čedom Jovanovićem, a sada je progovorio o odnosu sa njegovom porodicom. On je istakao i da među njima nema tajni, te tako zna čak i Čedinu šifru telefona. Aca ističe da o Čedinoj bivšoj ženi Jeleni ima predivno… »
Konačno otkriveno gde se sada nalazi Čedina bivša žena: Aca Kos živeo sa Jelenom, pa priznao sve o njoj i deci
Mondo pre 22 dana
Čedomir Jovanović i njegov prijatelj Aca Kos bili su gosti u emisiji "AmiG Show" kada su se prvi put dotakli detalja njihovog odnosa. Mnoge je iznenadilo saznanje u kakvom je odnosu Kos sa bivšom suprugom Čedomira Jovanovića. - Sve okej, sve super… »
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 22 dana
Aleksandar Kos je govorio o životu sa Jovanovićem Oni su isticali koliko su bliski i da pružaju podršku jedno drugom Čedomir Jovanović otkrio je nepoznate detalje odnosa sa Aleksandrom Kosom sa kojim živi već neko vreme. On je potom sve iznenadio kada je… »
"Nezgodno je, mora da se krije" Čeda otkrio zašto se sa Acom drži za ruke, a evo u kakvim odnosima su Kos i Jovanovićeva bivša…
Blic pre 22 dana
Kos je izjavio da je u dobrim odnosima sa Čedinom bivšom suprugom, Jelenom. Jovanović je objasnio da zbog zdravstvenih razloga ponekad traži pomoć od Ace. Mesecima unazad sve intrigira odnos Ace Kosa i Čede Jovanovića koji žive zajedno već neko vreme… »
Vesti dana »
Iran izričito negira: Turska je prijateljska zemlja, nismo lansirali projektil prema njoj
Večernje novosti pre 15 minutajoš 7 povezanih
Oblačno, mestimično sa kišom, ali toplo: Temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Završene blokade puteva u Srbiji, u ponoć uklonjena poslednja blokada u Miločaju kod Kraljeva
Insajder pre 5 minutajoš 2 povezane
Iran zapretio SAD: "Gorko ćete zažaliti zbog potapanja fregate Dena"
N1 Info pre 15 minutajoš 6 povezanih