Povezane vesti
"Emocija postoji, najveća na svetu" Čeda Jovanović nikad iskrenije o odnosu sa Acom Kosom: "On je žrtvovao život za mene"
Blic pre 1 sat
On je rekao da ceni žrtvu koju je Aca podneo zbog njihovog prijateljstva Ističe da je njihova emocija iskrena Čedomir Jovanović je gostujući u emisiji "Amidži šou" govorio o odnosu sa Aleksandrom Kosom sa kojim živi. On je rekao da izuzetno ceni to što… »
Čeda Jovanović i Aca žele legalizaciju gej brakova! Javno progovorili i otkrili svoj stav o istopolnim zajednicama - Kod kuće…
Kurir pre 1 sat
Čedomir Jovanović sinoć je gostovao u emisiji „Amidži šou“ zajedno sa prijateljem Aleksandrom Kosom, gde je govorio o njihovom odnosu, koji je već neko vreme u centru pažnje javnosti i praćen brojnim kontroverzama. Voditelj Ognjen Amidžić je u jednom… »
"Imam šifru..." Aca šokirao novim detaljima odnosa sa Čedom: Ovo niko nije oečkivao "Deca su me prihvatila"
Telegraf pre 3 sata
Aca Kos već neko vreme živi sa političarem Čedom Jovanovićem, a sinoć je gostujući kod voditelja Ognjena Amidžića otkrio mnoge nepoznate detalje o sebi ali i o njihovom odnosu. Govoreći o odnosu sa sojim bliskim prijateljem Čedom, Aca je priznao da među… »
"Imam šifru, ulazim mu u telefon i brišem šta mi se ne sviđa" Aca Kos šokirao detaljima odnosa sa Čedom: "Deca su me…
Blic pre 4 sati
Ističe da ga je Čedina porodica prihvatila, uz pohvale na račun njihove dece Čedomir Jovanović je izrazio svoje stavove o društvenim pitanjima, kao što je podrška legalizaciji gej brakova Aca Kos već neko vreme živi sa političarem Čedom Jovanovićem, a… »
Konačno otkriveno gde se sada nalazi Čedina bivša žena: Aca Kos živeo sa Jelenom, pa priznao sve o njoj i deci
Mondo pre 4 sati
Čedomir Jovanović i njegov prijatelj Aca Kos bili su gosti u emisiji "AmiG Show" kada su se prvi put dotakli detalja njihovog odnosa. Mnoge je iznenadilo saznanje u kakvom je odnosu Kos sa bivšom suprugom Čedomira Jovanovića. - Sve okej, sve super… »
"Ulazim mu u telefon i brišem šta mi se ne sviđa" Aca Kos šokirao detaljima odnosa sa Čedom, a evo šta je rekao o bivšoj…
Kurir pre 4 sati
Aca Kos već neko vreme živi sa političarem Čedom Jovanovićem, a sada je progovorio o odnosu sa njegovom porodicom. On je istakao i da među njima nema tajni, te tako zna čak i Čedinu šifru telefona. Aca ističe da o Čedinoj bivšoj ženi Jeleni ima predivno… »
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 12 sati
Aleksandar Kos je govorio o životu sa Jovanovićem Oni su isticali koliko su bliski i da pružaju podršku jedno drugom Čedomir Jovanović otkrio je nepoznate detalje odnosa sa Aleksandrom Kosom sa kojim živi već neko vreme. On je potom sve iznenadio kada je… »
"Nezgodno je, mora da se krije" Čeda otkrio zašto se sa Acom drži za ruke, a evo u kakvim odnosima su Kos i Jovanovićeva bivša…
Blic pre 13 sati
Kos je izjavio da je u dobrim odnosima sa Čedinom bivšom suprugom, Jelenom. Jovanović je objasnio da zbog zdravstvenih razloga ponekad traži pomoć od Ace. Mesecima unazad sve intrigira odnos Ace Kosa i Čede Jovanovića koji žive zajedno već neko vreme… »
Vesti dana »
Ovo je mala Maja (12) koja je ranjena u pucnjavi u školi: Ranjena je u glavu, reči majke kidaju dušu
Telegraf pre 18 minutajoš 43 povezane
"U prvih šest meseci u katastar će biti upisano 300.000 do 500.000 objekata"
B92 pre 58 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih