Povezane vesti

Nikola Joksović o porazu na BRAVE 104: Nikad mi se nije desilo…

Nikola Joksović o porazu na BRAVE 104: Nikad mi se nije desilo…

Sport klub pre 9 sati
U subotu je u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić” održana MMA priredba “BRAVE 104”, a publika je nestrpljivo očekivala glavnu borbu i nastup Nikole Joksovića. Srpski “velteraš” (do 77 kg) nije bio na svom uobičajenom nivou i doživeo je prvi poraz u… »
Nikola Joksović se javio nakon prvog poraza u karijeri: "Nisam verovao da ovo može da mi se desi u meču"

Nikola Joksović se javio nakon prvog poraza u karijeri: "Nisam verovao da ovo može da mi se desi u meču"

Telegraf pre 9 sati
Hala "Pionir" ugostila je u subotu neka od najpoznatijih imena regionalne, i srpske MMA scene, pošto je održan BRAVE 104! Gledali smo 12 odličnih mečeva, favoriti su uglavnom opravdali očekivanja i pobedili, ali jedan od njih, doživeo je i prvi poraz u… »
Dominacija srpskih boraca u Beogradu – Joksovićev prvi poraz u karijeri /video/

Dominacija srpskih boraca u Beogradu – Joksovićev prvi poraz u karijeri /video/

Sputnik pre 12 sati
Spektakularan borilački događaj „Brave CF 104“ održan je u dvorani „Aleksandar Nikolić“, gde su srpski borci Borislav Nikolić, Fedor Durić, Jovan Leka, Ognjen Mićović, Nikola Torodović i Nikolija Milošević upisali pobede. Jedini poraz i to prvi u… »
(VIDEO) Brave CF 104 Beograd: Hladan tuš u Pioniru

(VIDEO) Brave CF 104 Beograd: Hladan tuš u Pioniru

Sport klub pre 21 sat
Srpski borac Nikola Joksović (16-1-0-1) izgubio je popularnu "nulu" porazom od Brazilca Lusijana Paljana (20-5) jednoglasnom sudijskom odlukom posle tri runde u glavnoj borbi večeri na reviji Brave CF 104 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Bio je… »
Došao je u Beograd da provocira! Sramotni Brazilac napravio skandal u finalnoj borbi večeri i naneo prvi poraz našem junaku…

Došao je u Beograd da provocira! Sramotni Brazilac napravio skandal u finalnoj borbi večeri i naneo prvi poraz našem junaku…

Kurir pre 22 sata
U finalnoj borbi večeri, Brazilac Lucijan Paljan pobedio je Nikolu Joksovića na turniru " Brave 104" u Beogradu i tako naneo prvi poraz Srbinu u karijeri. Po završetku meča Brazilac je napravio veliki skandal u dvorani Aleksandar Nikolić gde je turnir i… »

Vesti dana »