Povezane vesti

"Ne kajem se, bila sam mu posvećena 10 godina" Prvi intervju Goge Gačić posle razvoda: "Svekar i svekrva su uz mene" (video)

"Ne kajem se, bila sam mu posvećena 10 godina" Prvi intervju Goge Gačić posle razvoda: "Svekar i svekrva su uz mene" (video)

Blic pre 16 sati
Posle osam godina braka, Goga Gačić donela je odluku da se razvede od pevača Marka Gačić, sa kojim ima decu. U prvom javnom obraćanju nakon razlaza, iskreno je govorila o emotivnom periodu kroz koji prolazi, ali i o podršci koju dobija od porodice. Ona… »
Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite…

Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite…

Blic pre 16 sati
Goga Gačić se pojavila prvi put posle razvoda, dok je Gastoz došao sa misterioznom devojkom Nadici su čestitali kolege Ljuba Perućica i Emir Habibović darujući joj bukete cveća Pevačica Nadica Ademov večeras je organizovala promociju albuma "Milostinja"… »
Pevačica prvi put u javnosti nakon razvoda Goga Gačić blista u crnom odelu, pokazala go stomak: Evo ko joj je velika podrška u…

Pevačica prvi put u javnosti nakon razvoda Goga Gačić blista u crnom odelu, pokazala go stomak: Evo ko joj je velika podrška u…

Blic pre 18 sati
Kako smo saznali, Goga uživa u novoj vezi sa članom svog benda Marko je komentarisao razvod i otkrio zbog čega su doneli tu odluku Pevačica Goga Gačić pojavila se večeras na promociji novog albuma Nadice Ademov, a ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon… »
Prvi izlazak posle razvoda. Evo i sa kim se Goga Gačić pojavila u jednom klubu

Prvi izlazak posle razvoda. Evo i sa kim se Goga Gačić pojavila u jednom klubu

Svet & Skandal pre 19 sati
foto Ivan Vucicevic Pevačica Goga Gačić pojavila se večeras na promociji novog albuma Nadice Ademov, a ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon saopštenja da se razvodi od supruga Marka Gačića. Goga se pojavila sa kumom Tamarom Milutinović. Goga se ovoga… »

Vesti dana »