Povezane vesti
"Ne kajem se, bila sam mu posvećena 10 godina" Prvi intervju Goge Gačić posle razvoda: "Svekar i svekrva su uz mene" (video)
Blic 17.02.2026
Posle osam godina braka, Goga Gačić donela je odluku da se razvede od pevača Marka Gačić, sa kojim ima decu. U prvom javnom obraćanju nakon razlaza, iskreno je govorila o emotivnom periodu kroz koji prolazi, ali i o podršci koju dobija od porodice. Ona… »
Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite…
Blic 17.02.2026
Goga Gačić se pojavila prvi put posle razvoda, dok je Gastoz došao sa misterioznom devojkom Nadici su čestitali kolege Ljuba Perućica i Emir Habibović darujući joj bukete cveća Pevačica Nadica Ademov večeras je organizovala promociju albuma "Milostinja"… »
Pevačica prvi put u javnosti nakon razvoda Goga Gačić blista u crnom odelu, pokazala go stomak: Evo ko joj je velika podrška u…
Blic 17.02.2026
Kako smo saznali, Goga uživa u novoj vezi sa članom svog benda Marko je komentarisao razvod i otkrio zbog čega su doneli tu odluku Pevačica Goga Gačić pojavila se večeras na promociji novog albuma Nadice Ademov, a ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon… »
Prvi izlazak posle razvoda. Evo i sa kim se Goga Gačić pojavila u jednom klubu
Svet & Skandal 17.02.2026
foto Ivan Vucicevic Pevačica Goga Gačić pojavila se večeras na promociji novog albuma Nadice Ademov, a ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon saopštenja da se razvodi od supruga Marka Gačića. Goga se pojavila sa kumom Tamarom Milutinović. Goga se ovoga… »
Vesti dana »
Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 589, povređeno 2.980
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih
Uhapšena tri mladića zbog sumnje da su bacili bombu na kuću na Novom Beogradu, traga se za još jedniim osumnjičenim
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 30 povezanih
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 2 satajoš 44 povezane