Povezane vesti
Baki Prasetu uništen još jedan automobil Besna mašina vredi 700.000 evra: "Ne znam šta da radim, šteta je ogromna"
Blic pre 1 sat
Novi incident dogodio se sa Porsche Mansory modelom, ekstremno retkim i skupljim vozilom Automobil nije bio osiguran, otkrio je jutjuber Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je da mu je uništen još jedan automobil nakon što mu je ispred… »
Baki Prasetu uništen još jedan auto? Luksuzna mašina vredi 700.000 €, isplivao šokantan snimak
Mondo pre 1 sat
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, izgoreo je skupoceni automobil u Beogradu na vodi. Džip Brabus zapaljen je ispred njegove zgrade u luks naselju, a kako je ranije navodio, ova besna mašina vredi čak pola miliona evra. Međutim, na… »
Baki Prasetu uništen još jedan luksuzni auto koji vredi 700.000 evra: "Šteta je ogromna, ne znam šta da radim"
Telegraf pre 1 sat
Naš najpoznatiji jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izgoreo je juče, 16. februara, skupoceni automobil - Brabus, u Beogradu na vodi. Međutim, on je otkrio da mu je uništen još jedan luksuzni automobil. U video snimku iz oktobra prošle… »
Baki Prasetu uništen još jedan auto? Besna mašina vredi 700.000€, isplivao snimak: "Čovek me je udario i odvalio mi je zadnji…
Kurir pre 2 sata
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, izgoreo je skupoceni automobil u Beogradu na vodi. Džip Brabus zapaljen je ispred njegove zgrade u luks naselju, a kako je ranije navodio, ova besna mašina vredi čak pola miliona evra. Međutim, sada se… »
"Kriminal je nemilosrdan, vladaju brutalni zakoni": Paljenje automobila Bake Praseta povezano s kavačkim klanom?
Mondo pre 9 sati
Luksuzni automobil vredan oko pola miliona evra, zapaljen je u juče ranim jutarnjim satima ispred zgrade jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, u elitnom naselju Beograd na vodi. Prvi rezultati istrage ukazuju da je požar podmetnut, a sumnja… »
Paljenje automobila Bake Praseta povezano sa kavačkim klanom?! Jutjuber se požalio na reket: Kriminal je nemilosrdan, zbog…
Kurir pre 10 sati
Luksuzni automobil, vredan oko pola miliona evra, zapaljen je u juče ranim jutarnjim satima ispred zgrade jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, u elitnom naselju Beograd na vodi. Prvi rezultati istrage ukazuju da je požar podmetnut, a… »
Ko je devojka Bake Praseta? Upoznala ga dok je bio s Anjom Bla, a za 4 meseca zaradila 20.000 evra (foto)
Mondo pre 11 sati
Poznati jutjuber Bogdan Ilić, široj javnosti poznat kao Baka Prase, nakon raskida sa influenserkom Anjom Blagojević, započeo je novu ljubavnu priču sa Milenom Stamenković koja se na mrežama predstavlja kao Lemilenas. U jeku skandala s paljenjem… »
"Policija pitala na koga sumnjam, nisam spomenuo Dekija": Baka Prase o ispitivanju, snimak ima 3 miliona pregleda
Mondo pre 11 sati
Baka Prase je u toku jučerašnjeg dana održao lajv prenos u kojem je govorio o paljenju automobila, i dodao da je u trenutku kada je saznao za događaj bio zahvalan što nema povređenih. Baka je otkrio da je auto bio osiguran, ali i da su inspektori uzeli… »
Baka Prase otkrio nove detalje sa ispitivanja: Policija me pitala na koga sumnjam da je zapalio "Brabus", nisam pomenuo Dekija!
Kurir pre 11 sati
Nakon što mu je zapaljen "brabus" od 500.000 evra, policija je ispitala Baku Praseta. Inspektori su sa njim obavili imformstivni razgovor u njegovom stanu, a Baka je sada otkrio deo. Naime, mrežama je počeo da kruži snimak tiktokera, izvesnog… »
Progovorila devojka Bake Praseta, otkrila jezive detalje: “Trepela sam nasilje…”
Telegraf pre 11 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već neko vreme uživa u ljubavi sa Milenom Stamenković koja je jako popularna na društvenim mrežama. Ona je sada otkrila nepoznate detalje njihove ljubavi. Milena je otkrila najpre kako je počela njihova… »
"Policija me pitala na koga sumnjam, nisam pomenuo Dekija" Baka Prase otkrio nove detalje, inspektori obavili razgovor sa…
Blic pre 12 sati
Baka Prase je saznao za požar od prijatelja i kaže da mu nije preterano stalo do uništenog automobila. Poručio je da ga incident neće zastrašiti i da onima koji su počinili delo neće platiti reket. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio… »
"Teško je da se naviknem na njegov način života" Devojka Bake Praseta otkrila nepoznate detalje života: "Trpela sam nasilje"…
Blic pre 12 sati
Ispričala je da je prvi susret bio poslovne prirode pre 5 godina Baki Prasetu je zapaljen automobil vredan 500.000 evra pre dve večeri Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već neko vreme uživa u ljubavi sa Milenom Stamenković koja je jako… »
"Postoje snimci sa sigurnosnih kamera, policija je sve uzela": Baka Prase u lajvu otkrio šta je saznao o paljenju kola
Mondo pre 12 sati
Baka je na Jutjubu održao lajv prenos u kojem je govorio o paljenju automobila, i dodao da je u trenutku kada je saznao za događaj bio zahvalan što nema povređenih. - Ne znam šta da kažem. Meni je u pola 4 ujutru pisao Igor: "Brate, jesi živ, jesi dobro… »
„Policija me pitala na koga sumnjam, nisam pomenuo Dekija“ Baka Prase otkrio nove detalje sa ispitivanja
Telegraf pre 12 sati
Nakon što mu je juče, 16. februara zapaljen Brabus od 500.000 evra, policija je ispitala Baku Praseta. Inspektori su sa njim obavili imformstivni razgovor u njegovom stanu, a Baka je sada otkrio deo. Naime, juče je mrežama počeo da kruži snimak… »
"Postoje snimci sa sigurnosnih kamera" Baka Prase otkrio detalje slučaja nakon što mu je zapaljen auto od 500.000 evra: "Ako…
Blic pre 19 sati
Naveo je da je auto bio osiguran i da još uvek ne zna ko stoji iza paljenja Rekao je da policija koristi snimke za istragu Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se povodom incidenta koji se dogodio pre dve večeri kada je njegov… »
Skandalozna objava nakon što su mu zapalili automobil: Baka Prase ne prestaje da šokira, nazdravlja rakijom i ne skida osmeh…
Blic pre 21 sat
Ispred zgrade jutjubera zatekli smo garež, krš i lom Ranije je izjavio da mu je automobil zapaljen jer nije platio reket Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se ponovo nakon što mu je sinoć zapaljen automobil. On je sve šokirao… »
Vesti dana »
Pokret za narod i državu Niš osudio napade na SPC i Matica srpsku: „Srbija neće biti talac anarhističkih eksperimenata“
Glas juga pre 2 satajoš 50 povezanih
FOTO, VIDEO: Završen protest zbog napada na studente, "Poternice" napadača na vratima Policijske stanice
Radio 021 pre 22 minutajoš 31 povezana
Protest protiv akvarijuma na Ušću, građani blokirali Bulevar Nikole Tesle i rušili ograde (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 18 povezanih
UHAPŠEN ZBOG KRAĐE U NIŠU: Iz prodavnica odneli 12 parfema i dva mobilna telefona – šteta skoro 200.000 dinara
Glas juga pre 2 satajoš 27 povezanih