Povezane vesti
Lažni lekari sa VMA varaju starije: Oprez je jedina zaštita
Luftika pre 4 sati
Zovu telefonom, uglavnom starije, i predstavljaju se kao lekari Vojnomedicinske akademije i nude preglede kod kuće. Priča počinje telefonskim pozivom, a završava se spoznajom da ste bili žrtva dobro organizovane prevare. Pre nekoliko dana na društvenim… »
"Mi smo sa VMA": Nova prevera na čijoj su meti stariji ljudi u Beogradu, pojave se u stanu za 15 minuta
NIN pre 8 sati
Zovu telefonom, uglavnom starije, i predstavljaju se kao lekari Vojnomedicinske akademije i nude preglede u kući. Nova prevara dešava se uglavnom na Novom Beogradu, jer tu živi najviše vojnih penzionera. Priča počinje telefonskim pozivom, a završava se… »
„Mi smo sa VMA“: Novi trik prevaranata, na meti ova grupa građana
Nova pre 8 sati
Zovu telefonom, uglavnom starije, i predstavljaju se kao lekari Vojnomedicinske akademije i nude preglede u kući. Nova prevara dešava se uglavnom na Novom Beogradu, jer tu živi najviše vojnih penzionera. Priča počinje telefonskim pozivom, a završava se… »
Nova-stara prevara na račun penzionera: Prevaranti se predstavljaju kao doktori VMA
Radio 021 pre 10 sati
Zovu telefonom, uglavnom starije, i predstavljaju se kao lekari Vojnomedicinske akademije i nude preglede kod kuće. Nova prevara dešava se uglavnom na Novom Beogradu, jer tu živi najviše vojnih penzionera. Priča počinje telefonskim pozivom, a završava se… »
"Mi smo sa VMA, dolazimo da vas pregledamo": Nova prevara hara Beogradom, ovi građani su meta
Mondo pre 10 sati
Zovu telefonom, uglavnom starije, i predstavljaju se kao lekari Vojnomedicinske akademije i nude preglede u kući?! Meta ovakvih uigranih scenarija često su stariji sugrađani. A ovaj scenario sa lekarima nije jedini. Predsednica udruženja "Amiti" Nadežda… »
Šokantna prevara kruži Beogradom: Predstavljaju se kao lekari, na meti ova grupa građana i to baš u ovom delu grada
Blic pre 20 sati
Prilikom dolaska, odbijaju da pokažu legitimaciju i pokušavaju da prevare žrtvu za novac. Slične prevare često izvode osobe predstavljajući se i kao majstori ili humanitarci, jer su stariji posebno osetljivi na ovakve teme. Pozovu telefonom, uglavnom… »
„Mi smo sa VMA“ – novi trik prevaranata za ulazak u stanove starijih
Danas pre 19 sati
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Ješić: Vučić prezire Novi Sad i sve građane koje ne može da kupi
Radio 021 pre 1 satjoš 36 povezanih
SPC o razrešenju Justina: Počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom, obmanjivao javnost da je "politički progonjen"
Glas Zaječara pre 1 satjoš 27 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku, jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Danas pre 3 satajoš 22 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa mnogim liderima, sa Makronom o strateški važnim stvarima za Srbiju
RTK pre 59 minutajoš 18 povezanih