Povezane vesti
Direktor firme na izgradnji akvarijuma kod Ušća: Verujem da će građani dozvoliti nastavak radova
Nedeljnik 18.02.2026
Željko Čabarkapa, direktor „Ronesans Srbija“, firme izvođača radova na akvarijumu u novobeogradskom parku Ušće izjavio je danas da veruje da će građani dozvoliti nastavak radova i izgradnju tog projekta. „Nauka mi je veoma bliska, smatram da ovo nije… »
Direktor firme na izgradnji akvarijuma kod Ušća: „Nadam se da će građani dozvoliti nastavak radova“
Serbian News Media 18.02.2026
Željko Čabarkapa, direktor „Ronesans Srbija“, firme izvođača radova na akvarijumu u novobeogradskom parku Ušće izjavio je danas da veruje da će građani dozvoliti nastavak radova i izgradnju tog projekta. „Nauka mi je veoma bliska, smatram da ovo nije… »
Direktor firme na izgradnji akvarijuma: Nadam se da će građani dozvoliti nastavak radova
Vreme 18.02.2026
Željko Čabarkapa poručuje da je postavljanje zaštitne ograde u parku Ušće bilo najavljeno i u skladu sa propisima. Ipak, protest protiv izgradnje akvarijuma završio se jurenjem i batinanjem demonstranata. Željko Čabarkapa, direktor „Ronesans Srbija“… »
Direktor firme na izgradnji akvarijuma: Nadam se da će građani dozvoliti nastavak radova
Forbes 18.02.2026
Direktor firme na izgradnji akvarijuma kod Ušća: Nadam se da će građani dozvoliti nastavak radova
Nova 18.02.2026
Željko Čabarkapa, direktor "Ronesans Srbija", firme izvođača radova na akvarijumu u novobeogradskom parku Ušće izjavio je danas da veruje da će građani dozvoliti nastavak radova i izgradnju tog projekta. "Nauka mi je veoma bliska, smatram da ovo nije… »
Direktor firme na izgradnji akvarijuma kod Ušća: Nadam se da će građani dozvoliti nastavak radova
Beta 18.02.2026
Željko Čabarkapa, direktor "Ronesans Srbija", firme izvođača radova na akvarijumu u novobeogradskom parku Ušće izjavio je danas da veruje da će građani dozvoliti nastavak radova i izgradnju tog projekta . "Nauka mi je veoma bliska, smatram da ovo nije… »
Radio sto plus 18.02.2026
“Nauka mi je veoma bliska, smatram da ovo nije samo turistička atrakcija, ovaj objekat će biti namenjen za mlade, studente, sve one ljude koji se bave biodiverzitetom i mislim da je to najlepša stvar”, rekao je Čabarkapa za televiziju Nova. Dodao je da… »
N1 Info 18.02.2026
Željko Čabarkapa, direktor "Ronesans Srbija", firme izvođača radova na akvarijumu u novobeogradskom parku Ušće izjavio je danas da veruje da će građani dozvoliti nastavak radova i izgradnju tog projekta. "Nauka mi je veoma bliska, smatram da ovo nije… »
Danas 18.02.2026
Vesti dana »
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
Iran najavljuje proporcionalne mere, ukoliko Tramp noćas ispuni pretnje o kraju civilizacije
Radio 021 pre 15 minutajoš 41 povezana