Povezane vesti

Tužilac naložio policiji da pribavi informacije o incidentu u kojem je učestvovao Č.J.

Tužilac naložio policiji da pribavi informacije o incidentu u kojem je učestvovao Č.J.

RTV pre 3 minuta
BEOGRAD - Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je danas policijskim službenicima da uzmu izjave od učesnike i svedoka incidenta u blizini Palate pravde, u kojem je učestvovao Č.J. i da pribave dokaze, nakon čega će… »
Tužilac naložio policiji da pribavi informacije o incidentu u kojem je učestvovao Čedomir Jovanović

Tužilac naložio policiji da pribavi informacije o incidentu u kojem je učestvovao Čedomir Jovanović

Euronews pre 13 minuta
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je danas policijskim službenicima da uzmu izjave od učesnike i svedoka incidenta u blizini Palate pravde, u kojem je učestvovao Č.J. i da pribave dokaze, nakon čega će doneti… »
Oglasilo se tužilaštvo zbog brutalne tuče Čede Jovanovića u centru Beograda: Ovo će otkriti istinu

Oglasilo se tužilaštvo zbog brutalne tuče Čede Jovanovića u centru Beograda: Ovo će otkriti istinu

Telegraf pre 33 minuta
U jednom kafiću u centru Beograda, danas, 19. februara, došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je učestvovao političar Čedomir Jovanović. Kako smo saznali, Čeda je prvo verbalno napao avokata koji je sedeo za susednim stolom, a onda ga je udario… »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao…

"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao…

Blic pre 57 minuta
Prema advokatu Žarku Mladenoviću, Jovanović je prvi započeo sukob fizičkim napadom u kafiću. Mladenović navodi da je napadnut stolicom, zadobio povrede i odmah pozvao policiju. Aleksandar Kos, prijatelj i cimer Čedomira Jovanovića, oglasio se nakon što… »
"Video sam da je Čedomir prišao šanku, a onda..." Svedok sa lica mesta otkriva detalje za Kurir: Ušao je u toalet, lice mu je…

"Video sam da je Čedomir prišao šanku, a onda..." Svedok sa lica mesta otkriva detalje za Kurir: Ušao je u toalet, lice mu je…

Kurir pre 48 minuta
Političar Čedomir Jovanović tokom dana bio je deo jednog incidenta koji se dogodio u beogradskom kafiću. Jedan od gostiju koji se zatekao na licu mesta, a čije su ime i prezime poznati našoj redakciji, tvrdi da je bio svedok današnjeg incidenta u kafiću… »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo…

Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo…

Dnevnik pre 1 sat
U jednom beogradskom kafiću kod Palate pravde danas je političar Čedomir Jovanović fizički nasrnuo na jednog poznatog advokata, saznaje Telegraf. Kako smo saznali, Čeda je prvo verbalno napao avokata koji je sedeo za susednim stolom, a onda ga je udario… »
Posle tuče Čede Jovanovića i advokata Mladenovića: Dežurni javni tužilac naložio policiji da uzmu izjave učesnike i svedoka i…

Posle tuče Čede Jovanovića i advokata Mladenovića: Dežurni javni tužilac naložio policiji da uzmu izjave učesnike i svedoka i…

Kurir pre 38 minuta
Posle incidenta u kome su učestvovali Čedomir Jovanović i advokat Žarko Mladenović, reagovalo je nadležno tužilaštvo. "Povodom događaja koji se dogodio danas u blizini Palate pravde, u kom je učestvovao Č.J. dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog… »
"Nisam mogao da verujem šta govori!" Aleksandar Kos, prijatelj Čede Jovanovića, progovorio o sukobu koji je šokirao Beograd!…

"Nisam mogao da verujem šta govori!" Aleksandar Kos, prijatelj Čede Jovanovića, progovorio o sukobu koji je šokirao Beograd!…

Kurir pre 2 sata
U centru Beograda dogodio se incident u kojem je učestvovao Čedomir Jovanović, a sa njim je u tom trenutku bio i njegov prijatelj Aleksandar Kos. Aleksandar se potom oglasio u javnosti i izneo svoju verziju događaja. Kako je naveo, nepoznati muškarac je… »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika" Aca Kos žestoko odgovorio posle napada na Čedomira Jovanovića!

"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika" Aca Kos žestoko odgovorio posle napada na Čedomira Jovanovića!

Kurir pre 2 sata
Aleksandar Kos oglasio se povodom napada na Čedomira Jovanović, ističući da advokat nije izneo istinu i da pokušava da čitav slučaj predstavi na način koji njemu odgovara. On je svim srcem, telom i dusom uz politicara, toliko da bi i svoj zivot dao samo… »
"Čeda ga je patosirao čim mu je spomenuo decu": Aca Kos progovorio o jezivom napadu u beogradskom lokalu

"Čeda ga je patosirao čim mu je spomenuo decu": Aca Kos progovorio o jezivom napadu u beogradskom lokalu

Mondo pre 1 sat
U centru Beograda dogodio se incident u kojem je učestvovao Čedomir Jovanović, a sa njim je u tom trenutku bio i njegov prijatelj Aleksandar Kos. On se potom oglasio u javnosti i izneo svoju verziju događaja. Prema njegovim rečima, nepoznati muškarac je… »
Oglasio se advokat koji tvrdi da ga je Čeda Jovanović gađao stolicom u glavu: "Ne znam u kom je stanju taj čovek bio"

Oglasio se advokat koji tvrdi da ga je Čeda Jovanović gađao stolicom u glavu: "Ne znam u kom je stanju taj čovek bio"

Mondo pre 3 sata
Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratska partija, danas je navodno izazvao incident u jednom kafiću u blizini Palate pravde, kada je, prema tvrdnjama medija, došlo do sukoba sa beogradskim advokatom. Prema navodima pojedinih portala, reč je o Žarku… »
"Stanje u kojem je taj čovek bio je zastrašujuće" Oglašavanje advokata nakon što ga je Čeda udario stolicom u glavu: Rascepane…

"Stanje u kojem je taj čovek bio je zastrašujuće" Oglašavanje advokata nakon što ga je Čeda udario stolicom u glavu: Rascepane…

Kurir pre 2 sata
Lider LDP Čedomir Jovanović danas je izazvao težak incident u jednom kafiću kod Palate pravde kada je fizički nasrnuo na uglednog beogradskog advokata. Kako mediji saznaju, u pitanju je Žarko Mladenović, koji se sada oglasio za medije, te je do detalja… »
"Izneli su me iz kafića, sestra mi se srušila, deca su u šoku": Čeda Jovanović izneo detalje napada u lokalu

"Izneli su me iz kafića, sestra mi se srušila, deca su u šoku": Čeda Jovanović izneo detalje napada u lokalu

Mondo pre 3 sata
Čedomir Jovanović našao se u centru incidenta kada je, nakon navodnih provokacija nepoznatog muškarca, došlo do fizičkog sukoba u jednom kafiću. Kako bi saznali više detalja o celom događaju i trenutnoj situaciji, domaći mediji stupili su u kontakt sa… »
(Foto, video) Snimili smo Čedu Jovanovića i Acu Kosa nakon incidenta Evo gde su provodili vreme, političar je ovako reagovao…

(Foto, video) Snimili smo Čedu Jovanovića i Acu Kosa nakon incidenta Evo gde su provodili vreme, političar je ovako reagovao…

Blic pre 4 sati
Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos su učestvovali u incidentu u kafiću u centru Beograda. Nakon incidenta, obojica su napustili lokal, a onda otišli u restoran u kojem su naručili hranu Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos danas su učestvovali u incidentu… »
"Raskrvario mi je glavu, kolega ima čvorugu" Oglasio se advokat kog je gađao Čeda Jovanović, a ovako je počeo sukob: "Vređali…

"Raskrvario mi je glavu, kolega ima čvorugu" Oglasio se advokat kog je gađao Čeda Jovanović, a ovako je počeo sukob: "Vređali…

Blic pre 3 sata
Incident je započeo kada je Jovanović provocirao Mladenovića zbog njegove želje da promeni sto Jovanović je gađao Mladenovića stolicom i povredio mu glavu, a drugi advokat je takođe povređen Lider LDP Čedomir Jovanović danas je izazvao težak incident u… »
Čeda Jovanović stolicom udario čoveka u glavu: Novi detalji haosa u kafiću, reagovala policija

Čeda Jovanović stolicom udario čoveka u glavu: Novi detalji haosa u kafiću, reagovala policija

Mondo pre 4 sati
Čedomir Čeda Jovanović i njegov prijatelj Aleksandar Aca Kos napadnuti su danas u jednom kafiću u Beogradu. Kako su isprva preneli domaći mediji, političaru je nepoznati muškarac dobacivao kada je krenuo ka toaletu, nakon čega je došlo do incidenta, a… »
"Psovao mi je majku, nokautirao sam smrdljivog krmka": Oglasio se Čeda Jovanovića nakon tuče, Aca zapomagao

"Psovao mi je majku, nokautirao sam smrdljivog krmka": Oglasio se Čeda Jovanovića nakon tuče, Aca zapomagao

Mondo pre 4 sati
Čedomir Jovanović oglasio se povodom incidenta koji se danas dogodio u jednom kafiću u blizini Palate pravde, gde ga je, prema njegovim rečima, napao nepoznati muškarac. Kako je naveo, u lokal je došao na kafu sa prijateljem, a neprijatnosti su počele… »
Haos nakon incidenta! Čeda Jovanović se oglasio: „Sam sam otišao u policiju – sestra mi se srušila, deca u šoku!“

Haos nakon incidenta! Čeda Jovanović se oglasio: „Sam sam otišao u policiju – sestra mi se srušila, deca u šoku!“

Kurir pre 3 sata
Čedomir Jovanović našao se u centru incidenta kada je, nakon navodnih provokacija nepoznatog muškarca, došlo do fizičkog sukoba u jednom kafiću. Kako bi saznali više detalja o celom događaju i trenutnoj situaciji, domaći mediji stupili su u kontakt sa… »
Evo gde se nalaze Čeda Jovanović i Aca Kos nakon incidenta u kafiću: Očevici ih usnimili i otkrili kako su se ponašali

Evo gde se nalaze Čeda Jovanović i Aca Kos nakon incidenta u kafiću: Očevici ih usnimili i otkrili kako su se ponašali

Mondo pre 4 sati
Nakon što je Čedomir Jovanović brutalno napadnut u kafiću kod Palata pravde, političar je sa prijateljem Aleksandrom Kosom otišao u šetnju kako bi se, prema rečima očevidaca, smirio nakon incidenta. Tamo su ih primetili građani koji su poslali snimak… »
Evo gde su i šta rade Čeda Jovanović i Aca Kos nakon incidenta u kafiću: "Njegov glas odzvanja ulicom..."

Evo gde su i šta rade Čeda Jovanović i Aca Kos nakon incidenta u kafiću: "Njegov glas odzvanja ulicom..."

Kurir pre 3 sata
Nakon što je Čedomir Jovanović brutalno napadnut u kafiću kod Palata pravde, političar je sa prijateljem Aleksandrom Kosom otišao u šetnju kako bi se, prema rečima očevidaca, smirio nakon incidenta. Tamo su ih primetili građani koji su nam poslali… »
Oglasio se advokat kojeg je pretukao Čeda Jovanović: "Raskrvario mi je glavu, kolege su skočile"

Oglasio se advokat kojeg je pretukao Čeda Jovanović: "Raskrvario mi je glavu, kolege su skočile"

Telegraf pre 3 sata
Advokat kojeg je političar Čeda Jovanović pretukao u jednom kafiću u centru grada se oglasio. U pitanju je Žarko Mladenović, koji je sada ispričao svoju stranu priče, a kako tvrdi, Čeda je prvi njega počeo da provocira. - Isprva, on je sedeo sa svojim… »
"Skočio je sa stola i rekao - Gde ti je sad obezbeđenje pi*** jedna mala", Čeda Jovanović se oglasio nakon brutalne tuče u…

"Skočio je sa stola i rekao - Gde ti je sad obezbeđenje pi*** jedna mala", Čeda Jovanović se oglasio nakon brutalne tuče u…

Blic pre 5 sati
Nepoznati muškarac ga je verbalno vređao, što je kasnije eskaliralo u fizički sukob. U tuči su učestvovali i drugi gosti lokala, a jedan muškarac je povređen. Političar Čedomir Jovanović oglasio se nakon incidenta koji se danas dogodio u jednom kafiću… »
"Čovek je ostao u krvi, patosiran", Aleksandar Kos otkrio detalje brutalnog sukoba u kafiću: Čedi psovali decu, on pobesneo

"Čovek je ostao u krvi, patosiran", Aleksandar Kos otkrio detalje brutalnog sukoba u kafiću: Čedi psovali decu, on pobesneo

Blic pre 5 sati
Incident je započeo kada je nepoznati muškarac vređao Čedu i njegovu porodicu dok je on poručivao piće. Nakon provokacija, Čeda Jovanović je fizički napao muškarca i udario ga stolicom. Danas je u centru Beograda, u jednom kafiću iza Palate pravde, došlo… »
Otkrivamo! Evo koga je Čeda Jovanović zapravo napao Svi su mislili da je on žrtva, a onda je dohvatio stolicu: Novi detalji…

Otkrivamo! Evo koga je Čeda Jovanović zapravo napao Svi su mislili da je on žrtva, a onda je dohvatio stolicu: Novi detalji…

Blic pre 5 sati
Lider LDP-a Čedomir Jovanović izazvao je incident u kafiću kod Palate pravde fizički nasrćući na poznatog beogradskog advokata. Incident se dogodio pred brojnim gostima, a prema izjavama svedoka, Jovanović je napao advokata stolicom. Lider LDP-a Čedomir… »
Ovo je kafić u kojem su napadnuti Čeda Jovanović i Aca Kos: Čeda udario čoveka stolicom: Leteo inventar, ispred lokala…

Ovo je kafić u kojem su napadnuti Čeda Jovanović i Aca Kos: Čeda udario čoveka stolicom: Leteo inventar, ispred lokala…

Blic pre 5 sati
U centru Beograda izbio je incident u koji su bili umešani Čedomir Jovanović i Aca Kos. Jovanović je udario muškarca stolicom nakon provokacija u kafiću. Danas je u centru Beograda izbio incident u kojem su učestvovali Čedomir Jovanović i Aca Kos. Kako… »
"Zveknuo sam i udario stolicom čoveka koji mi je vređao majku i decu" Prvo oglašavanje Čede Jovanovića nakon napada u kafiću…

"Zveknuo sam i udario stolicom čoveka koji mi je vređao majku i decu" Prvo oglašavanje Čede Jovanovića nakon napada u kafiću…

Kurir pre 4 sati
Čedomir Jovanović oglasio se povodom incidenta koji se danas dogodio u jednom kafiću u blizini Palata pravde, gde ga je, prema njegovim rečima, napao nepoznati muškarac. Kako je naveo, u lokal je došao na kafu sa prijateljem, a neprijatnosti su počele… »
Otkriveno koga je Čeda Jovanović napao: Svi mislili da je on žrtva, u naletu besa dohvatio stolicu i napravio haos

Otkriveno koga je Čeda Jovanović napao: Svi mislili da je on žrtva, u naletu besa dohvatio stolicu i napravio haos

Mondo pre 4 sati
Lider LDP-a Čedomir Jovanović ponovo je u centru skandala. Kako saznaju domaći mediji, Jovanović je danas izazvao težak incident u jednom kafiću kod Palate pravde kada je fizički nasrnuo na uglednog beogradskog advokata. Prema najnovijim informacijama do… »
U ovom kafiću se Čeda Jovanović potukao sa muškarcem: Ovo smo zatekli unutra, konobarica u šoku

U ovom kafiću se Čeda Jovanović potukao sa muškarcem: Ovo smo zatekli unutra, konobarica u šoku

Telegraf pre 5 sati
U samom centru grada, u jednom kafiću kod Palate pravde, političar Čeda Jovanović nasrnuo je fizički na jednog čoveka. Kafić se nalazi odmah preko puta Palate, a u isti je Čeda ušao sa prijateljem koji se ne odvaja od njega Acom Kosom. Novinarka… »
"Bio je sav krvav, mene su izvukli napolje" Čeda Jovanović otkrio detalje brutalne tuče u kafiću

"Bio je sav krvav, mene su izvukli napolje" Čeda Jovanović otkrio detalje brutalne tuče u kafiću

Telegraf pre 5 sati
Političar Čedomir Jovanović oglasio se nakon incidenta koji se danas dogodio u jednom kafiću iza Palata pravde. Čeda je izneo svoju stranu priče, a kako kaže, muškarac ga je vređao nakon čega je sukob prerastao u fizički. - Nažalost, tačno je da sam… »
Saznajemo! Evo koga je Čeda Jovanović pretukao u kafiću

Saznajemo! Evo koga je Čeda Jovanović pretukao u kafiću

Telegraf pre 4 sati
U jednom beogradskom kafiću kod Palate pravde, danas, 19. februara političar Čeda Jovanović fizički je nasrnuo na jednog poznatog advokata, saznaje Telegraf. Kako smo saznali, Čeda je prvo verbalno napao avokata koji je sedeo za susednim stolom, a onda… »
"Čovek je patosiran, bio je u krvi": Aleksandar Kos otkrio detalje napada u kafiću, Čeda pobesneo jer mu je psovao decu

"Čovek je patosiran, bio je u krvi": Aleksandar Kos otkrio detalje napada u kafiću, Čeda pobesneo jer mu je psovao decu

Mondo pre 5 sati
Danas je u centru Beograda, u jednom kafiću iza Palate pravde, došlo do incidenta u kom je učestvovao političar Čeda Jovanović. Tim povodom se oglasio njegov prijatelj Aleksandar Kos koji je u tom trenutku bio sa njim. Aleksandar Kos je do detalja opisao… »
Saznajemo! Čeda prišao nepozantim ljudima, pa stolicom udario čoveka u glavu: Novi detalji haosa u kafiću

Saznajemo! Čeda prišao nepozantim ljudima, pa stolicom udario čoveka u glavu: Novi detalji haosa u kafiću

Telegraf pre 6 sati
Političar Čeda Jovanović sukobio se u jednom kafiću kod Palate pravde, a nakon verbalnog, došlo do fizičkog sukoba. Kako Telegraf saznaje, čovek kojeg je napao Jovanović je pozvao policiju. Čeda Jovanovic je, kako saznjamo, prišao nekim ljudima čim je… »
Aca Kos se oglasio za Telegraf nakon tuče u kafiću: "Pominjao je Čedi porodicu, on je udario čoveka"

Aca Kos se oglasio za Telegraf nakon tuče u kafiću: "Pominjao je Čedi porodicu, on je udario čoveka"

Telegraf pre 5 sati
Aca Kos oglasio se za Telegraf nakon što je u jednom kafiću u centru Beograda izbio fizički obračun između Čede Jovanovića i jednog gosta. Naime, kako je Aca otkrio, sve je u početku bilo mirno, dok po njegovim rečima Čeda nije ustao i krenuo do… »

Vesti dana »