Povezane vesti
"Maksimalno sam se dala za porodicu, očekivala sam..." Nadica Ademov iskreno o braku: "Dobila sam 15%"
Telegraf 22.02.2026
Nadica Ademov gostovala je u emisiji "Magazin In" gde je, zajedno sa ostalim gošćama, sa Sanjom Marinković otvoreno govorila o muško-ženskim odnosima. Kako je uvek iskrena i bez dlake na jeziku, tako je i sada priznala da je u pojedinim situacijama od… »
"Moram sve sama, više sam očekivala" Naša pevačica se udala za milionera, sada progovorila o problemima: "Dala sam se za…
Blic 21.02.2026
Suprug ju je nedavno iznenadio skupocenim automobilom marke Mercedes povodom premijere njenog albuma Naglasila je da Damir generalno pomaže, ali ovaj put nije ispunio njena očekivanja Pevačica Nadica Ademov uživa u braku sa suprugom Damirom sa kojim ima… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi odbacili navode VJT o simulaciji zvučnog topa na protestu
Beta pre 23 minutajoš 65 povezanih
Zavet ćutanja u Kremlju: Ljudi uplašeni nakon najgoreg napada na Moskvu, žestoke reakcije vojnih blogera
Mondo pre 13 minutajoš 51 povezana
Šta je zeleni predmet u ustima fudbalera nakon horor povrede na Mundijalu? Ovo je jedna od prvih stvari koje su lekari uradili, a izuzetno je važna!
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
Reakcije na pogibiju radnika u Linglongu: Radnik je mrtav, država duguje odgovore
Danas pre 3 satajoš 50 povezanih