Povezane vesti
"Maksimalno sam se dala za porodicu, očekivala sam..." Nadica Ademov iskreno o braku: "Dobila sam 15%"
Telegraf 22.02.2026
Nadica Ademov gostovala je u emisiji "Magazin In" gde je, zajedno sa ostalim gošćama, sa Sanjom Marinković otvoreno govorila o muško-ženskim odnosima. Kako je uvek iskrena i bez dlake na jeziku, tako je i sada priznala da je u pojedinim situacijama od… »
"Moram sve sama, više sam očekivala" Naša pevačica se udala za milionera, sada progovorila o problemima: "Dala sam se za…
Blic 21.02.2026
Suprug ju je nedavno iznenadio skupocenim automobilom marke Mercedes povodom premijere njenog albuma Naglasila je da Damir generalno pomaže, ali ovaj put nije ispunio njena očekivanja Pevačica Nadica Ademov uživa u braku sa suprugom Damirom sa kojim ima… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 31 povezana
Sumnja u pranje novca: VJT naložio proveru porekla imovine bračnog para osumnjičenog za ubistvo na Senjaku
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 77 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 8 satijoš 32 povezane
Dobro poznati arbitri sude večiti derbi: Dvojica Hrvata i jedan Crnogorac stižu u Arenu
Kurir pre 12 minutajoš 35 povezanih
Vozio suprotnim smerom ka tunelu Laz, aktiviran razglas za hitno upozorenje
RTS pre 37 minutajoš 19 povezanih