Povezane vesti

Fjorentina pobedila Pizu: Mojze Kin presudio fenjerašu

Fjorentina pobedila Pizu: Mojze Kin presudio fenjerašu

Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Fjorentine pobedili su večeras na svom terenu u Firenci Pizu 1:0, u utakmici 26. kola italijanske Serije A. Pobedonosan gol za Fjorentinu postigao je Mojze Kin u 13. minutu. Fjorentina se nalazi na 16. poziciji na tabeli sa 24 boda, dok Piza… »
(VIDEO) Mančester junajted odneo čitav plen sa gostovanja u Liverpulu

(VIDEO) Mančester junajted odneo čitav plen sa gostovanja u Liverpulu

Danas pre 4 sati
Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na gostujućem terenu u Liverpulu Everton 1:0, u utakmici 27. kola Premijer lige. Pobedonosan gol za Junajted postigao je Benjamin Šeško u 71. minutu. „Crveni đavoli“ su sada četvrti na tabeli sa 48 bodova, dok su… »
Pobeda Mančester junajteda na teškom gostovanju, zablistao Slovenac

Pobeda Mančester junajteda na teškom gostovanju, zablistao Slovenac

Nova pre 4 sati
Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na gostujućem terenu u Liverpulu Everton 1:0, u utakmici 27. kola Premijer lige. Pobedonosan gol za Junajted postigao je Benjamin Šeško u 71. minutu. Mančester junajted je četvrti na tabeli sa 48 bodova, dok je… »
Nekada bili hit Primere, sada se muče - Đirona preokrenula pa strepela protiv Alavesa

Nekada bili hit Primere, sada se muče - Đirona preokrenula pa strepela protiv Alavesa

Nova pre 4 sati
Fudbaleri Alavesa odigrali su na svom terenu u Vitoriji nerešeno protiv Đirone 2:2, u utakmici 25. kola španske Primere. Prednost Alavesu doneo je Lukas Boje golom u petom minutu, a izjednačenje Đironi Vladislav Vanat pogotkom u 31. minutu. Vođstvo… »
Šeško za pobedu Mančester junajteda protiv Evertona

Šeško za pobedu Mančester junajteda protiv Evertona

Politika pre 4 sati
Klub iz Mančestera će u narednom, 28. kolu Premijer lige na Old trafordu dočekati Kristal Palas, dok će Everton gostovati Njukaslu. LIVERPUL – Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras u Liverpulu ekipu Evertona rezultatom 1:0 (0:0) u utakmici… »

Vesti dana »