Povezane vesti
Vučić o Vujovićevim navodima: Ne sa Rubiom, nego sa Svetim Petrom neću da razgovaram o Kosovu
Danas pre 27 dana
„Ne pada mi na pamet, ne sa Markom Rubiom, nego sa Svetim Petrom da razgovaram o Kosovu. Kosovo je Srbija, bilo i biće. I kraj priče“, poručio je sinoć Aleksandar Vučić. Srpski predsednik boravi u dvodnevnoj poseti Kazahstanu, a otišao je na sastanke sa… »
Vučić: Đurić u Vašingtonu slučajno sreo Rubija, nisu razgovarali o „tajnom planu za Kosovo“
Danas pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sasvim slučajno u Vašingtonu sreo američkog državnog sekretara Marka Rubija, sa kojim je imao dobar razgovor, ali da nema nikakve istine u tvrdnji… »
(Video) "O nezavisnosti Kosova ni sa Svetim Petrom" Vučić: Ne pada mi na pamet da prihvatam bilo kakvo priznanje Kosova
Blic pre 27 dana
Naglasio je da Đurić imao dobre razgovore tokom posete Vašingtonu Istakao da je Marko Đurić potpuno slučajno sreo Rubia Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Kosovo i Metohija Srbija, bilo i biće, i istakao da mu ne pada na pamet da… »
Vesti dana »
Kontradiktorne izjave iz Bele kuće: Nakon što je Iran odbacio mirovni plan, Tramp tvrdi da je „dogovor o okončanju rata blizu“
Danas pre 5 minutajoš 69 povezanih
Aktivista iz Kule tvrdi da su "SNS napadači imali i značke"
Novi magazin pre 10 minutajoš 18 povezanih
Sudar kamiona i automobila na putu Beograd-Zrenjanin, poginuo mladić
RTS pre 30 minutajoš 22 povezane
Objavljen spisak lista za lokalne izbore koje podržavaju studenti
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 20 povezanih
Upozorenje RHMZ na obilne padavine: Večeras značajna promena vremena
Insajder pre 3 satajoš 23 povezane