Povezane vesti

„Glavna borba će se voditi oko promene vlasti“ Vučić o napadu na Iran: „Ovo se neće završiti posle jednog dana, Amerikanci…

„Glavna borba će se voditi oko promene vlasti“ Vučić o napadu na Iran: „Ovo se neće završiti posle jednog dana, Amerikanci…

Dnevnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se danas oko 11.30 časova uživo u program Informer TV. Vučić je više puta rekao da će rat početi, i sada kaže da je imao deo informacija koje nisu dolazile iz SAD ili Irana, već od jedne treće zemlje. - Kada… »
Iran najavio upotrebu do sada neviđenog oružja: Komandant Revolucionarne garde zapretio još većim haosom

Iran najavio upotrebu do sada neviđenog oružja: Komandant Revolucionarne garde zapretio još većim haosom

Mondo pre 22 dana
Sjedinjene Države i Izrael pokrenuli vojne napade na Iran, ciljajući njegovo rukovodstvo, a Teheran je odgovorio protunapadima na američke ciljeve širom Bliskog istoka. I jedan i druga strana najavljuju da je ovo tek početak neprijateljstava. Teheran je… »
Vučić: Imaćemo više cene nafte zbog dešavanja u Iranu, za 7 ili 8 dana predstavljam novi Plan razvoja Srbije 2030-2035.

Vučić: Imaćemo više cene nafte zbog dešavanja u Iranu, za 7 ili 8 dana predstavljam novi Plan razvoja Srbije 2030-2035.

Blic pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u obraćanju da će cena na svetskom tržištu rasti dok ne dođe do promene vlasti u Iranu Naglasio je i potrebu jačanja odbrambene industrije i najavio kupovinu modernog oružja Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić: Skočiće cene nafte; Za 8-9 dana predstavljam program Srbija 2030-2035.

Vučić: Skočiće cene nafte; Za 8-9 dana predstavljam program Srbija 2030-2035.

B92 pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o sukobu koji se dešava u svetu, kao i uticaju na srpsku ekonomiju. Predsednik Vučić istako je da će uskoro, u narednih dva ili tri meseca obavestiti javnost o nabavci najmoćnijih PVO sistema, kakve… »
Vučić: Srbija nabavlja najmoćnije PVO sisteme, obavestićemo javnost u naredna dva, tri meseca

Vučić: Srbija nabavlja najmoćnije PVO sisteme, obavestićemo javnost u naredna dva, tri meseca

Euronews pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će napad SAD i Izraela na Iran u političkom smislu imati mnogo šire posledice na svetsku političku scenu i dodao da, u skladu sa tim, Srbija mora da čuva svoju slobodu, nezavisnost i mir, ali da… »
Vučić: Ne mislim da je počeo treći svetski rat, dolazi novo doba bez međunarodnog prava

Vučić: Ne mislim da je počeo treći svetski rat, dolazi novo doba bez međunarodnog prava

RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je sukobom na Bliskom istoku počeo treći svetski rat, ali da prisustvujemo nečemu što je novo doba u kome nikoga više neće zanimati međunarodno pravo i istakao da je važno da Srbija… »
Vučić o napadima na Iran: „SAD žele promenu tamošnjeg režima, prisustvujemo novom dobu“

Vučić o napadima na Iran: „SAD žele promenu tamošnjeg režima, prisustvujemo novom dobu“

Serbian News Media pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije bilo neočekivano da SAD i Izrael napadu Iran i da SAD žele promenu režima u Iranu. On je za TV Informer rekao da je napad dugo pripreman i dugo organizovan i da je ogromna sila prebačena sa svih… »
Vučić o napadu na Iran: Ne mislim da je počeo treći svetski rat, ali prisustvujemo nečemu što je novo doba

Vučić o napadu na Iran: Ne mislim da je počeo treći svetski rat, ali prisustvujemo nečemu što je novo doba

NIN pre 22 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je sukobom na Bliskom istoku počeo treći svetski rat, ali da prisustvujemo nečemu što je novo doba u kome nikoga više neće zanimati međunarodno pravo i istakao da je važno da Srbija čuva mir… »
Vučić o napadima na Iran: SAD žele promenu tamošnjeg režima, prisustvujemo novom dobu

Vučić o napadima na Iran: SAD žele promenu tamošnjeg režima, prisustvujemo novom dobu

Danas pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije bilo neočekivano da SAD i Izrael napadu Iran i da SAD žele promenu režima u Iranu. On je za TV Informer rekao da je napad dugo pripreman i dugo organizovan i da je ogromna sila prebačena sa svih… »
"Ogromna sila je prebačena u zaliv" Vučić o situaciji u Iranu, pomenuo i treći svetski rat

"Ogromna sila je prebačena u zaliv" Vučić o situaciji u Iranu, pomenuo i treći svetski rat

Blic pre 22 dana
On ocenjuje da napad neće trajati samo jedan dan i da je bio dugo planiran i organizovan. Vučić je istakao da je ogromna vojna sila prebačena u zaliv sa različitih strana sveta. Imao sam deo informacija koje nisu dolazile ni iz SAD ni Irana, već… »

RTS pre 22 dana
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da ne misli da je sukobom na Bliskom istoku počeo treći svetski rat, ali da prisustvujemo nečemu što je novo doba u kome nikoga više neće zanimati međunarodno pravo. Istakao je i da je važno da Srbija čuva mir… »

RTK pre 22 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da je sukobom na Bliskom istoku počeo treći svetski rat, ali da prisustvujemo nečemu što je novo doba u kome nikoga više neće zanimati međunarodno pravo i istakao da je važno da Srbija čuva mir… »
Vučić: Napad SAD na Iran imaće dalekosežne posledice - Srbija nabavlja najmoćnije PVO sisteme

Vučić: Napad SAD na Iran imaće dalekosežne posledice - Srbija nabavlja najmoćnije PVO sisteme

Sputnik pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je napad SAD na Iran dugo pripreman, ali da ne misli da je počeo treći svetski rat. Najavio je da će u naredna dva ili tri meseca obavestiti javnost o nabavci najmoćnijih PVO sistema, kakve nismo… »
Vučić: Ne mislim da je počeo Treći svetski rat, dolazi novo doba bez međunarodnog prava

Vučić: Ne mislim da je počeo Treći svetski rat, dolazi novo doba bez međunarodnog prava

Newsmax Balkans pre 22 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli da je sukobom na Bliskom istoku počeo treći svetski rat, ali da prisustvujemo nečemu što je novo doba u kome nikoga više neće zanimati međunarodno pravo i istakao da je važno da Srbija čuva mir. Vučić… »
"Žele promenu režima, ogromna sila prebačena u zaliv": Predsednik Vučić o napadu SAD i Izraela na Iran

"Žele promenu režima, ogromna sila prebačena u zaliv": Predsednik Vučić o napadu SAD i Izraela na Iran

Mondo pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je komentarisao napad američkih i izraelskih snaga na Iran, ističući ozbiljnost situacije na Bliskom istoku i moguće geopolitičke posledice po ceo region. Vučić je naglasio da, iako je situacija napeta, ne veruje… »
Vučić: Sigurno će poskupeti nafta zbog situacije na Bliskom istoku

Vučić: Sigurno će poskupeti nafta zbog situacije na Bliskom istoku

Euronews pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se najnovija situacija na Bliskom istoku odraziti i na ekonomiju i život ljudi i da je sigurno da će nafta poskupeti. "Ovde je reč o više zemalja koje su ugrožene i razgovaramo sa našim građanima… »
Vučić o napadu na Iran: Nije bilo neočekivano, ne mislim da će se završiti posle jednog dana

Vučić o napadu na Iran: Nije bilo neočekivano, ne mislim da će se završiti posle jednog dana

Euronews pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori za televiziju Informer o najaktuelnijim temama, među kojima je i napad na Iran od strane Izraela i Sjedinjenih Američkih Država. Vučić je više puta rekao da će rat početi, i sada kaže da je imao deo informacija… »

Vesti dana »