Povezane vesti

Čakar: Nisam siguran da li smo zaslužili da izgubimo ovu utakmicu

RTS pre 1 dan
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je posle poraza od OFK Beograda da nije siguran da je njegova ekipa zaslužila da izgubi utakmicu. Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Partizan 2:1 (1:1) u meču 25. kola Superlige Srbije na "Stadionu Partizana"… »
Partizan nadigrao Zvezdu u vaterpolo derbiju

Partizan nadigrao Zvezdu u vaterpolo derbiju

B92 pre 1 dan
Vaterpolisti Partizana slavili su u večitom derbiju protiv Crvene zvezde sa 12:9 u 12. kolu domaćeg šampionata. Crno-beli su se tako revanširali crveno-belima, koji su bili bolji u prvom ovosezonskom derbiju. Partizan je bolje otvorio ovaj derbi, pa je… »
"Uprava napolje" u Humskoj!

"Uprava napolje" u Humskoj!

Sportske.net pre 1 dan
Partizan je poražen u Humskoj od OFK Beograda, još jedan kiks i prvi "minus" za Damira Čakara. Crno-beli su odigrali katastrofalno drugo poluvreme, OFK je to iskoristio i stigao do velike pobede, a oba gola su gosti postigli u samim završnicama… »
Rodić nakon golova Partizanu: "Ovo je moj poklon Crvenoj zvezdi"

Rodić nakon golova Partizanu: "Ovo je moj poklon Crvenoj zvezdi"

Sportske.net pre 17 sati
Povratnik u srpski fudbal Milan Rodić nije mogao da zamisli da će sa dva gola biti protagonista velike pobede OFK Beograda na gostovanju Partizanu 2:1, a posle duela u Humskoj veliki trijumf "romantičara" sa Karaburme posvetio je Crvenoj zvezdi. Čak osam… »
"Ovo je moj mali poklon Zvezdi": Rodić dao dva gola u Humskoj, pa "pecnuo" Partizan

"Ovo je moj mali poklon Zvezdi": Rodić dao dva gola u Humskoj, pa "pecnuo" Partizan

Mondo pre 17 sati
Milan Rodić dao je dva gola u Humskoj i doneo pobedu OFK Beogradu protiv Partizana (2:1). Taj rezultat ujedno je pomogao i Crvenoj zvezdi koja ima šansu da se "odlepi" u borbi za titulu, a bivši igrač crveno-belih bio je srećan zbog toga. "Drago mi je… »
Čakar posle neuspelog debija: Težak trenutak

Čakar posle neuspelog debija: Težak trenutak

Sputnik pre 18 sati
Mesto trenera Partizana preuzeo je posla poraza u derbiju Damir Čakar, ali debi neće pamtiti po dobrom jer su crno-beli poraženi od OFK Beograda golom u poslednjem minutu. Nije Damir Čakar umeo da objasni šta se dogodilo sa njegovim timom u završnici… »
Alvares u nadoknadi doneo tri boda "jorgandžijama"

Alvares u nadoknadi doneo tri boda "jorgandžijama"

B92 pre 18 sati
Hulijan Alvares postigao je gol u četvrtom minutu nadoknade i doneo Atletiko Madrid minimalnu pobedu od 1:0 protiv Real Ovijedo na stadionu"Karlos Tartijere", čime je prekinuta serija od tri gostujuća ligaška meča bez trijumfa. Madriđani su sredinom… »
Rodić srušio Partizan, pa poručio: Mali poklon Zvezdi za titulu!

Rodić srušio Partizan, pa poručio: Mali poklon Zvezdi za titulu!

Kurir pre 19 sati
Fudbaleri Partizana poraženi su sa 2:1 od OFK Beograda u 25. kolu Superlige Srbije. Milan Rodić je utišao Humsku golom u nadoknadi vremena i tako šokirao Grobare! On je bio i pravi heroj ove utakmice, pošto je sa dva gola "zakopao" crno-bele. Ukoliko… »
„I mi smo velika ekipa“: Trener OFK Beograda pun hvala za svoje igrače i za klub!

„I mi smo velika ekipa“: Trener OFK Beograda pun hvala za svoje igrače i za klub!

Hot sport pre 19 sati
Pobeda u poslednjim sekundama! Fudbaleri OFK Beograda priredili su veliko iznenađenje u Superligi Srbije, pošto su Humskoj savladali Partizan rezultatom 2:1. Ekipa sa Karaburme gubila je tokom meča, ali je uspela da preokrene rezultat i dođe do vredne… »
Partizan ubio dve muve pobedom protiv Crvene zvezde

Partizan ubio dve muve pobedom protiv Crvene zvezde

Sport klub pre 19 sati
Partizan je pobedom protiv Crvene zvezde 12:9 (3:1, 3:3, 3:2,3:3) stekao velike izglede da bude šesti na kraju Regionalne lige. Nadoknadjen je minus od dva gola iz prvog susreta. Mnogo je važnije da ova pobeda donosi crno-belima bolje startno mesto u… »
VIDEO Spektakularan meč i preokret u derbiju Nemačke, sve manje drame u trci za šampiona

VIDEO Spektakularan meč i preokret u derbiju Nemačke, sve manje drame u trci za šampiona

Nova pre 19 sati
Bajern je napravio ogroman korak ka novoj tituli u Bundesligi, pošto je u Der Klasikeru savladao Borusiju Dortmund sa 3:2 i stekao čak 11 bodova prednosti na vrhu tabele. Junak pobede bio je Jozua Kimih, koji je u 87. minutu spektakularnim volejem doneo… »
Rukometaši Vojvodine bez finala Kupa Srbije

Rukometaši Vojvodine bez finala Kupa Srbije

Radio 021 pre 18 sati
Rukometaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa Srbije. Branioci pehara su u polufinalu izgubili od Partizana sa 28:27. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Crnoglavac sa 11 golova, dok je Popović postigao četiri. Kod Novosađana… »
Rodić: "Mali poklon Zvezdi za titulu"

Rodić: "Mali poklon Zvezdi za titulu"

B92 pre 18 sati
Fudbaler OFK Beograda Milan Rodić sa dva gola protiv Partizana doprineo je da i njegov bivši klub profitira od poraza večitog rivala. Rodić je pobednički pogodak postigao u petom minutu naoknade i tako dodatno udaljio crno-bele od šampionske titule… »
"Grobari" slave: Partizan u finalu Kupa za rukometaše, a rival u borbi za trofej - istorijski

"Grobari" slave: Partizan u finalu Kupa za rukometaše, a rival u borbi za trofej - istorijski

Večernje novosti pre 19 sati
U finalu rukometnog Kupa Srbije "prof. dr Branislav Pokrajac" u nedelju će igrati Partizan i pančevački Dinamo. FOTO: Tanjug/AP Partizan je u polufinalu pobedio branioca pehara Vojvodinu rezultatom 28:27, dok je Dinamo savladao Jugović iz Kaća 32:29… »
Ko se još seća šta je bilo protiv Bodo Glimta? Inter nije "taj tim", Neroazuri pregazili Đenovu

Ko se još seća šta je bilo protiv Bodo Glimta? Inter nije "taj tim", Neroazuri pregazili Đenovu

Telegraf pre 18 sati
Fudbaleri Intera su upisali pobedu u okviru Serije A i 27. kola, gde su slavili protiv Đenove sa 2:0, čime su samo pokazali da je poraz od Bode Glimta i eliminiacija iz Lige šampiona već sada prošlost za Neroazure. Izabranici Kristijana Kivua su odigrali… »
Rodić golove protiv Partizana posvetio Zvezdi: "To je neki moj poklon njima za titulu..."

Rodić golove protiv Partizana posvetio Zvezdi: "To je neki moj poklon njima za titulu..."

Telegraf pre 19 sati
Ekipa OFK Beograda je upisala veliku pobedu protiv Partizana u okviru 25. kola Superlige Srbije sa 2:1, gde je oba gola postigao Milan Rodić. Nekadašnji levi bek Crvene zvezde je odigrao sjajan meč u Humskoj. Posle meča, on je ta dva gola posvetio i… »
Kakav spektakl, kakav "klasiker"! Borusija Dortmund i Bajern Minhen priredili spektakl, goleada rešena u 87. minutu! (video)

Kakav spektakl, kakav "klasiker"! Borusija Dortmund i Bajern Minhen priredili spektakl, goleada rešena u 87. minutu! (video)

Bundesliga u punom sjaju! Borusija Dortmund i Bajern Minhen su oduševili istinski ljubitelje fudbala. FOTO: Tanjug/AP Fudbaleri Bajerna pobedili su kao gosti Borusiju u Dortmundu rezultatom 3:2 u 114. "Klasikeru" koji je odigran u okviru 24. kola nemačke… »
Čakar slomljen posle poraza: "Neverovatno, brate moj, ne znam šta da kažem, ne mogu..."

Čakar slomljen posle poraza: "Neverovatno, brate moj, ne znam šta da kažem, ne mogu..."

Sportske.net pre 20 sati
Slomljen je bio Damir Čakar posle poraza od OFK Beograda u svom prvom meču na klupi Partizana. Igrali su mnogo bolje crno-beli nego što je to bio u slučaj u drugim mečevima ovog proleća, ali su primili gol u 44. minutu, a onda i u 95. "Jako mi je teško… »
„To je mali poklon Zvezdi za titulu“: Rodić zapalio mreže nakon golova kojim je srušio Partizan!

„To je mali poklon Zvezdi za titulu“: Rodić zapalio mreže nakon golova kojim je srušio Partizan!

Hot sport pre 19 sati
Pamti bivše boje! Fudbaleri OFK Beograda priredili su veliko iznenađenje u Superligi Srbije, pošto su Humskoj savladali Partizan rezultatom 2:1. Ekipa sa Karaburme gubila je tokom meča, ali je uspela da preokrene rezultat i dođe do vredne pobede. Milan… »
„Žao mi je i mene samog“: Novi trener Partizana razočaran debijem i porazom na svom terenu!

„Žao mi je i mene samog“: Novi trener Partizana razočaran debijem i porazom na svom terenu!

Hot sport pre 20 sati
Nije siguran da li su zaslužil da izgube! Trener Partizana Damir Čakar oglasio se nakon poraza od OFK Beograda i istakao da je na svom debiju na klupi domaćih očekivao pobedu. Čakar naglašava da je njegova ekipa odigrala veoma dobro prvo poluvreme i da… »
"Ovo je mali poklon Zvezdi za titulu": Rodić u dresu OFK-a uradio ono što nije u crveno-belom

"Ovo je mali poklon Zvezdi za titulu": Rodić u dresu OFK-a uradio ono što nije u crveno-belom

Nova pre 19 sati
Ono što mu nije pošlo za rukom tokom osam sezona u crveno-belom dresu, Milan Rodić je uspeo već u prvoj sezoni u dresu OFK Beograda. Iskusni defanzivac, jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji Crvene zvezde sa 294 nastupa za klub iz Ljutice Bogdana… »
Prve reči Čakara nakon šokantnog poraza od OFK-a: "Žao mi je zbog navijača i mene lično"

Prve reči Čakara nakon šokantnog poraza od OFK-a: "Žao mi je zbog navijača i mene lično"

Nova pre 20 sati
Fudbaleri Partizana poraženi su od OFK Beograda sa 2:1 u 25. kolu Superlige Srbije, a pobedonosni gol za goste postigao je Milan Rodić u poslednjim sekundama utakmice. Crno-beli su tako nastavili seriju loših rezultata, nakon što su u prethodnom kolu… »
TVITOVI - Uglavnom o Mijatu...

TVITOVI - Uglavnom o Mijatu...

Sportske.net pre 20 sati
Novi poraz Partizana. To više i nije novost, posebno nakon smene Srđana Blagojevića, što je verovatno potez uprave koji je bio pogrešan, može se reći sa ove distance. Crno-beli su poraženi od OFK Beograda na svom terenu, a novi trener Damir Čakar nije… »
Čakar utučen posle poraza u debiju na klupi Partizana: "Žao mi je zbog igrača, navijača, zbog mene lično"

Čakar utučen posle poraza u debiju na klupi Partizana: "Žao mi je zbog igrača, navijača, zbog mene lično"

Dnevnik pre 20 sati
Damir Čakar porazom je debitovao na klupi Partizana. Crno-beli su u 25. kolu Superlige Srbije poraženi od OFK Beograda sa 2:1. "Vidite, realno mislim da samo u prvom poluvrme u bili odlični, poveli smo 1:0, trbalo je više da vdlimo. Primili smo gol u… »
Preokretom OFK Beograd savladao Partizan u Humskoj: Rodić srušio crno-bele

Preokretom OFK Beograd savladao Partizan u Humskoj: Rodić srušio crno-bele

Dnevnik pre 20 sati
Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Partizan 2:1 u meču 25. kola Superlige golovima bivšeg igrača Zvezde Milana Rodića. Crno-belima je ovo bio drugi uzastopni poraz, prvi pod novim trenerom Damirom Čakarom i još jedan korak unazad u jurnjavi za Zvezdom… »
Čakar posle debakla: To je fudbal, nemam šta pametnije da kažem

Čakar posle debakla: To je fudbal, nemam šta pametnije da kažem

Sport klub pre 20 sati
Damir Čakar neće po lepom pamtiti debi na klupi Partizana. Potpuno utučen nakon svega što se dogodilo ove subote u Humskoj, bivši fudbaler, a od ove nedelje i trener crno-belih stao je pred novinare i pokušao da objasni poraz od OFK Beograda… »
"Žao mi je i sebe, situacija je teška": Damir Čakar utučen posle poraza Partizana

"Žao mi je i sebe, situacija je teška": Damir Čakar utučen posle poraza Partizana

Mondo pre 20 sati
Partizan je sa novim trenerom Damirom Čakarom doživeo poraz. U Humskoj je OFK Beograd slavio (2:1), a oba gola postigao je bivši igrač Crvene zvezde Milan Rodić. Prvi u 44, a drugi u 94. minutu. Posle meča se obratio novi šef struke crno-belih. "Realno… »
Damjanović posle velikog trijumfa OFK Beograda u Humskoj: Pobeda protiv Partizana nagrada za hrabru igru

Damjanović posle velikog trijumfa OFK Beograda u Humskoj: Pobeda protiv Partizana nagrada za hrabru igru

Kurir pre 20 sati
Trener fudbalera OFK Beograda Jovan Damjanović rekao je da je pobeda protiv Partizana u večerašnjoj utakmici 25. kola Super lige nagrada njegovoj ekipi za hrabru igru na stadionu u Humskoj. "Mi se ponašamo kao velika ekipa. OFK ima tu tradiciju da može… »
VIDEO Trenutak koji je utišao Humsku: Rodić šokirao Partizan za nastavak velike krize

VIDEO Trenutak koji je utišao Humsku: Rodić šokirao Partizan za nastavak velike krize

Nova pre 19 sati
Fudbaleri OFK Beograda ostvarili su veliku pobedu u 25. kolu Superlige Srbije, pošto su u Humskoj savladali Partizan sa 2:1, a junak trijumfa bio je Milan Rodić, koji je pogodio u dubokoj nadoknadi vremena. Partizan je bolje otvorio meč i prvi stigao do… »
OFK Beograd šokirao Partizan i slavio u Humskoj!

OFK Beograd šokirao Partizan i slavio u Humskoj!

Euronews pre 20 sati
Fudbaleri Partizana, nastavili su sa rezultatskom krizom, pošto su u utakmici 25. kola MozzartBet Superlige Srbije poraženi od OFK Beograda na svom stadionu sa 1:2. Crno-belima nije pomogla ni "šok terapija" smene trenera, pa je Damir Čakar na debiju… »
Damjanović: Pobeda protiv Partizana nagrada za hrabru igru

Damjanović: Pobeda protiv Partizana nagrada za hrabru igru

Radio sto plus pre 19 sati
“Mi se ponašamo kao velika ekipa. OFK ima tu tradiciju da može da dođe na ‘Marakanu’, odnosno na JNA da budemo hrabri. To smo bili posebno u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu smo bili na pola, dok smo uhvatili neke stvari”, rekao je Damjanović… »
Bavarci nezadrživo grabe ka tituli: Bajern pobedio Borusiju u velikom derbiju u Dortmundu

Bavarci nezadrživo grabe ka tituli: Bajern pobedio Borusiju u velikom derbiju u Dortmundu

Kurir pre 19 sati
Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su u Dortmundu domaću Borusiju 3:2, u utakmici 24. kola Bundeslige i stekli 11 bodova prednosti na čelu tabele. Dortmund je poveo golom koji je Niko Šloterbek postigao u 26. minutu, a aktuelni šampion preokrenuo je… »
Rodić srušio Partizan i kaže: Moj mali poklon Zvezdi za titulu

Rodić srušio Partizan i kaže: Moj mali poklon Zvezdi za titulu

Sport klub pre 19 sati
Ono što mu nije uspelo za osam sezona u crveno-belom, uspelo mu je u prvoj u plavo-belom dresu. Milan Rodić, jedan od najtrofejnijih fudbalera u istoriji Crvene zvezde i čovek sa 294 nastupa za klub iz Ljutice Bogdana, postigao je dva gola ove subote… »
Partizan se oprostio od titule? Sumorno stanje stvari - Crvena zvezda otvara šampanjac, taman će biti hladan u februaru!

Partizan se oprostio od titule? Sumorno stanje stvari - Crvena zvezda otvara šampanjac, taman će biti hladan u februaru!

Kurir pre 19 sati
Fudableri Partizana doživeli su novi šamar u domaćem šampionatu. OFK Beograd je u Humskoj slavio sa 2:1 i tako dodatno udaljio crno-bele od titule šampiona Srbije. Ukoliko Crvena zvezda savlada u nedelju od 17.00 ekipu Radničkog u Kragujevcu, Partizanu… »
Trener OFK posle podviga u Humskoj: "Bili smo hrabri"

Trener OFK posle podviga u Humskoj: "Bili smo hrabri"

B92 pre 20 sati
Trener OFK Beograda Jovan Damjanović pohvalio je karakter i hrabrost svojih igrača posle velike pobede u Humskoj. "Romantičari" su u 25. kolu Superlige pobedili Partizan 2:1 posle preokreta golovima Milana Rodića. Pogodak za trijumf gosti su postigli u… »
"To tako mali klubovi..." Jovan Damjanović o tome kako je "veliki OFK Beograd" nokautirao Partizan usred Humske

"To tako mali klubovi..." Jovan Damjanović o tome kako je "veliki OFK Beograd" nokautirao Partizan usred Humske

Partizan i OFK Beograd odigrali su izuzetno zanimljivu utakmicu 25. kola Superlige Srbije u fudbalu, a epilog je prilično obradovao stratega "romantičara", Jovana Damjanovića. FOTO: FSS Podsetimo, Partizan je poveo, ali na kraju igubio golom bivšeg… »
Partizan izgubio od OFK Beograda

Partizan izgubio od OFK Beograda

Politika pre 20 sati
Fubaleri OFK Beograda pobedili su kao gosti Partizan rezultatom 2:1 posle velikog preokreta. Fubaleri OFK Beograda pobedili su kao gosti Partizan rezultatom 2:1 posle velikog preokreta u meču 25. kola Superlige Srbije. Partizan je ostao drugi sa 53 boda… »

Politika pre 20 sati
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar rekao je posle poraza kod kuće od OFK Beograda (2:1) da nije siguran da je njegova ekipa zaslužila da izgubi utakmicu. On je za Tv Arena sport rekao da misli da su prvo poluvreme odlično odigrali. „Trebalo je da… »
Grobari isprozivali fudbalere Partizana posle poraza od OFK Beograda, pale teške reči sa Juga

Grobari isprozivali fudbalere Partizana posle poraza od OFK Beograda, pale teške reči sa Juga

Telegraf pre 19 sati
Fudbaleri OFK Beograda napravili su iznenađenje i savladali su Partizan u Humskoj sa 2:1 u 25. kolu Superlige Srbije i tako napravili Zvezdi idealnu situaciju da u slučaju pobede nad Radničkim iz Kragujevca, koji je na programu u nedelju od 17 časova… »
OFK Beograd "isprozivao" Partizan posle pobede u Humskoj: "Ne mora..."

OFK Beograd "isprozivao" Partizan posle pobede u Humskoj: "Ne mora..."

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri OFK Beograda su upisali veliku pobedu, oni su slavili protiv Partizana sa 2:1 u okviru 25. kola Superlige Srbije. Romantičari su napravili ogroman preokret i to zahvaljujući sjajnom Milanu Rodiću koji je postigao oba gola. OFK Beograd nije… »
Ovo je tabela Superlige Srbije posle kiksa Partizana protiv OFK Beograda, Zvezda na "sedmom nebu"

Ovo je tabela Superlige Srbije posle kiksa Partizana protiv OFK Beograda, Zvezda na "sedmom nebu"

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Partizan na stadionu u Humskoj ulici 2:1 i tako naneli crno-belima drugi uzastopni poraz u Superligi Srbije i odaljili ih od borbe za titulu. Promenjen je trener, otpušten Nenad Stojaković, ali je Damir Čakar takođe… »
"Žao mi je i mene"! Debitantske reči Damira Čakara nakon šamara u Humskoj!

"Žao mi je i mene"! Debitantske reči Damira Čakara nakon šamara u Humskoj!

Kurir pre 20 sati
Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz na svom terenu od OFK Beograda sa 2:1 u utakmici 25. kola Superlige Srbije. Posle meča oglasio se novi trener crno-belih Damir Čakar: - Igrali smo dobro u prvom poluvremenu. Poveli smo sa 1:0 i imali još… »
Prvo pa "minus" za Damira Čakara - Rodić odneo bodove iz Humske!

Prvo pa "minus" za Damira Čakara - Rodić odneo bodove iz Humske!

Sportske.net pre 20 sati
U okviru 25. kola Super lige Srbije ekipa Partizana je dočekala OFK Beograd u Humskoj, a meč je završen pobedom gostiju, 1:2 (1:1)! Crno-beli su bili bolji rival u prvih 45 minuta, stvarali su šanse i samo jednu pretvorili u gol, dok je OFK Beograd iz… »
Partizan izgubio od OFK Beograda golom u četvrtom minutu nadoknade

Partizan izgubio od OFK Beograda golom u četvrtom minutu nadoknade

Radio sto plus pre 20 sati
Partizan je poveo u 21. minutu golom Andreja Kostića, a pobedu OFK Beogradu doneo je dvostruki strelac Milan Rodić golovima u 44. minutu i u četvrtom minutu nadoknade vremena. Uoči utakmice održan je minut ćutanja za nekadašnjeg igrača Partizana Boška… »
Čakar: "Nije trebalo da izgubimo"

Čakar: "Nije trebalo da izgubimo"

Sportske.net pre 20 sati
Poraz Partizana u prvom meču Damira Čakara na klupi ovog tima. Crno-beli su izgubili na svom terenu od OFK Beograda, bilo je 1:2, a šta je novi šef struke Partizana imao da kaže? "Igrali smo prvo poluvreme odlično, mogli smo da vodimo sa većom razlikom… »
Čakar: Očekivao sam pobedu protiv OFK Beograda

Čakar: Očekivao sam pobedu protiv OFK Beograda

Radio sto plus pre 20 sati
“Mislim da smo prvo poluvreme odigrali odlično, poveli 1:0 i trebalo je da vodimo većom razlikom. Primili smo gol u najnezgodnijem trenutku, pred kraj prvog poluvremena u 44. minutu. Drugo poluvreme je bilo konfuzno, ali nisam siguran da li je trebalo… »
"Mijate odlazi": Navijači Partizana skandirali Mijatoviću i Upravi posle poraza u Humskoj

"Mijate odlazi": Navijači Partizana skandirali Mijatoviću i Upravi posle poraza u Humskoj

Mondo pre 20 sati
Partizan je doživeo novi poraz, u Humskoj je OFK Beograd odneo pobedu (2:1). Oba gola dao je bivši igrač Crvene zvezde Milan Rodić. Navijači crno-belih bili su nezadovoljni posle utakmice. Kada je Rodić u nadoknadi dao gol za pobedu "romantičara", sa… »
Poslušajte Partizanov „istok“: Poruka za Mijata i Upravu

Poslušajte Partizanov „istok“: Poruka za Mijata i Upravu

Sport klub pre 20 sati
I Predragu Mijatoviću i Upravi kluba. Navijači Partizana okupljeni na istočnoj tribini stadiona u Humskoj imali su poruku i za potpredsednika kluba zaduženog za sportska pitanja, ali i za ostatak Uprave crno-belih. Grobari su se Mijatu obratili nakon što… »
Damir Čakar u šoku! Ne može da veruje kako je protekao njegov debi na klupi Partizana, žao mu njega samog!

Damir Čakar u šoku! Ne može da veruje kako je protekao njegov debi na klupi Partizana, žao mu njega samog!

Večernje novosti pre 20 sati
Partizan i OFK Beograd odigrali su izuzetno zanimljivu utakmicu 25. kola Superlige Srbije u fudbalu, a epilog je prilično šokirao novog trenera Partizana, Damira Čakara. FOTO: FK Partizan Podsetimo, Partizan je poveo, ali na kraju igubio golom bivšeg… »
Čakar utučen posle poraza: "Žao mi je zbog mene"

Čakar utučen posle poraza: "Žao mi je zbog mene"

B92 pre 20 sati
Damir Čakar porazom je debitovao na klupi Partizana. Crno-beli su u 25. kolu Superlige Srbije poraženi od OFK Beograda sa 2:1. "Vidite, realno mislim da samo u prvom poluvrme u bili odlični, poveli smo 1:0, trbalo je više da vdlimo. Primili smo gol u… »
Damir Čakar utučen posle gola Rodića u 95. minutu i poraza Partizana: "Žao mi je sebe, navijača"

Damir Čakar utučen posle gola Rodića u 95. minutu i poraza Partizana: "Žao mi je sebe, navijača"

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri Partizana doživeli su veliki kiks u 25. kolu Superlige Srbije, poraženi su na domaćem terenu od OFK Beograda rezultatom 2:1 i tako nakon večitog derbija doživeli i drugi uzastopni neuspeh. Novi trener crno-belih Damir Čakar je na debiju doživeo… »
Trener OFK Beograda posle čuda u Humskoj protiv Partizana: "Mi se ponašamo kao velika ekipa, imamo tradiciju"

Trener OFK Beograda posle čuda u Humskoj protiv Partizana: "Mi se ponašamo kao velika ekipa, imamo tradiciju"

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri OFK Beograda su režirali pravo čudo u okviru Superlige Srbije gde su slavili protiv Partizana u Humskoj sa 2:1. Romantičari sa Karaburme su gubili, ali su uspeli da okrenu rezultata i to zahvaljujući Milanu Rodiću. Nekadašnji levi bek Crvene… »
Šok u Humskoj: Milan Rodić postigao novi gol u nadoknadi i srušio Partizan, pogledajte i kako

Šok u Humskoj: Milan Rodić postigao novi gol u nadoknadi i srušio Partizan, pogledajte i kako

Telegraf pre 20 sati
Fudbaleri OFK Beograda su upisali veliku pobedu u okviru 25. kola Superlige Srbije, pošto su u gostima slavili protiv Partizana sa 2:1 i to golom Milana Rodića u dubokoj nadoknadi vremena na samom kraju meča! OFK Beograd je lošije startovao, Partizan je… »
Grad poznat po Beogradskom pozorištu hita ka Premijer ligi

Grad poznat po Beogradskom pozorištu hita ka Premijer ligi

Sport klub pre 21 sat
Koventri Siti se pobedom nad Stoukom učvrstio na prvom mestu druge engleske lige, Čempionšipa. Svetloplavi su do sva tri boda došli u nadoknadi vremena. Utakmica u engleskom gradu poznatom po Beogradskom pozorištu (Belgrade Theatre), prvom izgrađenom u… »
Lalatović pred TSC: Lepo je kad pobeđujete, ali to stvara pritisak

Lalatović pred TSC: Lepo je kad pobeđujete, ali to stvara pritisak

Sandžak haber pre 1 dan
Lalatović pred TSC: Lepo je kad pobeđujete, ali to stvara pritisak Novi Pazar je na dva od dva sa Nenadom Lalatovićem kao šefom struke i deluje da je napravio veliki korak ka plej-ofu Mozzart Bet Superlige, što je želja i TSC-a, koji je sa pet bodova u… »

Vesti dana »