Povezane vesti

Sandra Kolaković: "Probaćemo da selekciju Švedske iznenadimo jednom agresivnom odbranom"

Sandra Kolaković: "Probaćemo da selekciju Švedske iznenadimo jednom agresivnom odbranom"

Telegraf pre 3 dana
Nema recepta za pobedu, probaćemo da ih iznenadimo jednom agresivnom odbranom, izjavila je danas u Kragujevcu selektorka ženske rukometne reprezentacije Srbije Sandra Kolaković uoči meča sa Švedskom. Rukometašice Srbije će sutra od 18 časova u Kragujevcu… »
Srbija poklekla protiv Švedske u Kragujevcu, jedno dobro poluvreme nedovoljno

Srbija poklekla protiv Švedske u Kragujevcu, jedno dobro poluvreme nedovoljno

RTS pre 2 dana
Rukometašice Srbije poražene su u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od selekcije Švedske rezultatom 29:26 (13:13). Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Švedske rezultatom 29:26 u kvalifikacionom meču u Kragujevcu, uprkos… »
Jovović posle poraza: "Dva treninga smo imale" VIDEO

Jovović posle poraza: "Dva treninga smo imale" VIDEO

B92 pre 2 dana
Jovana Jovović, reprezentativka Srbije, oglasila se nakon poraza od Švedske. Rukometašice Srbije su poražene od Šveđanki rezultatom 29:26 u trećem kolu Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nakon meča se oglasila Jovana Jovović i rekla: "Bilo je lepo… »
Šteta: Srbija nemoćna - prvi poraz protiv Švedske; "Ovo je najbolje što imamo"

Šteta: Srbija nemoćna - prvi poraz protiv Švedske; "Ovo je najbolje što imamo"

B92 pre 2 dana
Rukometašice Srbije su poražene od Šveđanki rezultatom 29:26 u trećem kolu Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ovo je prvi poraz izabranica Sandre Kolaković u ovim kvalifikacijama. Iako su se borile svim snagama (bez Dragane Cvijić), reprezentativke… »
Srbija bez velikog iznenađenja u borbi za EP: Poraz na debiju nove selektorke, ne može bez odbrana

Srbija bez velikog iznenađenja u borbi za EP: Poraz na debiju nove selektorke, ne može bez odbrana

Mondo pre 2 dana
Srbija je doživela poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Izgubila je u Kragujevcu od Švedske u prvom meču - 29:26 (13:13). Revanš se igra 7. marta u Lundu i tamo će pokušati da iznenade jednu od najboljih rukometnih reprezentacija. Bio je ovo… »
Finalni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević za košarkašice 21. i 22. marta u Futogu

Finalni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević za košarkašice 21. i 22. marta u Futogu

RTS pre 2 dana
U prostorijama Gradske kuće u Novom Sadu je zvanično potpisan ugovor o domaćinstvu finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević za košarkašice, koji će se 21. i 22. marta 2026. održati u Futogu, saopštio je Košarkaški savez Srbije. Ugovor su potpisali… »

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - U prostorijama Gradske kuće u Novom Sadu danas je zvanično potpisan ugovor o domaćinstvu finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević za košarkašice, koji će se 21. i 22. marta 2026. održati u Futogu, saopštio je Košarkaški savez Srbije. Ugovor… »
Čović potpisao ugovor: Kup se igra na novoj lokaciji!

Čović potpisao ugovor: Kup se igra na novoj lokaciji!

Kurir pre 2 dana
Kup Srbije u ženskoj košarci, koje nosi ime po Milanu Cigi Vasojeviću, legendarnom treneru koji je predvodio i reprezentaciju Jugoslavije, ove godine igraće se u Futogu. Finalno nadmetanje zakazano je za 21. i 22. mart, a na svečanoj ceremoniji… »
Čović potpisao, Kup se igra u Novom Sadu

Čović potpisao, Kup se igra u Novom Sadu

Telegraf pre 2 dana
Čuveno Kup takmičenje u ženskoj košarci, koje nosi ime po Milanu Cigi Vasojeviću, legendarnom treneru koji je predvodio i reprezentaciju Jugoslavije, ove godine se seli u Novi Sad, drugi put u istoriji, prvi od 2017. godine. Tačnije, igraće se u Futogu… »
U prostorijama Gradske kuće u Novom Sadu ozvaničeno Kup Milan Ciga Vasojević u Futogu

U prostorijama Gradske kuće u Novom Sadu ozvaničeno Kup Milan Ciga Vasojević u Futogu

Dnevnik pre 2 dana
U prostorijama Gradske kuće u Novom Sadu zvanično je potpisan ugovor o domaćinstvu finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević, koji će se održati 21. i 22. marta 2026. godine u Futogu. Na svečanoj ceremoniji ugovor su potpisali predsednik Košarkaškog… »
Moj grad moj klub moto ovogodišnjeg Sajma sporta

Moj grad moj klub moto ovogodišnjeg Sajma sporta

Veliki park pre 2 dana
Na Sajmu sporta u organizaciji Sportskog saveza Grada Kragujevca, Sportskog privrednog društva Radnički, FK Radnički 1923, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca u petak, 6. marta, više od 20 amaterskih i profesionalnih klubova predstaviće svoje programe… »
Kragujevac domaćin rukometnog spektakla: Srbija protiv Švedske za važan korak ka Evropskom prvenstvu

Kragujevac domaćin rukometnog spektakla: Srbija protiv Švedske za važan korak ka Evropskom prvenstvu

iKragujevac pre 2 dana
Ženska rukometna reprezentacija Srbije odigraće 4. marta od 18 časova u Kragujevac jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo – duel protiv selekcije Švedska u okviru trećeg kola Pete grupe. Evropski šampionat biće održan od 3… »
„Moj grad, moj klub“ – moto ovogodišnjeg Sajma sporta u Kragujevcu

„Moj grad, moj klub“ – moto ovogodišnjeg Sajma sporta u Kragujevcu

iKragujevac pre 2 dana
Pod sloganom „Moj grad, moj klub“, u petak, 6. marta, biće održan ovogodišnji Sajam sporta u Kragujevac. Na jednodnevnoj manifestaciji, koju organizuju Sportski savez Grada Kragujevca, SPD Radnički i FK Radnički 1923, uz pokroviteljstvo Grada Kragujevca… »
Vreme je za podvig i sa novim selektorom

Vreme je za podvig i sa novim selektorom

B92 pre 2 dana
Pred rukometašicama Srbije nalazi se najteži ispit od starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Posle rutinskih pobeda protiv Litvanije i Ukrajince, srpske rukometašice očekuje duel protiv tima Švedske, koje kao i naš tim posle dva kola ne zna za… »
Kragujevac domaćin velikog rukometnog spektakla: duel protiv Švedske za korak ka Evropi

Kragujevac domaćin velikog rukometnog spektakla: duel protiv Švedske za korak ka Evropi

Veliki park pre 2 dana
Rukometašice Srbije će 4. marta od 18 časova u Kragujevcu dočekati selekciju Švedske u utakmici trećeg kola Pete grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se od 3. do 20. decembra održati u Turskoj, Češkoj, Rumuniji, Slovačkoj i Poljskoj. Ovaj… »
Rukometašice Srbije protiv Švedske nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo (RTS 2, 18.00)

Rukometašice Srbije protiv Švedske nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo (RTS 2, 18.00)

RTS pre 2 dana
Rukometašice Srbije nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv selekcije Švedske, koja je na programu od 18.00 časova uz direktan prenos na RTS 2. Najvažnije detalje možete pratiti na našem portalu. Protivnik u trećem kolu Pete… »
Evo gde možete da gledate meč Srbija - Švedska u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za rukometašice

Evo gde možete da gledate meč Srbija - Švedska u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za rukometašice

Telegraf pre 2 dana
Ženska rukometna reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Švedske. Naše najbolje rukometašice će na megdan jednoj od najboljih ekipa današnjice, u sredu od 18 časova u dvorani Jezero, u Kragujvcu. TV prenos… »

Vesti dana »