Povezane vesti
Kako su društvene mreže uzbunile NATO i američku bazu "Bondstil" na KiM targetirale kao iransku metu
RTS pre 19 dana
"Ova tvrdnja je lažna i u potpunosti je odbacujemo", poručili su iz misije KFOR-a u četvrtak nakon što su preko društvenih mreža osvanule tvrdnje da je vojna baza "Bondstil" kod Uroševca korišćena za napad na Iran i da je zbog toga "označena" kao jedna… »
Zvaničnik NATO-a: U potpunosti odbacujemo tvrdnju da je Bondstil korišćen za napade na Iran
NIN pre 20 dana
NATO je u četvrtak odbacio navode da je vojna baza "Bondstil" na Kosovu korišćena za američke napade na Iran i ukazao da ne učestvuje kao organizacija u aktuelnoj vojnoj kampanji protiv iranskih vlasti. "Ta tvrdnja je lažna i mi je u potpunosti… »
NATO: Baza "Bondstil" na Kosovu nije korišćena za napade na Iran
Radio 021 pre 20 dana
Vojna baza NATO saveza "Bondstil" na Kosovu nije korišćena za američke napade na Iran, poručio je zvaničnik Severnoatlantskog saveza. "Ta tvrdnja je lažna i mi je u potpunosti odbacujemo", rekao je zvaničnik NATO-a agenciji Beta. On je ukazao na to da… »
Zvaničnik NATO-a: U potpunosti odbacujemo tvrdnju da je Bondstil korišćen za napade na Iran
Danas pre 20 dana
NATO je večeras odbacio navode da je vojna baza „Bondstil“ (Camp Bondsteel) na Kosovu korišćena za američke napade na Iran i ukazao da ne učestvuje kao organizacija u aktuelnoj vojnoj kampanji protiv iranskih vlasti. „Ta tvrdnja je lažna i mi je u… »
Oglasio se NATO o navodima da je Bondstil korišćen za napade na Iran
Nova pre 20 dana
NATO je večeras odbacio navode da je vojna baza "Bondstil" (Camp Bondsteel) na Kosovu korišćena za američke napade na Iran i ukazao da ne učestvuje kao organizacija u aktuelnoj vojnoj kampanji protiv iranskih vlasti. "Ta tvrdnja je lažna i mi je u… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 20 povezanih
Zelenski: Trilateralni sastanak sa Trampom i Putinom način za postizanje mira
RTV pre 13 minutajoš 80 povezanih
Tišina pred izbore u deset lokalnih samouprava počinje u ponoć i trajaće do nedelje u 20 časova
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 26 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 42 povezane
Policija tvrdi da su u Kuli napadnuti aktivisti SNS koji su čuvali "propagandni materijal"
Novi magazin pre 33 minutajoš 19 povezanih