Povezane vesti
NATO: Baza "Bondstil" na Kosovu nije korišćena za napade na Iran
Radio 021 pre 33 minuta
Vojna baza NATO saveza "Bondstil" na Kosovu nije korišćena za američke napade na Iran, poručio je zvaničnik Severnoatlantskog saveza. "Ta tvrdnja je lažna i mi je u potpunosti odbacujemo", rekao je zvaničnik NATO-a agenciji Beta. On je ukazao na to da… »
Zvaničnik NATO-a: U potpunosti odbacujemo tvrdnju da je Bondstil korišćen za napade na Iran
Danas pre 8 sati
NATO je večeras odbacio navode da je vojna baza „Bondstil“ (Camp Bondsteel) na Kosovu korišćena za američke napade na Iran i ukazao da ne učestvuje kao organizacija u aktuelnoj vojnoj kampanji protiv iranskih vlasti. „Ta tvrdnja je lažna i mi je u… »
Oglasio se NATO o navodima da je Bondstil korišćen za napade na Iran
Nova pre 8 sati
NATO je večeras odbacio navode da je vojna baza "Bondstil" (Camp Bondsteel) na Kosovu korišćena za američke napade na Iran i ukazao da ne učestvuje kao organizacija u aktuelnoj vojnoj kampanji protiv iranskih vlasti. "Ta tvrdnja je lažna i mi je u… »
Vesti dana »
Kasetnom municijom na Izrael: Iran gađao projektilima koji su probile odbranu Tel Aviva u masovnom združenom napadu
Dnevnik pre 33 minutajoš 23 povezane
Jokić preko Dončića pogodio za pobedu Denvera: Pogledajte majstoriju najboljeg igrača na svetu
Mondo pre 13 minutajoš 32 povezane
Sunčani dani pred nama, ali bez pravog prolećnog toplog talasa - kakav je vikend pred nama?
Euronews pre 23 minutajoš 16 povezanih
Zelenski mu preti smrću, Orban poručuje: Možete da me ubijete, ali naftu nam nećete oteti
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih