Povezane vesti

"Suzani sam to morala da kažem" Ceca o razgovoru sa udovicom Saše Popovića o godišnjici njegove smrti i rođenju unuka: "Srećna…

"Suzani sam to morala da kažem" Ceca o razgovoru sa udovicom Saše Popovića o godišnjici njegove smrti i rođenju unuka: "Srećna…

Blic pre 1 dan
Naglasila je da njena publika širom Srbije pruža istu energiju i euforiju, a posebno se raduje mlađim fanovima. Govoreći o gubitku Saše Popovića, rekla je da tuga nikada ne prolazi, već se sa vremenom samo uči živeti sa tim osećajem. Muzička zvezda Ceca… »
"To sam morala da joj kažem..." Ceca posle Sašine smrti priznala Suzani bolnu istinu: "Ostvarili smo obećanje"

"To sam morala da joj kažem..." Ceca posle Sašine smrti priznala Suzani bolnu istinu: "Ostvarili smo obećanje"

Telegraf pre 1 dan
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć, 7. marta, spektakularni koncert u hali Lagator u Loznici, pred oko 3.000 ljudi. Publika je sa Cecom uglas pevala svaki njen hit, a u jednom momentu je na binu izvela i svog mlađeg kolegu Mihajla… »
"Žao mi je, ali morala sam Suzani to da kažem": Ceca o odlasku Saše Popovića, otkrila sve detalje

"Žao mi je, ali morala sam Suzani to da kažem": Ceca o odlasku Saše Popovića, otkrila sve detalje

Mondo pre 1 dan
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Loznici, na kojem joj se, u jednom trenutku na bini, pridružio i mladi Mihajlo Veruović Vojaž s kojim je izvela duetsku pesmu. Pevačica je nakon koncerta podelila utiske s medijima, ali se… »
Ceca se ogrnula srpskom zastavom na koncertu u Loznici, folk diva njiše kukovima na sceni i peva, atmosfera dovedena do…

Ceca se ogrnula srpskom zastavom na koncertu u Loznici, folk diva njiše kukovima na sceni i peva, atmosfera dovedena do…

Blic pre 2 dana
Specijalni gost koncerta bio je mladi muzičar Vojaž. Zajednički nastup Cece i Vojaža izazvao je oduševljenje publike. Na velikom koncertu u Loznici, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priredila je publici veče za pamćenje. Tokom nastupa, Ceca je u… »
Zlatni korset i elegantne pantalone, a kosa do ramena: Ceca Ražnatović na koncertu u Loznici pokazala moćan stil: Folk diva…

Zlatni korset i elegantne pantalone, a kosa do ramena: Ceca Ražnatović na koncertu u Loznici pokazala moćan stil: Folk diva…

Blic pre 2 dana
Publika je uživala u koncertu i zajedno sa Cecom pevala njene hitove. Ceca je otkrila da je liniju dovela do perfekcije bez rigoroznih dijeta. Večeras na koncertu u Loznici, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je pokazala svoj prepoznatljiv… »
Ceca i Vojaž zapalili scenu na koncertu u Loznici Otpevali svoj veliki hit, a publika pala u trans: Pršti i vatromet na sve…

Ceca i Vojaž zapalili scenu na koncertu u Loznici Otpevali svoj veliki hit, a publika pala u trans: Pršti i vatromet na sve…

Blic pre 2 dana
Nastup su snimali brojni fanovi i delili snimke na društvenim mrežama. Koncert je pokazao uspešnu saradnju između različitih muzičkih generacija. Mladi muzičar Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, večeras je bio specijalni gost na koncertu folk zvezde… »

Vesti dana »