Povezane vesti

Remi Olimpijakosa i PAOK-a u Pireju, po meri Marka Nikolića

Remi Olimpijakosa i PAOK-a u Pireju, po meri Marka Nikolića

Sportske.net pre 2 dana
Derbi 24. kola grčke fudbalske Superlige večeras su u Pireju odigrali Olimpijakos i PAOK, a meč je završen bez golova. Taj rezultat je obradovao treći tim u šampionskoj trci AEK iz Atine, našeg trenera Marka Nikolića, koji je još juče pobedio AEL Larisu… »
Milan pobedio Inter, sada je sve otvoreno u Seriji A

Milan pobedio Inter, sada je sve otvoreno u Seriji A

Nova pre 1 dan
Fudbaleri Milana pobedili su kao domaćini u gradskom derbiju Inter 1:0, u 28. kolu italijanske Serije A. Strelac pobedonosnog gola bio je Pervis Estupinjan u 35. minutu. Srpski reprezentativac u dresu Milana Strahinja Pavlović na terenu je proveo ceo… »
Hetafe sanja Evropu: Madriđani pobedili Betis

Hetafe sanja Evropu: Madriđani pobedili Betis

Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Hetafea pobedili su danas na svom terenu Betis 2:0, u 27. kolu španske Primere. Poveo je Hetafe golom Kika Femenija u 28. minutu, a konačan rezultat postavio je Martin Satrijano u prvom minutu nadoknade poluvremena. Hetafe je deveti sa 35… »
Inter ne ume protiv Milana! Neroazuri blizu nove titule, ali ih rosoneri savladali peti put uzastopno!

Inter ne ume protiv Milana! Neroazuri blizu nove titule, ali ih rosoneri savladali peti put uzastopno!

Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Milana savladali su Inter u čuvenom "Derbiju dela Madonina" rezultatom 1:0 (1:0) u okviru 26. kola italijanske Serije A. Na taj način su "rosoneri" smanjili zaostatak na vrhu tabele na sedam bodova u odnosu na gradskog rivala, koji će verovatno… »
Voša proslavila rođendan tako što je obrukala Partizan! VIDEO

Voša proslavila rođendan tako što je obrukala Partizan! VIDEO

B92 pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan u Novom Sadu rezultatom 3:0 (1:0) u derbiju 26. kola Superlige Srbije. Jasno je svima da će se ove dve ekipe do kraja sezone boriti za drugo mesto i odlazak u kvalifikacije za Ligu Evrope (ukoliko Crvena zvezda… »
Kakav derbi! Milan se približio Interu

Kakav derbi! Milan se približio Interu

Večernje novosti pre 1 dan
Fudbaleri Milana pobedili su večeras Inter rezultatom 1:0 (1:0) u gradskom derbiju odigranom u okviru 28. kola italijanske Serije A. FOTO: Tanjug/AP Jedini gol za Milan postigao je Pervis Estupinjan u 35. minutu. Srpski fudbaler Strahinja Pavlović… »
Tanjga: Pobeda je poklon našim navijačima za 112. rođendan

Tanjga: Pobeda je poklon našim navijačima za 112. rođendan

Radio 021 pre 1 dan
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga prezadovoljan je igrom i rezultatom u pobedi nad Partizanom. Fudbaleri "stare dame" pobedili su večeras na svom "Karađorđu" ekipu Partizana rezultatom 3:0, a Tanjga je istakao da je ovo posle pobede u Kupu… »
Tanjga: Partizan se nije pitao, bolje smo proslavili rođendan

Tanjga: Partizan se nije pitao, bolje smo proslavili rođendan

Sport klub pre 1 dan
Trener Vojvodine Miroslav Tanjga smatra da su njegovi izabranici odigrali savršenu utakmicu protiv Partizana. Rezultat 3:0 potvrđuje njegove reči, borba za status vicešampiona biće vrlo neizvesna. „Danas smo uradili sve što smo rekli u analizi, mislim da… »
"Malo me je i sramota": Trener Partizana brutalno iskren posle poraza od Vojvodine

"Malo me je i sramota": Trener Partizana brutalno iskren posle poraza od Vojvodine

Nova pre 1 dan
Trener Partizana Damir Čakar izrazio je veliko razočaranje nakon ubedljivog poraza od Vojvodine u Novom Sadu (3:0) u meču 26. kola Superlige. Strateg crno-belih istakao je da je prelomni trenutak bio vodeći gol domaćina, nakon čega je usledio neshvatljiv… »
Ko je glavni: Ćetković prvi, a Damir Čakar tek drugi asistent!?

Ko je glavni: Ćetković prvi, a Damir Čakar tek drugi asistent!?

Sport klub pre 1 dan
Derbi meč 26. kola Super lige Srbije pripao je Vojvodini, koja je ubedljivo slavila protiv Partizana na stadionu „Karađorđe“ (3:0). U velikim problemima su crno-beli, kojima nije pomogao ni treći trener ove sezone. Posle Srđana Blagojevića i Nenada… »
Tanjga posle velike pobede nad Partizanom: "Mislim da se nisu pitali ništa, imaju dobar i mlad tim, ali..."

Tanjga posle velike pobede nad Partizanom: "Mislim da se nisu pitali ništa, imaju dobar i mlad tim, ali..."

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Partizana sa ubedljivih 3:0, u derbiju 26. kola Superlige Srbije. Nakon meča, vrlo raspoložen na konferenciji za medije bio je trener Novosađana, Miroslav Tanjga, koji je imao šta da kaže. - Dobro veče svima. Znate… »
Čakar: Malo me je sramota; Tanjga: Pobeda je poklon našim navijačima

Čakar: Malo me je sramota; Tanjga: Pobeda je poklon našim navijačima

RTS pre 1 dan
Trener fudbalera Partizana Damir Čakar izjavio je u Novom Sadu da je razočaran porazom crno-belih od ekipe Vojvodine u 26. kolu Superlige Srbije. Šef stručnog štaba "stare dame" Miroslav Tanjga rekao je da je zadovoljan načinom na koji su njegovi… »
Čakar razočaran: „Mi smo Partizan, nisam navikao da ovako gubimo utakmice!“

Čakar razočaran: „Mi smo Partizan, nisam navikao da ovako gubimo utakmice!“

Hot sport pre 1 dan
Moraju mnogo da se poprave, ako planiraju da zadrže drugu poziciju na tabeli! U 26. kolu Superlige Srbije, Vojvodina je na svom terenu dočekala Partizan. Pobedu je odneo domaćin, 3:0. Skrhan nakon ubedljivog poraza svog tima bio je trener Partizana… »
Čakar: Da li sam pravi čovek za Partizan? Naravno da jesam

Čakar: Da li sam pravi čovek za Partizan? Naravno da jesam

Sport klub pre 1 dan
Trener Partizana Damir Čakar posle trećeg vezanog poraza, drugog od kada je on na klupi crno-belih, istakao je da ne sumnja da je pravi čovek za trenera Partizana. Nekadašnji bombarder crno-belih preuzeo je ekipu posle poraza u večitom derbiju, a onda su… »
Lalatović otkrio od čega strepi: Trener Novog Pazara se vraća na mesto uspeha

Lalatović otkrio od čega strepi: Trener Novog Pazara se vraća na mesto uspeha

Kurir pre 1 dan
Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović rekao je danas, uoči gostovanja lučanskoj Mladosti u 26. kolu Super lige Srbije, da se jedino plaši mogućeg umora kod njegovih igrača. "Malo strepim koliko su se igrači odmorili posle meča Kupa Srbije sa… »
Partizan deklasirao Bosnu: Crno-beli demonstirali silu u ABA ligi

Partizan deklasirao Bosnu: Crno-beli demonstirali silu u ABA ligi

Posle 16 godina Partizan se vratio u Sarajevo, gde je u olimpijskoj "Zetri" odmerio snage protiv Bosne, svojevremeno jedan od najvećih rivala na jugoslovenskom i evropskom košarkaškom nebu. Duel drugog kola ABA top 8 faze pripao je crno-belima koji su… »
Baka Prase poslao jaku poruku Grobarima nakon pobede Vojvodine protiv Partizana na "Karađorđu"

Baka Prase poslao jaku poruku Grobarima nakon pobede Vojvodine protiv Partizana na "Karađorđu"

Telegraf pre 1 dan
Iako su mnogi očekivali veću borbu u derbi meču 26. kola Superlige Srbije u fudbalu između Vojvodine i Partizana, Novosađani su ostvarili ubedljiv trijumf od 3:0 i tako su se približili crno-beli na samo jedan bod iza leđa, tako da nas do kraja prvenstva… »
Vojvodina savladala Partizan: Gol karijere Savićevića i dva penala u nadoknadi

Vojvodina savladala Partizan: Gol karijere Savićevića i dva penala u nadoknadi

Radio 021 pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom "Karađorđu" ekipu Partizana rezultatom 3:0 u 26. kolu Super lige Srbije. Vodeći pogodak za Vojvodinu postigao je Vukan Savićević u 43. minutu, da bi u nadoknadi iz penala pogađali i Marko Veličković i Džon Meri… »
Vojvodina u nadoknadi dotukla Partizan i prišla mu na bod zaostatka, Savićevićeva majstorija obeležila meč

Vojvodina u nadoknadi dotukla Partizan i prišla mu na bod zaostatka, Savićevićeva majstorija obeležila meč

RTS pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan na domaćem terenu rezultatom 3:0 u derbiju 26. kola Superlige Srbije. Vojvodina je prekinula seriju od dva neuspeha i sada je samo jedan bod deli od druge pozicije na kojoj se nalazi Partizan. Crno-beli su pak… »
Trojkaško veče Miler-Mekintajera, Zvezdina furiozna serija protiv Kluža

Trojkaško veče Miler-Mekintajera, Zvezdina furiozna serija protiv Kluža

RTS pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Kluž na gostovanju sa 97:85 (26:30, 15:16, 37:19, 19:20) u meču drugog kola druge grupne faze ABA lige. Crvena zvezda je posle teškog poraza od Bajerna iz Minhena morala da se suoči sa kvalitetnim rivalom pred svojom… »
Tanak je i Partizan Damira Čakara, poniženi crno-beli na "Karađorđu"!

Tanak je i Partizan Damira Čakara, poniženi crno-beli na "Karađorđu"!

Sportske.net pre 1 dan
Treći poraz u nizu za Partizan, i to u još jednom derbiju, ovoga puta u Novom Sadu protiv Vojvodine koja je odigrala sjajan meč, na kraju je pobedila "Stara dama" fantastičnim golom Vukana Savićevića u prvom i golovima iz penala Veličkovića i Merija u… »
Tanjga nakon pobede: „Lepota je kad igrači urade sve ono što smo sve ono tokom čitave nedelje radili!“

Tanjga nakon pobede: „Lepota je kad igrači urade sve ono što smo sve ono tokom čitave nedelje radili!“

Hot sport pre 1 dan
Nije skrivao zadovoljstvo! U 26. kolu Superlige Srbije, Vojvodina je na svom terenu dočekala Partizan. Pobedu je odneo domaćin, 3:0. Nakon pobede svog tima, Miroslav Tanjga je rekao: „Mi smo već jedan poklon dali za Kup. Jeste da je utakmica bila teška… »
Tiket o kome bruji Srbija: Baka Prase pokazao dobitnu opkladu – „Lale“ mu donele pravo bogatstvo!

Tiket o kome bruji Srbija: Baka Prase pokazao dobitnu opkladu – „Lale“ mu donele pravo bogatstvo!

Hot sport pre 1 dan
Popularni jutjuber nastavlja svoju tradiciju! Fudbaleri Vojvodine ostvarili su ubedljivu pobedu u derbiju 26. kola Superlige Srbije, pošto su na stadionu „Karađorđe“ savladali Partizan rezultatom 3:0. Posebno zadovoljstvo imao pobedom Lala imao je Baka… »
Fudbaleri Vojvodine pobedili Partizan u Super ligi

Fudbaleri Vojvodine pobedili Partizan u Super ligi

Radio sto plus pre 1 dan
Strelci za Vojvodinu bili su Vukan Savićević u 43, Marko Veličković iz penala u petom i Džon Meri iz penala u osmom minutu sudijske nadoknade vremena. Vojvodina je treća sa 52 boda, a Partizan je na drugom mestu sa bodom više. U narednom kolu, Vojvodina… »
TVITOVI - Navijači ironično pozivaju Mijatovića na mesto trenera

TVITOVI - Navijači ironično pozivaju Mijatovića na mesto trenera

Sportske.net pre 1 dan
Velika pobeda Vojvodine nad Partizanom u derbiju kola Super lige Srbije, uspeli su Novosađani da stignu na samo bod zaostatka u ovom trenutku zahvaljujući Vukanu Savićeviću koji je poslao projektil u mrežu Krunića, ali i penalima na kraju utakmice što je… »
Pogledaj dom svoj anđele! Sumorni Partizan, na kraju, neće biti ni drugi? Jezivo stanje na tabeli Superlige Srbije!

Pogledaj dom svoj anđele! Sumorni Partizan, na kraju, neće biti ni drugi? Jezivo stanje na tabeli Superlige Srbije!

Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Partizana do nogu su potučeni u 27. kolu Superlige Srbije od Vojvodine na stadionu "Karađorđe" rezultatom 3:0. Situacija na tabeli je sada jasna ako govorimo o šampionskoj trci! Crvena zvezda je Partizanu pobegla na 10 bodova razlike, dok… »
Damir Čakar posle ubedljivog poraza Partizana: "Malo me je sramota"

Damir Čakar posle ubedljivog poraza Partizana: "Malo me je sramota"

Dnevnik pre 1 dan
Trener Partizana Damir Čakar bio je razočaran posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu. "Stara dama" je bila ubedljiva u derbiju kola rezultatom 3:0. "Utakmicu je odlučio evrogol. Sve posle toga je bio veliki pad koncentracije. Žao mi je zbog svega, malo… »
Čakar posle debakla od Vojvodine: Iskreno da kažem - malo me je sramota!

Čakar posle debakla od Vojvodine: Iskreno da kažem - malo me je sramota!

Euronews pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Partizana rezultatom 3:0 (1:0) u utakmici 26. kola Mozzart bet Superlige Srbije. Posle meča, za TV Arena Sport je govorio trener crno-belih, Damir Kačar, koji je istakao da ga je sramota… »
Baka Prase zaradio milione na porazu partizana! Auu, evo koliko je novca uložio! Ludi tiket koji će vas šokirati!

Baka Prase zaradio milione na porazu partizana! Auu, evo koliko je novca uložio! Ludi tiket koji će vas šokirati!

Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine razbili su Partizan rezultatom 3:0 na stadionu "Karađorđe" u utakmici 27. kola Superlige Srbije. i ovaj meč je iz svečane lože "Karađorđa" pratio najpoznatiji srpski jutjuber i influenser, Bogdan Ilić, poznatiji i kao Baka Prase… »
"Na kraju me je malo i sramota": Trener Partizana slomljen nakon debakla u Novom Sadu

"Na kraju me je malo i sramota": Trener Partizana slomljen nakon debakla u Novom Sadu

Mondo pre 1 dan
Fudbaleri Partizana upali su u strašnu krizu - protiv Vojvodine u Novom Sadu upisali su treći uzastopni poraz (3:0) u Superligi Srbije, a novosadski tim lako je izašao na kraj sa gostima iz Beograda. Bio je ovo drugi meč na klupi za nekadašnjeg fudbalera… »
Crna serija crno-belih se nastavlja: Vojvodina deklasirala Partizan u derbiju

Crna serija crno-belih se nastavlja: Vojvodina deklasirala Partizan u derbiju

Euronews pre 1 dan
Sa velikim nestrpljenjem se iščekivao derbi meč 26. kola Super lige Srbije i duel na novosadskom "Karađorđu" u kojem su se sastale ekipe Vojvodine i Partizana. Obe ekipe su u susret ušle sa imperativom ostvarenja pobede, kako zbog borbe za drugu poziciju… »
Miroslav Tanjga posle ubedljive pobede Vojvodine: "Možemo da kažemo da je ova pobeda poklon Novosađanima"

Miroslav Tanjga posle ubedljive pobede Vojvodine: "Možemo da kažemo da je ova pobeda poklon Novosađanima"

Dnevnik pre 1 dan
Miroslav Tanjga, trener Vojvodine, bio je odlično raspoložen posle ubedljive pobede nad Partizanom, a u skladu sa slavljem 112. rođendana kluba. "Mi smo jedan poklon dali za Kup. Utakmica je bila teška, ali je meč sa kojim smo počeli da se vadimo iz… »
Tanjga posle velikog trijumfa Vojvodine: Ova pobeda je poklon Novosađanima...

Tanjga posle velikog trijumfa Vojvodine: Ova pobeda je poklon Novosađanima...

Kurir pre 1 dan
Vodeći gol, i to na spektakularan način, postigao je Vukan Savićević u 43. minutu. Vezista Vojvodine, koji je samo koji minut ranije ušao u igru, šutirao je sa više od 25 metara, a ona je završila u rašlje gola golmana Miloša Krunića. Do zaustavnog… »
Čakar: "Malo me je sramota"

Čakar: "Malo me je sramota"

Sportske.net pre 1 dan
Katastrofalno izgleda Partizan. To su činjenice, pogledajte samo kako izgleda u svakom drugom poluvremenu u drugom delu sezone, i dalje nisu postigli gol. Damir Čakar je bio prilično nervozan posle utakmice, a bio je prilično kratak. "Nisam navikao da… »
Pobeda fudbalera Vojvodine protiv Partizana

Pobeda fudbalera Vojvodine protiv Partizana

Politika pre 1 dan
Fudbaleri Partizana su ostali na drugom mestu na tabeli SLS sa 53 boda. Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Partizana rezultatom 3:0 (1:0) u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Golove za Vojvodinu postigli su Vukan Savićević u 43… »
Tabela Superlige posle pobede Vojvodine protiv Partizana: Borba za drugo mesto postala još žešća

Tabela Superlige posle pobede Vojvodine protiv Partizana: Borba za drugo mesto postala još žešća

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine došli su do veoma važne pobede u 26. kolu Superlige Srbije protiv Partizana pogotkom Vukana Savićevića iz prvog poluvremena, ali i golovima sa penala u nadoknadi vremena preko Veličkovića i Merija, čime se dodatno zakomplikovala… »
Pitali smo Damira Čakara da li je pravi čovek za trenera Partizana: "Naravno da jesam!"

Pitali smo Damira Čakara da li je pravi čovek za trenera Partizana: "Naravno da jesam!"

Telegraf pre 1 dan
Tener Partizana Damir Čakar imao je horor start na klupi crno-belih jer je doživeo dva poraza u prva dva meča, najpre od OFK Beograda 2:1 u Humskoj, a sada i 3:0 protiv Vojvodine na Karađorđu. Navijači su već nezadovljni, a posle utakmice je i sam Čakar… »
Baka Prase opet zaradio milione zbog Vojvodine! Influenser stavio "grdne" pare protiv Partizana i pogodio.

Baka Prase opet zaradio milione zbog Vojvodine! Influenser stavio "grdne" pare protiv Partizana i pogodio.

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine ostvarili su veliku pobedu, pošto su u derbiju 26. kola Superlige Srbije slavili sa ubedljivih 3:0 protiv ekipe Partizana! Jednostavno, Novosađani su bili bolji rival na ovom meču, što su krunisali, prvo evrologom Vukana Savićevića u… »
Damir Čakar posle debakla Partizana u Novom Sadu: "Malo me je sramota..."

Damir Čakar posle debakla Partizana u Novom Sadu: "Malo me je sramota..."

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Partizana doživeli su novi težak udarac u Superligi, gde su se posle poraza od 3:0 na Karađorđu protiv Vojvodine i definitivno oprostili od titule, a sada im je ugroženo i drugo mesto, gde im je Vojvodina prišla na samo bod zaostatka. Posle… »
"Razmazili smo publiku! Dvaput dobijemo Zvezdu, sad Partizan!" Miroslav Tanjga blista od sreće: Vojvodina se vratila!

"Razmazili smo publiku! Dvaput dobijemo Zvezdu, sad Partizan!" Miroslav Tanjga blista od sreće: Vojvodina se vratila!

Fudbalski klub Vojvodina pobedila je Partizan rezultatom 3:0, a nakon meča Miroslav Tanjga izneo je utiske. Foto: ATA Images Na početku je komentarisao sam meč. - Utakmica je bila teška. Bila je neka utakmica sa kojom smo počeli da se vadimo iz neke… »
Tanjga nikad opširniji posle Partizana: "Dve pobede protiv Zvezde, a sad ovo, možda smo razmazili publiku..."

Tanjga nikad opširniji posle Partizana: "Dve pobede protiv Zvezde, a sad ovo, možda smo razmazili publiku..."

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Partizana sa ubedljivih 3:0, u okviru derbija 26. kola Superlige Srbije. Veoma zadovoljan nakon trijumfa, bio je trener Novosađana, Miroslav Tanjga, koji je bio prilično opširan u izjavi za TV Arenasport. - Mi smo… »
Šou program u Novom Sadu: Saigrač se klanjao Džonu Meriju nakon što je izborio drugi penal protiv Partizana

Šou program u Novom Sadu: Saigrač se klanjao Džonu Meriju nakon što je izborio drugi penal protiv Partizana

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine bili su i više nego ubedljivi večeras protiv Partizana u derbi utakmici 26. kola Superlige Srbije, iako nije delovalo da će pobeda biti baš sa tri gola razlike sve do pred sam kraj - 3:0. Novosađani su vodili golom Vukana Savićevića… »
Vođa Grobara "držao predavanje" igračima Partizana pred tribinom: Navijači oterali igrače posle poraza od Voše

Vođa Grobara "držao predavanje" igračima Partizana pred tribinom: Navijači oterali igrače posle poraza od Voše

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Partizana nastavili su sa lošim rezultatima u prolećnom delu prvenstva i sada su već u zaostatku 10 bodova za Crvenom zvezdom, koja ide ka tituli, dok je sada Vojvodina prišla crno-belima na samo bod zaostatka u borbi za drugo mesto. Partizan… »
(VIDEO) Dubai pao u Ljubljani, raduju se i u Partizanu

(VIDEO) Dubai pao u Ljubljani, raduju se i u Partizanu

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Cedevita Olimpije slavili su protiv Dubaija u drugoj rundi TOP 8 faze ABA lige. Izabranici Zvezdana Mitrovića slavili su u Ljubljani – 93:80, napravili sjajnu uvertiru za duel sa ekipom Kemnica u osmini finala Evrokupa. Jako bitan meč za… »
Cedevita odigrala za Partizan: Ljubljančani srušili Dubai, crno-beli mogu do prvog mesta

Cedevita odigrala za Partizan: Ljubljančani srušili Dubai, crno-beli mogu do prvog mesta

Kurir pre 1 dan
Košarkaši Cedevita Olimpije su kao domaćini u Ljubljani pobedili Dubai 93:80 (27:27, 23:19, 18:18, 25:16), u drugom kolu plej-ofa regionalne ABA lige. Najefikasniji u domaćem timu bili su Umodža Gibson sa 20, Aleksej Nikolić sa 17 i Kameron Huindo sa 16… »
Razigrana Cedevita Olimpija može daleko, Dubai nadigran u "Stožicama"

Razigrana Cedevita Olimpija može daleko, Dubai nadigran u "Stožicama"

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaši Cedevita Olimpije i Budućnosti iz Podgorice ostvarili su pobede u mečevima drugog kola plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Ljubljančani su u jednom od derbija kola savladali lidera na tabeli Dubai sa 93:80 (27:27, 23:19, 18:18, 25:16). Na taj način… »
Evroligaš se loše proveo u Ljubljani - Budućnost razbila Igokeu

Evroligaš se loše proveo u Ljubljani - Budućnost razbila Igokeu

B92 pre 1 dan
Budućnost je posle skoro mesec dana nastavila takmičenje u ABA ligi. Podgoričani su na svom terenu uspeli da upišu prvu pobedu u plej-ofu, jer su bili i više nego ubedljivi protiv Igokee 99:67. Srpski reprezentativac Nikola Tanasković bio je… »
Partizan saznao odličnu vest pred meč sa Bosnom u ABA ligi, Zvezda se ne raduje drugom rezultatu

Partizan saznao odličnu vest pred meč sa Bosnom u ABA ligi, Zvezda se ne raduje drugom rezultatu

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Dubaija konačno su doživeli drugi i drugi poraz u ABA ligi, pošto su večeras pali na veoma teškom gostovanju u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, koja je verovatno iskoristila i delikatnu situaciju u kojoj se nalazi tim iz Emirata posle… »
(VIDEO) Budućnost deklasirala Igokeu, neka se spremi Kluž!

(VIDEO) Budućnost deklasirala Igokeu, neka se spremi Kluž!

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Budućnosti napravili su dobru uvertiru za okršaj sa ekipom Kuža u osmini finala Evrokupa. Izabranici Andreja Žakelja slavili su u drugom kolu TOP 8 faze ABA lige protiv Igokee – 99:67, pa 11. marta sa mnogo motiva i samopouzdanja čekaju ekipu… »
POLUVREME - Savićevićev gol karijere, Partizan u minusu!

POLUVREME - Savićevićev gol karijere, Partizan u minusu!

Sportske.net pre 1 dan
Završeno je prvo poluvreme u Novom Sadu, a Vojvodina vodi protiv Partizana rezultatom 1:0 i to golom Vukana Savićevića, rezerviste u redovima Novosađana, koji je postigao možda i najlepši gol u dosadašnjem delu prvenstva! Velika prilika za Vojvodinu u… »
Ulaznice u prodaji: Budućnost na krilima navijača napada Kluž

Ulaznice u prodaji: Budućnost na krilima navijača napada Kluž

Sport klub pre 1 dan
Košarkaški klub Budućnost počeo je sa prodajom paketa ulaznica za dvomeč protiv Kluža, koje izabranici Andreja Žakelja igraju u osmini finala Evrokupa, a odmah zatim i u trećoj rundi TOP 8 faze ABA lige. Iako nema bitnih i nebitnih utakmica, kristalno je… »

Vesti dana »