Povezane vesti
Karlik Džons otkrio da li ostaje u Partizanu - spomenuo upravu
B92 pre 17 minuta
Košarkaš Partizana Karlik Džons je prokomentarisao glavnu temu - hoće li ostati u Humskoj? Karlik Džons je u svom drugom nastupu nakon povrede ponovo pokazao koliko je važan za Partizan. Njegov povratak na teren osvetlio je jednu od ključnih tema u klubu… »
"Pokazali su mi ljubav i poštovanje..." Karlik Džons o ostanku u Partizanu
Večernje novosti pre 26 minuta
Karlik Džons je odigrao tek drugi meč od povrede i pokazao je još jednom da je mnogo značajan za Partizan pošto je bio jedan od najboljih u pobedi protiv Virtusa. Foto: TANJUG / RADE PRELIĆ Nakon trijumfa, upitan je da li će produžiti ugovor sa… »
Ocena Karlikove igre: „Nisam ni blizu“, „Šta vam treba on uradi“ Karlik o ostanku: Pokazali su mi ljubav i poštovanje……
Sport klub pre 2 sata
Karlik Džons je Virtusu ubacio 19 poena i jasno je - od njega sve počinje u Partizanu i sa njim se sve završava. Odigrao je drugi meč u Evroligi za crno bele i kao dan je jasno da je on ubedljivo najvažniji igrač tima. Tek oporavljen je doveo do toga da… »
VIDEO Mića Berić o sjajnom Partizanu i zbog čega je ova pobeda posebno važna: Analiza trijumfa crno-belih protiv Virtusa
Nova pre 9 sati
Košarkaši Partizana odigrali su sjajan meč u Bolonji i u okviru 31 kola Evrolige savladali Virtus rezultatom 88:82 i tako došli do 10 trijumfa u sezoni. Partizan je vodio od početak do kraja i samo je u jednom navratu domaći tim kratko poveo što nije… »
Karlik Džons pričao o ostanku u Partizanu, poslao jasnu poruku
Nova pre 8 sati
Povratak Karlika Džonsa na parket nakon povrede još jednom je potvrdio ono što su navijači Partizana znali od starta sezone – reprezentativac Južnog Sudana je motorna snaga „Parnog valjka“. Ipak, dok on na terenu pokazuje klasu, van njega se rasplamsava… »
Karlik Džons o Partizanu: „Ukazali su mi svi samo poštovanje i ljubav…“
Danas pre 9 sati
Košarkaši Partizana su slavili sa 88:82 na gostoavnju u Bolji u meču 31. kola Evrolige, a Karlik Džons je odigrao tek drugi meč od povrede i pokazao je još jednom da je mnogo značajan za crno-bele. – Bila je ovo dobra pobeda za nas. Sviđa mi se kako smo… »
Vesti dana »
Cena nafte ponovo skočila na 100 dolara: intervencije na tržištu kratkog daha, Iran poslao upozorenje
Kurir pre 11 minutajoš 35 povezanih
Mesarović: Inspiratore ubistva Đinđića moguće razotkriti, paralelne službe iz 90-tih i danas moćne
Beta pre 12 minutajoš 27 povezanih
(Video) Đoković izgubio u taj-brejku od Drejpera i završio takmičenje na Mastersu u Indijan Velsu
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 69 povezanih