Повезане вести

Златко Кокановић пуштен из притвора да се брани са слободе (ВИДЕО)

Златко Кокановић пуштен из притвора да се брани са слободе (ВИДЕО)

Шабачке новости пре 5 сати
Активиста и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из КПЗ Шабац да се брани са слободе, након 12 дана притвора. „Ја сам после оволиких година борбе и очекивао да ће се ово једног дана десити. Данас је излазак из притвора… »
Пољопривредник и активиста Златко Кокановић пуштен из притвора, брани се са слободе

Пољопривредник и активиста Златко Кокановић пуштен из притвора, брани се са слободе

Невсмакс Балканс пре 5 сати
Пољопривредник и активиста Удружења "Не дамо Јадар" Златко Кокановић пуштен је из Казнено-поправног завода у Шапцу да се брани са слободе, изјавио је адвокат Душан Филиповић за портал Невсмакс Балканс, додајући да је та одлука… »
Златко Кокановић пуштен да се брани са слободе

Луфтика пре 5 сати
Активиста удружења “Не дамо Јадар” и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из Казнено-поправног завода Шабац да се брани са слободе. “Хвала свим људима који су ми дали подршку и који су помогли да због јавности изађем… »
Златко Кокановић пуштен из притвора да се брани са слободе

Машина пре 6 сати
Активиста Удружења Не дамо Јадар и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из притвора, објавиле су Шабачке новости. У притвору је провео десет дана након што је ухапшен због наводног напада на полицију током блокаде… »
Кокановић пуштен из притвора да се брани са слободе: "Једна мала битка у нашој борби је добијена"

Кокановић пуштен из притвора да се брани са слободе: "Једна мала битка у нашој борби је добијена"

Н1 Инфо пре 6 сати
Активиста и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из КПЗ Шабац да се брани са слободе, након 12 дана притвора. "Ја сам после оволиких година борбе и очекивао да ће се ово једног дана десити. Данас је излазак из притвора… »
Пољопривредник Златко Кокановић пуштен из притвора

Пољопривредник Златко Кокановић пуштен из притвора

Инсајдер пре 6 сати
Пољопривредник и активиста удружења „Не дамо Јадар“ Златко Кокановић пуштен је из притвора, потврдила је за Инсајдер његова правна заступница адвокатица Сарах Ел Сараг. Кокановић ће се бранити слободе од оптужби да је у марту… »

Бета пре 6 сати
Активиста удружења "Не дамо Јадар" и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из Казнено-поправног завода Шабац да се брани са слободе, јављају медији. "Хвала свим људима који су ми дали подршку и који су помогли да због… »

Недељник пре 6 сати
Активиста Златко Кокановић пуштен је из КПЗ Шабац да се брани са слободе, објавиле су Шабачке новости на Инстаграму. „Хвала свим људима који су ми дали подршку и који су помогли да због јавности изађем напоље, ово је само једна… »

Данас пре 6 сати
Активиста Златко Кокановић пуштен је из КПЗ Шабац да се брани са слободе, објавиле су Шабачке новости на Инстаграму. „Ја сам после оволиких година борбе и очекивао да ће се ово једног дана десити. Излазак из притвора је једна… »

Сербиан Невс Медиа пре 6 сати
Активиста удружења „Не дамо Јадар“ и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из Казнено-поправног завода Шабац да се брани са слободе, јављају медији. „Хвала свим људима који су ми дали подршку и који су помогли да због… »

Радио 021 пре 6 сати
Активиста удружења "Не дамо Јадар" и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из Казнено-поправног завода Шабац да се брани са слободе. "Хвала свим људима који су ми дали подршку и који су помогли да због јавности изађем… »
Златко Кокановић пуштен да се брани са слободе, грађанима поручио: Оловка је најјаче оружје у вашим рукама (ВИДЕО)

Златко Кокановић пуштен да се брани са слободе, грађанима поручио: Оловка је најјаче оружје у вашим рукама (ВИДЕО)

Мој Нови Сад пре 5 сати
Пољопривредник и активиста удружења "Не дамо Јадар" Златко Кокановић данас је пуштен да се брани са слободе. На изласку из притвора, он се захвалио свим људима који су га подржали и помогли да изађе на слободу. Истакао је да… »

Радио сто плус пре 6 сати
Активиста удружења “Не дамо Јадар” и пољопривредник Златко Кокановић пуштен је из Казнено-поправног завода Шабац да се брани са слободе, јављају медији. “Хвала свим људима који су ми дали подршку и који су помогли да због… »

Нова пре 6 сати
Активиста Златко Кокановић пуштен је из КПЗ Шабац да се брани са слободе, објавиле су Шабачке новости на Инстаграму. У четвртак је Кокановић саслушан, изнео своју одбрану и негирао извршење кривичних дела која му се стављају на… »

Вести дана »