Povezane vesti

Zelenski optužio EU da ga "ucenjuje" da otvori naftovod kojim se transportuje ruska nafta: "Ne možemo biti prisiljeni"

Zelenski optužio EU da ga "ucenjuje" da otvori naftovod kojim se transportuje ruska nafta: "Ne možemo biti prisiljeni"

Nova pre 1 sat
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da pokušavaju da “ucene” Kijev da ponovo otvori naftovod kojim se ruska nafta transportuje u Mađarsku i Slovačku. Zelenski je rekao da bi obnavljanje protoka ruske nafte kroz Ukrajinu… »
Zelenski optužuje EU: 'Ucenjuju me zbog Družbe i ruske nafte'

BBC News pre 2 sata
Vladimir Zelenski kaže da bi obnavljanje protoka ruske nafte preko Ukrajine u EU bilo kao ukidanje sankcija Rusiji. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da pokušavaju da „ucene“ Kijev da ponovo otvori cevovod koji… »

Radio 021 pre 2 sata
Vladimir Zelenski kaže da bi obnavljanje protoka ruske nafte preko Ukrajine u EU bilo kao ukidanje sankcija Rusiji. Bloomberg via Getty Images Fotografija naftovoda Družba u blizini Strija, u zapadnoj Ukrajini, 2009. godine Ukrajinski predsednik… »
Zelenski optužuje EU: ‘Ucenjuju me zbog Družbe i ruske nafte’

Zelenski optužuje EU: ‘Ucenjuju me zbog Družbe i ruske nafte’

Južne vesti pre 2 sata
Bloomberg via Getty Images Fotografija naftovoda Družba u blizini Strija, u zapadnoj Ukrajini, 2009. godine Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da pokušavaju da „ucene“ Kijev da ponovo otvori cevovod koji transportuje… »
Zelenski besan na Evropsku uniju zbog "Družbe": "Ja sam protiv toga - to se zove ucena"

Zelenski besan na Evropsku uniju zbog "Družbe": "Ja sam protiv toga - to se zove ucena"

Mondo pre 2 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski optužio je danas Evropsku uniju da ga ucenjuje po pitanju naftovoda "Družba" jer su blokirana značajna finansijska sredstva za Ukrajinu do daljnjeg dok se ne popravi ovaj naftovod, piše " BBC". Naftovod "Družba"… »

NIN pre 2 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da pokušavaju da "ucene" Kijev da ponovo otvori cevovod koji transportuje rusku naftu do Mađarske i Slovačke. Rekao je da bi obnavljanje protoka ruske sirove nafte kroz Ukrajinu u… »
"To se zove ucena!" Zelenski besni na EU zbog naftovoda "Družba": "Sad otvoreno kažem, ja sam protiv"

"To se zove ucena!" Zelenski besni na EU zbog naftovoda "Družba": "Sad otvoreno kažem, ja sam protiv"

Blic pre 3 sata
Predsednik Ukrajine naglašava da je protiv obnove tranzita nafte, ali tvrdi da je ucena ako se uslovljava isporuka oružja Mađarska, zavisna od ruske energije, optužila je Kijev da namerno ne popravlja cevovod i blokirala dodatnu finansijsku pomoć… »
Zelenski optužio Europljane za ucjenjivanje Ukrajine kako bi otvorili naftovod Družba

Zelenski optužio Europljane za ucjenjivanje Ukrajine kako bi otvorili naftovod Družba

SEEbiz pre 3 sata
KIJEV - Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski optužio je europske saveznike za ucjenjivanje Kijeva kako bi ponovno otvorili naftovod Družba, koji rusku naftu transportira u Mađarsku i Slovačku preko ukrajinskog teritorija. Rekao je da bi ponovno… »
Zelenski besan na evropske saveznike: Ucenjujete nas da otvorimo Družbu, šta to znači, ukidate sankcije Rusima?!

Zelenski besan na evropske saveznike: Ucenjujete nas da otvorimo Družbu, šta to znači, ukidate sankcije Rusima?!

Kurir pre 3 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da ucenuju Kijev da ponovo otvori naftovod Družba, koji preko ukrajinske teritorije prevozi rusku naftu u Mađarsku i Slovačku. On je rekao da bi ponovno uspostavljanje dotoka ruske… »
Ili Družba ili... Zelenski optužio saveznike iz EU da pokušavaju da ga ucenjuju oko naftovoda Družba

Ili Družba ili... Zelenski optužio saveznike iz EU da pokušavaju da ga ucenjuju oko naftovoda Družba

Večernje novosti pre 4 sati
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski optužio je danas evropske saveznike da pokušavaju da "ucene" Kijev da ponovo otvori naftovod Družba, kojim se transportuje ruska nafta do Mađarske i Slovačke. Foto: Profimedia Zelenski je novinarima u Kijevu rekao… »
Zelenski optužio Evropljane da ucenjuju Ukrajinu da otvori naftovod Družba

Beta pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da ucenjuju Kijev da ponovo otvori naftovod Družba, koji preko ukrajinske teritorije prevozi rusku naftu u Mađarsku i Slovačku. On je rekao da bi ponovno uspostavljanje dotoka ruske… »
Zelenski: Evropljani ucenjuju Ukrajinu da otvori naftovod Družba

Zelenski: Evropljani ucenjuju Ukrajinu da otvori naftovod Družba

Radio 021 pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da ucenuju Kijev da ponovo otvori naftovod Družba, koji preko ukrajinske teritorije prevozi rusku naftu u Mađarsku i Slovačku. On je rekao da bi ponovno uspostavljanje dotoka ruske… »
Ukrajinski predsednik Zelenski tvrdi da Evropa ucenjuje Kijev da ponovo otvori naftovod Družba

Ukrajinski predsednik Zelenski tvrdi da Evropa ucenjuje Kijev da ponovo otvori naftovod Družba

Nedeljnik pre 5 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da ucenuju Kijev da ponovo otvori naftovod Družba, koji preko ukrajinske teritorije prevozi rusku naftu u Mađarsku i Slovačku. Zelenski je rekao da bi ponovno uspostavljanje dotoka… »

Nova pre 6 sati

Serbian News Media pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je evropske saveznike da ucenjuju Kijev da ponovo otvori naftovod Družba, koji preko ukrajinske teritorije prevozi rusku naftu u Mađarsku i Slovačku. On je rekao da bi ponovno uspostavljanje dotoka ruske… »

NIN pre 6 sati

Radio sto plus pre 6 sati
On je rekao da bi ponovno uspostavljanje dotoka ruske nafte preko Ukrajine u Evropsku uniju bilo jednako ukidanju ekonomskih sankcija Moskvi, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC). Ukrajina tvrdi da je naftovod Družba iz sovjetske ere oštećen u ruskim vazdušnim… »
Zelenski optužio Evropljane da ucenjuju Ukrajinu: „Ako smo odlučili da vratimo ruske naftne isporuke ja sam protiv toga“

Zelenski optužio Evropljane da ucenjuju Ukrajinu: „Ako smo odlučili da vratimo ruske naftne isporuke ja sam protiv toga“

Danas pre 6 sati
Zelenski: EU nas ucenjuje zbog naftovoda Družba

Zelenski: EU nas ucenjuje zbog naftovoda Družba

Bloomberg Adria pre 11 sati
Predsednik Volodymyr Zelenski nazvao je povezivanje pristupa Ukrajine zajmovima Evropske unije u vrednosti od 90 milijardi eura (103 milijarde dolara) sa obnovom naftovoda Družba "ucenom". "Ja samo kažem: ako smo odlučili da obnovimo snabdevanje ruskom… »

Vesti dana »