Povezane vesti

Milica Gardašević ponovo podbacila na velikom takmičenju

Milica Gardašević ponovo podbacila na velikom takmičenju

Sport klub pre 1 sat
Milica Gardašević je ponovo razočarala na velikom takmičenju. Srpska reprezentativka je ispala iz daljeg takmičenja na Svetskom prvenstvu u dvorani u Torunu posle samo tri skoka i u ukupnom plasmanu je osvojila 13. mesto u konkurenciji 16 takmičarki. Sam… »
Ovo je cela Srbija videla u prenosu, njemu je prvo Ivana Španović dotrčala u zagrljaj posle uspeha na SP

Ovo je cela Srbija videla u prenosu, njemu je prvo Ivana Španović dotrčala u zagrljaj posle uspeha na SP

Telegraf pre 12 minuta
Dvoranska sezona 2026. godine za Ivanu Španović će ostati upamćena kao uspešna u novoj disciplini troskoku, pošto je tri uspeha iz Beograda krunisala šestim mestom na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju. Skokom od 14.35 metara, drugim najboljim u… »
Gardaševićeva bez prilike za medalju nakon tri skoka u finalu

Gardaševićeva bez prilike za medalju nakon tri skoka u finalu

RTS pre 1 sat
Srpska atletičarka Milica Gardašević nije uspela da osvoji medalju u skoku udalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu. Gardaševićeva je završila kao 13. u finalu, a njen najbolji skok iznosio je 6,43 metra. Skok od 6,43 metra iz treće serije nije bio… »
Milica Gardašević daleko od podijuma: Zauzela 13. mesto u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u dvorani

Milica Gardašević daleko od podijuma: Zauzela 13. mesto u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u dvorani

Dnevnik pre 1 sat
Atletičarka Srbije Milica Gardašević zauzela je 13. mesto u finalu skoka udalj na Svetskom prvenstvu u dvorani u Poljskoj. Novosađanka je najdalje skočila 6,43 m u trećoj seriji i tim rezultatom nije uspela da obezbedi nova tri skoka u finalu, u… »
Ivana Španović prezadovoljna nastupom na Svetskom prvenstvu: Najbolja sam Evropljanka

Ivana Španović prezadovoljna nastupom na Svetskom prvenstvu: Najbolja sam Evropljanka

Euronews pre 4 sati
Kada su mnogi očekivali da Ivana Španović stavi tačku na svoju grandioznu karijeru, jedna od najboljih srpskih atletičarki svih vremena "samo" je promenila diciplinu, sa skoka udalj prešla na troskok i krenula ispočetka. A, koliko se 35-godišnja rođena… »
Neverovatna Ivana Španović uradila glavnu stvar na SP, evo zbog čega njeno šesto mesto vredi kao zlato

Neverovatna Ivana Španović uradila glavnu stvar na SP, evo zbog čega njeno šesto mesto vredi kao zlato

Telegraf pre 5 sati
Najbolja srpska atletičarka ikada i istinska legenda Ivana Španović napravila je hrabar potez krajem leta prošle godine, uprkos problemima sa tehnikom skoka udalj, prouzrokovanih povredom koju je dugo vukla, odlučila je da nastavi karijeru i promeni… »
Španovićeva: Zadovoljna sam uvodom u letnju sezonu

Španovićeva: Zadovoljna sam uvodom u letnju sezonu

Politika pre 11 sati
Srpska atletičarka zauzela je šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju. Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju. Srpska reprezentativka je svoj najbolji… »
Ivana Španović bez medalje u finalu Svetskog dvoranskog prvenstva

Ivana Španović bez medalje u finalu Svetskog dvoranskog prvenstva

Danas pre 13 sati
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto u finalu troskoka na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Ona je najbolji skok ostvarila u prvoj seriji i iznosio je 14,35 metra, što je za svega 6 centimetra slabije od… »
Ivana Španović: Nemam ništa protiv da budem šesta na svetu i da su ispred mene svetske i olimpijske prvakinje

Ivana Španović: Nemam ništa protiv da budem šesta na svetu i da su ispred mene svetske i olimpijske prvakinje

Danas pre 13 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Španović je najbolji skok imala u prvoj seriji kada je skočila 14,35 metara. – Stvarno nemam ništa protiv da budem šesta na svetu i… »

Vesti dana »