Povezane vesti

Topić: "Najbolja sezona u mojoj karijeri, naredni cilj je Evropsko prvenstvo"

Topić: "Najbolja sezona u mojoj karijeri, naredni cilj je Evropsko prvenstvo"

Sportske.net pre 2 sata
Srpska skakačica uvis Angelina Topić, osvajačica srebrne medalje sa Svetskog dvoranskog prvenstva u Torunju, izjavila je danas u Beogradu da je iza nje najbolja sezona u karijeri i istakla da se nada i medalji na Evropskom prvenstvu u Birmingemu… »
Ivana otkrila ciljeve: „Zlato u Birmingemu i hoću u Los Anđeles“

Vesti online pre 3 sata
Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, poručila je da je zadovoljna šestim mestom na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, da želi zlatnu medalju na EP u Birmingemu, kao i da bi volela da učestvuje na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu. Ivana je bila… »
Angelina Topić: Najbolja sezona u karijeri, želim medalju i u Birmingemu

Angelina Topić: Najbolja sezona u karijeri, želim medalju i u Birmingemu

RTS pre 5 sati
Mlada srpska atletičarka Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranu u skoku uvis govorila je o proteklim rezultatima i budućim očekivanjima. Vicešampionka sveta istakla je da joj je ovo najbolja sezona u karijeri, ali da očekuje… »
Topić: Najbolja sezona u mojoj karijeri, naredni cilj je Evropsko prvenstvo

Danas pre 7 sati
Srpska skakačica uvis Angelina Topić, osvajačica srebrne medalje sa Svetskog dvoranskog prvenstva u Torunju, izjavila je u Beogradu da je iza nje najbolja sezona u karijeri i istakla da se nada i medalji na Evropskom prvenstvu u Birmingemu. – Iskreno, i… »
Angelina Topić ispisala istoriju: "Pao mi je kamen sa srca posle osvajanja srebra"

Angelina Topić ispisala istoriju: "Pao mi je kamen sa srca posle osvajanja srebra"

Newsmax Balkans pre 7 sati
Mlada srpska atletičarka Angelina Topić rekla je da je i dalje pod euforijom posle velikog uspeha, pošto je osvojila srebrnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku uvis. "Preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj… »
Srbija slavi Angelinu Topić: Srebro sa Svetskog prvenstva u dvorani!

Srbija slavi Angelinu Topić: Srebro sa Svetskog prvenstva u dvorani!

Hot sport pre 7 sati
Srbija je ponosna na srpsku atletiku koja diše šampionskim plućima i na svetskoj mapi kraljice sportova zauzima posebno mesto. Tradicija osvajanja medalja za našu zemlju na najvećim planeratnim smotrama u atletici nastavljena je i u 2026. Na upravo… »

Sputnik pre 7 sati
Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, poručila je da je zadovoljna šestim mestom na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, da želi zlatnu medalju na EP u Birmingemu, kao i da bi volela da učestvuje na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu. Ivana je bila… »
"Preplavljena sam emocijama!" Angelina Topić ne može da dođe sebi

"Preplavljena sam emocijama!" Angelina Topić ne može da dođe sebi

Večernje novosti pre 7 sati
I dalje sam pod euforijom posle velikog uspeha, preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, rekla je mlada srpska atletičarka Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku… »
Angelina zadovoljna i ambiciozna

Angelina zadovoljna i ambiciozna

Vesti online pre 8 sati
„Pod euforijom sam i dalje posle velikog uspeha, preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, rekla je mlada srpska atletičarka Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku… »
Ivana Španović želi na OI 2028! Eto zadatka za mog trenera, prvo na redu evropsko zlato u troskoku

Ivana Španović želi na OI 2028! Eto zadatka za mog trenera, prvo na redu evropsko zlato u troskoku

Dnevnik pre 7 sati
Nakon Svetskog prvenstva u dvorani u Poljskoj, koje je završeno u nedelju 22. marta, pred medijima su se našle Angelina Topić i Ivana Španović. Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović u prvom finalu na velikim takmičenjima u novoj disciplini… »
Angelina blista posle medalje: „Spremna sam za velike visine“

Angelina blista posle medalje: „Spremna sam za velike visine“

Sputnik pre 8 sati
„Pod euforijom sam i dalje posle velikog uspeha, preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, rekla je mlada srpska atletičarka Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku… »
Topić: Najbolja sezona u karijeri; Španović: Želim zlato na EP u Birmingemu

Topić: Najbolja sezona u karijeri; Španović: Želim zlato na EP u Birmingemu

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - I dalje sam pod euforijom posle velikog uspeha, preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, rekla je mlada srpska atletičarka Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u… »
Angelina Topić: Najbolja sezona u karijeri, želim medalju i na Evropskom prvenstvu u Birmingemu

Angelina Topić: Najbolja sezona u karijeri, želim medalju i na Evropskom prvenstvu u Birmingemu

NIN pre 9 sati
I dalje sam pod euforijom posle velikog uspeha, preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, rekla je mlada srpska atletičarka Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku… »
Topić: „Najbolja sezona u mojoj karijeri, naredni cilj je Evropsko prvenstvo“

Topić: „Najbolja sezona u mojoj karijeri, naredni cilj je Evropsko prvenstvo“

Serbian News Media pre 8 sati
Srpska skakačica uvis Angelina Topić, osvajačica srebrne medalje sa Svetskog dvoranskog prvenstva u Torunju, izjavila je danas u Beogradu da je iza nje najbolja sezona u karijeri i istakla da se nada i medalji na Evropskom prvenstvu u Birmingemu… »
Emotivna Angelna Topić se vratila u Beograd: "Ne mogu da gledam roditelje kao konkurenciju"

Emotivna Angelna Topić se vratila u Beograd: "Ne mogu da gledam roditelje kao konkurenciju"

Nova pre 8 sati
Srpska skakačica uvis Angelina Topić, osvajačica srebrne medalje sa Svetskog dvoranskog prvenstva u Torunju, izjavila je u Beogradu po povratku da je iza nje najbolja sezona u karijeri i istakla da se nada i medalji na Evropskom prvenstvu u Birmingemu… »
Španović: Želim zlato u troskoku na Evropskom prvenstvu

Španović: Želim zlato u troskoku na Evropskom prvenstvu

RTS pre 9 sati
Ivana Španović istakla je posle nastupa na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici da pred njom nije nimalo lak zadatak, ali da želi da uspe u troskoku. Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka svih vremena, zauzela je šesto mesto u finalu Svetskog… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Iskreno, i dalje sam pod euforijom posle ovog velikog uspeha. Preplavljena sam emocijama. Iza mene je najbolja sezona u mojoj karijeri koja je počela obećavajuće sa skočenih 198 centimetra, ličnim i nacionalnim rekordom, i već sam tada znala da se nešto… »
"Znala sam da se nešto veliko sprema iz ćoška": Angelina uradila šta je obećala, sad može da slavi

"Znala sam da se nešto veliko sprema iz ćoška": Angelina uradila šta je obećala, sad može da slavi

Mondo pre 9 sati
Najbolja srpska skakačica uvis Angelina Topić se vratila u Beograd posle osvajanja srebrne medalje u Poljskoj. Mlada atletičarka je na Svetskom prvenstvu u dvorani još jednom pokazala je da budućnost srpskog sporta, a u obraćanju medijima sumirala je… »
I dalje sam pod euforijom! Angelina Topić želi medalju i na EP: Spremna sam za velike visine

I dalje sam pod euforijom! Angelina Topić želi medalju i na EP: Spremna sam za velike visine

Dnevnik pre 8 sati
Nakon Svetskog prvenstva u dvorani u Poljskoj, koje je završeno u nedelju 22. marta, pred medijima su se našle Angelina Topić i Ivana Španović. Jedinu medalju u Torunju Srbiji je donela Angelina u skoku uvis osvojivši srebro (1,99 m), dok je druga… »
Angelina Topić posle istorijskog uspeha: Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri

Angelina Topić posle istorijskog uspeha: Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri

Euronews pre 9 sati
Srpska atletičarka Angelina Topić ostvarila je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri osvajanjem srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu, a nakon istorijskog rezultata nije krila emocije, istakavši da je probijanjem granice od dva metra skinula… »
"Želim da osvojim zlato": Ivana Španović zna da neće biti lako, ali ima jasan cilj

"Želim da osvojim zlato": Ivana Španović zna da neće biti lako, ali ima jasan cilj

Mondo pre 8 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović je na Svetskom prvenstvu u dvorani u Poljskoj osvojila šesto mesto, a po povratku u Srbiji obratila se medijima. Najbolja srpska atletičarka, osvajačica bronze na Olimpijskim igrama, svetska i evropska šampionka i… »
Angelina presrećna posle medalje u Poljskoj: "Trenutak koji sam i ja i svi zajedno čekali"

Angelina presrećna posle medalje u Poljskoj: "Trenutak koji sam i ja i svi zajedno čekali"

B92 pre 9 sati
Angelina Topić govorila je na konferenciji za medije posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Poljskoj. "Hvala svima, tu sam u euforiji posle uspeha, prepuna sam emocija, neminovno je i sigurno da je ovo najbolja sezona u mojoj… »
Angelina Topić: Najbolja sezona u karijeri

Angelina Topić: Najbolja sezona u karijeri

Politika pre 9 sati
Dragutin Topić rekao je da ga Angelina uvek iznenadi koliko ozbiljno izlazi iz teških situacija. I dalje sam pod euforijom posle velikog uspeha, preplavljena sam pozitivnim emocijama. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, rekla je mlada srpska… »
Angelina Topić: "Nikada svoje roditelje tako nisam gledala, šta god da uradim, uvek će oni..."

Angelina Topić: "Nikada svoje roditelje tako nisam gledala, šta god da uradim, uvek će oni..."

Telegraf pre 9 sati
Ima samo 20 godina i već pet seniorskih medalja sa Svetskih i Evropskih prvenstava. Sa svakog nadmetanja sada ima makar jedno odličje, fale još Olimpijske igre i Angelina Topić će preći igricu, a nadamo se, juriti i ona najviša mesta. Srpski atletski… »
Angelina Topić umalo zaplakala posle velikog uspeha! Spomenula oca Dragutina i otvorila dušu!

Angelina Topić umalo zaplakala posle velikog uspeha! Spomenula oca Dragutina i otvorila dušu!

Kurir pre 9 sati
Srpski atletski savez (SAS) organizovao je konferenciju za medije povodom novih velikih uspeha naših takmičara i takmičarki na Svetskom prvenstvu u dvorani, gde se izdvojila Angelina Topić koja je osvojila srebrnu medalju u skoku uvis. Na konferenciji za… »
Angelina Topić: Pao mi je kamen sa srca

Angelina Topić: Pao mi je kamen sa srca

Sport klub pre 9 sati
Angelina Topić je nedavno osvojila srebrnu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu u Torunju. To je drugo uzastopno veliko takmičenje na kojem osvaja medalju, pošto je bila bronzana na Svetskom prvenstvu na otvorenom u Tokiju. „I dalje sam pod… »
Španović: "Sav fokus je na Evropskom prvenstvu - Angelina neka uživa u uspehu"

Španović: "Sav fokus je na Evropskom prvenstvu - Angelina neka uživa u uspehu"

B92 pre 9 sati
Ivana Španović se obratila medijima posle osvojenog šestog mesta u troskoku na Svetskom prvenstvu u Poljskoj. Istakla je da sada sav fokus na predstojećem Evropskom prvenstvu u Birmingemu, koje će biti na programu od 10. do 16. avgusta. "Moram da kažem… »
Dragutin Topić blistao od ponosa zbog svoje ćerke Angeline: "Ona mene uvek zaprepasti, Olimpijske igre..."

Dragutin Topić blistao od ponosa zbog svoje ćerke Angeline: "Ona mene uvek zaprepasti, Olimpijske igre..."

Telegraf pre 9 sati
Povodom uspeha reprezentacije na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju, Srpski atletski savez upriličio je konferenciju za medije, na kojoj su se javnosti obratili predsednik SAS Slobodan Branković, selektor Edin Zuković, predsednik Stručnog saveta SAS… »
Mnogi su je smatrali naslednicom Ivane Španović, prelepa Jovana upisala prvu pobedu u dalekoj Americi

Mnogi su je smatrali naslednicom Ivane Španović, prelepa Jovana upisala prvu pobedu u dalekoj Americi

Telegraf pre 11 sati
Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici završeno je prethodnog vikenda u Torunju, a Srbija može biti zadovoljna uspesima. Angelina Topić je srebrom u skoku uvis postavila našu zemlju na visoko devetnaesto mesto u svetu, a proslavili smo i ukupno sedmu… »

Vesti dana »