Povezane vesti

Lazović: "Andrija Delibašić treba da bude uzor mladim igračima"

Lazović: "Andrija Delibašić treba da bude uzor mladim igračima"

B92 pre 20 dana
Memorijalni turnir "Andrija Delibašić" održan u Nikšiću pokazao je da ime nekadašnjeg prvotimca Partizana nikada neće biti zaboravljeno. Pokazali su to fudbaleri sva tri tima koja su učestvovala na ovom trijagonalu, a to su pored prvotimaca Parnog valjka… »
"Beleg, patnja, krst, nisi otišao": Partizan posetio grob Andrije Delibašića, njegov otac sve dirnuo govorom

"Beleg, patnja, krst, nisi otišao": Partizan posetio grob Andrije Delibašića, njegov otac sve dirnuo govorom

Telegraf pre 20 dana
Delegacija fudbalskog kluba Partizan je posetila u Nikšiću grob svog bivšeg igrača Andrije Delibašića koji je preminuo u 44. godini. U njegovu čast je održan i memorijalni turnir na kojem su učestvovali Partizan, Sutjeska i Budućnost iz Podgorice. Saša… »
"Andro, ti nisi otišao, bio si veći od vremena": Delibašićev otac rasplakao igrače Partizana govorom na grobu

"Andro, ti nisi otišao, bio si veći od vremena": Delibašićev otac rasplakao igrače Partizana govorom na grobu

Mondo pre 21 dana
Delegacija fudbalskog kluba Partizan na čelu sa trenerom Srđanom Blagojevićem posetila je grob nekadašnjeg fudbalera crno-belih Andrije Delibašića koji je preminuo u 44. godini. Saša Zdjelar i Andrej Kostić zajedno su položili venac u Nikšiću. Posle toga… »
Kada god dođem u Crnu Goru, Andrija mi je prva pomisao, čast je što sam ga poznavao: Emotivni Danko Lazović kakvog nismo…

Kada god dođem u Crnu Goru, Andrija mi je prva pomisao, čast je što sam ga poznavao: Emotivni Danko Lazović kakvog nismo…

Hot sport pre 21 dana
Emotivno obraćanje nekadašnjeg reprezentativca Srbije! Fudbaleri Partizana osvojili su trofej na premijernom Memorijalnom turniru „Andrija Delibašić“ u Nikšiću, čime su na najbolji način odali počast nekadašnjem napadaču crno-belih. Izabranici trenera… »
,,Moj Andrija...“

,,Moj Andrija...“

Sputnik pre 21 dana
Fudbaleri Partizana osvojili su premijerni memorijalni turnir ,,Andrija Delibašić'' posvećen prerano preminulom crnogorskom fudbaleru i nekada fantastičnom napadaču crno-belih iz Beograda, Sutjeske, brojnih inostranih klubova i reprezentacije Crne… »
"Kume moj, sedećeš gde i Tito"! Poslednja želja Andrije Delibašića ostala neispunjena – Danko Lazović kroz jecaje otkrio sve!…

"Kume moj, sedećeš gde i Tito"! Poslednja želja Andrije Delibašića ostala neispunjena – Danko Lazović kroz jecaje otkrio sve!…

Večernje novosti pre 21 dana
Fudbaleri Partizana osvojili su memorijalni turnir u čast Andrije Delibašića, ali je rezultat ostao u senci snažnih emocija koje su preplavile Gradski stadion u Nikšiću. Danko Lazović i Andrija Delibašić Foto: M.Vukadinović U večeri obeleženoj suzama… »
Crno-beli slavili u Nikšiću: Fudbaleri Partizana pobednici prvog Memorijala "Andrija Delibašić"

Crno-beli slavili u Nikšiću: Fudbaleri Partizana pobednici prvog Memorijala "Andrija Delibašić"

Kurir pre 21 dana
Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Nikšiću na prvom memorijalnom turniru "Andrija Delibašić", pobedama protiv Budućnosti i Sutjeske. Crno-beli su u prvoj utakmici pobedili posle jedanaesteraca Budućnost 4:2, nakon što je posle regularnih 45 minuta… »
Partizan pobednik prvog izdanja Memorijalnog turnira „Andrija Delibašić“

Partizan pobednik prvog izdanja Memorijalnog turnira „Andrija Delibašić“

Danas pre 21 dana
U Nikšiću je održan Memorijalni turnir u čast fudbalera Andrije Delibašića, koji je preminuo 19. marta prošle godine. Na turniru su učestvovale tri ekipe: Sutjeska, Budućnost i Partizan. Za života je rođeni Nikšićanin obavljao funkciju sportskog… »

Vesti dana »