Povezane vesti
Paunović: Moramo da poliramo detalje, ovoj grupi je potrebno da bude ljuta
RTS pre 1 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je nakon pobede nad Saudijskom Arabijom u Bačkoj Topoli da su njegovi izabranici bili nervozni u prvom poluvremenu, ali da je drugo donelo mirnoću i energiju. Zadovoljan je karakterom koji su… »
Pobeda Srbije protiv Saudijske Arabije bez pokrića – sistem i dalje najveći problem
RTS pre 1 sat
Srbija je u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije pokazala vrlo malo. Teško je pronaći reči za ono što su "orlovi" odigrali. U danu kada se širom Evrope igraju odlučujući mečevi za plasman na Svetsko prvenstvo, izdanje fudbalera Srbije delovalo… »
Pogledajte majstoriju Strahinje Pavlovića: "Makazice" u stilu najboljih napadača sveta
Mondo pre 1 sat
Loše je Srbija počela utakmicu protiv Saudijske Arabije, gubila je od 8. minuta posle amaterske greške Mijata Gaćinovića, ali je u nastavku utakmice uspela da se "resetuje" i da napravi potpuni preokret. Dugo su trajali napadi "orlova", stalno smo bili… »
Paunović opširan na KZN: "Kad smo ljuti, postanemo jako sposobni"
Sportske.net pre 1 sat
Selektor Veljko Paunović je posle pobede Srbije nad Saudijskom Arabijom od 2:1, istakao da važno što su "orlovi" ispravili greške iz prvog poluvremena, u drugom, i preokrenuli rezultat. "Ja bih voleo da postoji konstantnost, to što mi tražimo u fudbalu… »
Mitrović posle Saudijske Arabije: "Ne mogu da nađem pravu reč, dokle god dobijam poziv, uživaću"
Nova pre 59 minuta
Reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, govorio je o pobedi našeg tima nad Saudijskom Arabijom (2:1) u Bačkoj Topoli. Srbija je upisala pobedu u prijateljskoj utakmici nad učesnikom prestojećeg Mundijala koji će se ove godine održati u Sjedinjenim… »
Spektakularan preokret Srbije; "Jedan od najlepših golova u istoriji reprezentacije" VIDEO
B92 pre 1 sat
Fudbaleri Srbije upisali su pobedu u prijateljskom meču protiv Saudijske Arabije (2:1), posle preokreta u Bačkoj Topoli. Junaci su bili Strahinja Pavlović i Aleksandar Mitrović, koji su u roku od četiri minuta doneli trijumf "orlovima". Selektor Veljko… »
Strahinja Pavlović o makazicama: „Ovo mi je najdraži gol za reprezentaciju do sada!“
Hot sport pre 2 sata
Štoper je postigao izvanredan pogodak Strahinja Pavlović bio je centralna figura pobede Srbije protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli, pošto je spektakularnim makazicama doneo ključni trenutak utakmice, ali uprkos tome nije bio potpuno zadovoljan… »
Petrović brani Rajkovića: „Nije to njegova greška, dao je maksimum, ali nije ispalo kako treba!“
Hot sport pre 1 sat
Srpski golman o prvom golu Đorđe Petrović sumirao je utiske posle preokreta Srbije protiv Saudijske Arabije (2:1) i istakao da ekipa ima razloga za optimizam, ali i da se pojedine situacije na terenu ne smeju pogrešno tumačiti. Golman koji je u drugom… »
Piksi u javnosti prvi put posle odlaska sa klupe Srbije, uslikanna tribinama
Nova pre 1 sat
Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, uživo je u Podgorici pratio prijateljsku utakmicu između Crne Gore i Slovenije. Slovenija je slavila u gostima rezultatom 3:2, a Piksi je u u društvu predsednika Fudbalskog saveza… »
Petrović: "Primljen gol nije greška Rajkovića"
Sportske.net pre 1 sat
Kako je i najavio, Veljko Paunović je stavio između stativa u prvom poluvremenu Predraga Rajkovića, a potom Đorđa Petrovića. Fudbaler Bornmuta je prokomentarisao pobedu Srbije nad Saudijskom Arabijom. "Kontrolisali smo veći deo utakmice. Primili smo taj… »
"Momci, fudbal se igra kad si ljut ili gladan": Paunović oktrio reči koje su probudile Srbiju
Mondo pre 1 sat
Trener reprezentacije Srbije Veljko Paunović izneo je utiske posle meča, posle preokreta i pobede Orlova od 2:1 protiv Saudijske Arabije u prijateljskom meču. Domaćin nije sjajno počeo, ali kako je to selektor opisao - nedostajala je ljutnja i glad, čim… »
Mitrović oduševljen remek - delom Pavlovića: Jedan od najlepših golova u novoj istoriji reprezentacije...
Kurir pre 2 sata
Srbija je slavila nakon preokreta golovima Strahinje Pavlovića i Aleksandra Mitrovića. Mitrović je na ovom meču ušao sa klupe, doneo novu energiju i postigao pogodak za preokret i pobedu. "Da dam gol. Ništa, to je bio cilj, da unesem nove energije, da… »
Išao sam da uhvatim makazice, nisam ni video gol! Pavlović o majstoriji: Bitan pogodak u pravo vreme
Dnevnik pre 2 sata
Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović izjavio je da je zadovoljan pobedom od 2:1 protiv Saudijske Arabije u prijateljskom meču koji je odigran u Bačkoj Topoli. Pavlović je postigao gol makazicama u 66. minutu. – Išao sam da uhvatim… »
Selektor Saudijske Arabije: "Znamo Mitrovića, a pustili smo ga"
Sportske.net pre 2 sata
Selektor Saudijske Arabije Erve Renar, posle poraza od Srbije u prijateljskom meču, nije bio nezadovoljan onim što je njegov tim prikazao. "Naravno da smo očekivali bolji rezultat, ali odigrali smo dobru utakmicu. Zadovoljan sam. Imali smo ove dve… »
Paunović posle pobede: Fudbal se igra kad si ljut
Sputnik pre 2 sata
Veljko Paunović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, posle pobede protiv Saudijske Arabije istakao je da je zadovoljan igrom tima uprkos velikom propustu na samom početku meča. Loše je Srbija otvorila susret u Bačkoj Topoli, iskoristio je to… »
Mitrović: "Dokle god dobijam poziv, uživaću" VIDEO
B92 pre 2 sata
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović je izneo utiske posle pobede nad Saudijskom Arabijom. Srbija je savladala Saudijsku Arabiju u prijateljskom susretu sa 2:1, posle preokreta, a pogodak za pobedu je postigao upravo Mitrović. "Što se tiče… »
Petrović: "Nije bila greška Rajkovića - za Pavlovića nema limita" VIDEO
B92 pre 2 sata
Đorđe Petrović, golman reprezentacije Srbije, izneo je utiske posle pobede protiv Saudijske Arabije (2:1). Član Bornmuta se našao u drugom poluvremenu između stativa Orlova, dok je u prvom bio Predrag Rajković. "Kontrolisali smo veći deo utakmice… »
Šok posle meča Srbija - Saudijska Arabija u Bačkoj Topoli, selektor dobio otkaz!
Telegraf pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije je savladala selekciju Saudijske Arabije u prijateljskoj utakmici odigranoj u Bačkoj Topoli - 2:1. Posle preokreta su slavili Orlovi golovima Strahinje Pavlovića, posle neverovatnih makazica i Aleksandra Mitrovića nakon… »
Fudbaleri Srbije pobedili Saudijsku Arabiju
Insajder pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras na svom terenu u Bačkoj Topoli selekciju Saudijske Arabije 2:1, u prijateljskom meču. Povela je Saudijska Arabija golom Abdulaha Al Hamdana u osmom minutu, a Srbija je do preokreta stigla pogocima… »
Paunović: "Kada smo se naljutili, sve je bilo mnogo bolje"
Sportske.net pre 3 sata
Selektor fudbalera Srbije Veljko Paunović zadovoljan je igrom i rezultatom u pobedi nad Saudijskom Arabijom. Paunović je za TV Arena sport izneo prve utiske posle preokreta u Bačkoj Topoli. "Svi koncepti su na mestu, samo nam je potrebno uigravanje… »
Pavlović oduševio Mitrovića: „Znao sam da Strahinja može svašta da uradi, pogotovo posle onoga u Milanu!“
Hot sport pre 3 sata
Mitrov pogodak je rešio meč Srbija je uspela da preokrene rezultat protiv Saudijske Arabije i stigne do pobede od 2:1 u Bačkoj Topoli, a ključni momenti meča dogodili su se u drugom delu kada su Strahinja Pavlović i Aleksandar Mitrović doneli preokret… »
Kompletiran savršen dan srpskog fudbala: Orlovi ‘ispoštovali’ Orliće i na trijumfalan način okončali reprezentativnu pauzu!…
Hot sport pre 3 sata
Mora to zaista mnogo, mnogo bolje! Srbija danas od 18 časova u Bačkoj Topoli igra prijateljski susret sa Saudijskom Arabijom. Slavila je reprezentacija Srbije, 2:1, golovima Pavlovića i Mitrovića. Selektori su se odredili za sledeće sastave: Srbija… »
Paunović otvoreno na konferenciji: „Ima stvari koje moramo odmah da popravimo, ali tim raste!“
Hot sport pre 2 sata
Selektor je naglasio dobre, ali i loše strane Srbija je stigla do pobede protiv Saudijske Arabije (2:1) posle preokreta, ali selektor Veljko Paunović nije krio da vidi ozbiljan prostor za napredak i da ekipa još traži stabilnost kroz svih 90 minuta. – Ja… »
Paunović brutalno iskren: „Imamo jasnu ideju igre, ali često sami sebi napravimo problem!“
Hot sport pre 3 sata
Selektor je podelio svoje mišljenje Fudbaleri Srbije stigli su do pobede protiv Saudijske Arabije rezultatom 2:1, ali selektor Veljko Paunović posle utakmice nije bio potpuno zadovoljan onim što je video na terenu, uprkos preokretu koji je usledio u… »
Fudbal se igra sa samopouzdanjem, ljut i gladan! Paunović nakon trijumfa: Sve je tu, treba da ispoliramo našu igru
Dnevnik pre 3 sata
Fudbaleri Srbije pobedili su nakon preokreta Saudijsku Arabiju 2:1 u prijateljskoj utakmici na TSC areni u Bačkoj Topoli. – Mislim da je sve tu, samo treba još da radimo i ispoliramo našu igru. Da kažemo da su svi koncepti na mestu. Samo nam je potrebno… »
Prve reči Veljka Paunovića: Trebaju nam pobednici, jaki karakteri!
Kurir pre 3 sata
Srbija je slavila nakon preokreta, pogocima Pavlovića i Mitrovića. Svoje prve impresije nakon meča izneo je selektor Srbije Veljko Paunović. "Svi koncepti su na mestu, potrebno nam je samo uigravanje. Sami sebi smo na početku napravili problem, posle smo… »
Fudbaleri Srbije pobedili Saudijsku Arabiju
Radio sto plus pre 3 sata
Povela je Saudijska Arabija golom Abdulaha Al Hamdana u osmom minutu, a Srbija je do preokreta stigla pogocima Strahinje Pavlovića u 66. i Aleksandra Mitrovića u 70. minutu. Prvi udarac ka golu Srbija je imala u četvrtom minutu. Nakon centaršuta… »
Prve reči Veljka Paunovića posle pobede nad Saudijskom Arabijom
Nova pre 3 sata
Veljko Paunović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, komentarisao je trijumf nad Saudijskom Arabijom u Bačkoj Topoli (2:1). Srbija je bila bolja od pomenutog rivala na prijateljskoj utakmici, i to posle preokreta. Saudijci su poveli u osmom minutu… »
Mitrović: "Gol Pavlovića jedan od najlepših u novijoj istoriji"
Sportske.net pre 3 sata
Golovima Aleksandra Mitrovića i Strahinje Pavlovića, Srbija je pobedila Saudijsku Arabiju u prijateljskom meču. Upravo je Mitrović nedugo po ulasku u igru u 57. minutu, postigao pogodak. Šta je bio cilj? "Da dam gol. Bio je cilj da unesem malo nove… »
Elšnik čovek odluke, Piksi i Dejo gledali preokret Slovenaca u Podgorici
Sportske.net pre 3 sata
Na Gradskom stadioonu u Podgorici, večeras su prijateljsku utakmicu odigrale reprezentacije Crne Gore i Slovenije, a prisustvovao joj je i doskorašnji selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, u društvu svog nekadašnjeg saigrača, a sada prvog čoveka FS… »
Spektakl u Bačkoj Topoli: Srbija preokrenula, gol Strahinje Pavlovića posebno morate da vidite VIDEO
Nova pre 3 sata
Fudbaleri Srbije uspeli su da preokrenu protiv Saudijske Arabije u prijatejskoj utakmici, a gol Strahinje avovia za izjednačenje posebno morate pogledati. Srbija u Bačkoj Topoli dočekuje pomenutu reprezentaciju, ali njena igra u prvom poluvremenu je bila… »
Reprezentacija Srbije posle preokreta pobedila Saudijsku Arabiju
Euronews pre 3 sata
Srbija je pobedom nad Saudijskom Arabijom (2:1) uspela da popravi utisak posle poraza od Španije i pozitivnim rezultatom zaključi martovsko okupljanje. Ipak, prvo poluvreme još jednom je ukazalo na određene slabosti u igri "orlova", ali i potvrdilo da… »
3 stvari koje niste videli u TV prenosu: Bravo Srbijo, tako se gradi kult reprezentacije
Mondo pre 2 sata
Reprezentacija Srbije savladala je Saudijsku Arabiju (2:1) u pripremnoj utakmici na stadionu u Bačkoj Topoli, daleko boljom igrom u nastavku meča. Nakon velike greške u prvom delu meča, "orlovi" su spektakularnim golom Strahinje Pavlovića i još jednim… »
Opširna konferencija Veljka Paunovića! Selektor Srbije se obratio naciji posle pobede nad Saudijskom Arabijom!
Kurir pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Saudijsku Arabiju sa 2:1 u prijateljskom meču odigranom na stadionu u Bačkoj Topoli. Posle meča na konferenciji za medije javnosti se obratio selektor Orlova Veljko Paunović: - Ja bih voleo da postoji… »
Paunović: Ideja igre je tu, potrebno dodatno uigravanje
Radio sto plus pre 2 sata
“Možemo da kažemo da su svi osnovni elementi tu, ali nam nedostaje kontinuitet. U situacijama kada sami sebi otežamo posao, kao što je to bio slučaj večeras, teško je kontrolisati ritam utakmice na način na koji želimo. Igrali smo pod pritiskom… »
Pavlović: "U čemu je tajna? Ne znam, možda je nešto što jedem"
Sportske.net pre 2 sata
Štoper reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović zadovoljan je nakon što je svojim golom prokrčio put svom timu do preokreta nad Saudijskom Arabijom. "Iskreno, nisam video gol dok nisam pao na leđa, ali čim sam video da se ostali raduju, bio sam srećan… »
"Ovo je moja reprezentacija, moj dres": Mitrović ne planira da stane i da gine za Srbiju
Mondo pre 2 sata
Aleksandar Mitrović je ubedljivo najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije i postigao je svoj 64. u dresu "orlova" u današnjem meču protiv Saudijske Arabije, kojom je doneo preokret našem državnom timu. Međutim, uprkos svim tim… »
Paunović: Tek kad se naljutimo postajemo sposobni!
Sport klub pre 2 sata
Lakše se diše, Srbija je uspela sa 2:1 da izbriše velike propuste u meču sa Saudijskom Arabijom. Iza konačnog rezultata ostala je otkrivena lepeza problema… „Voleo bih da postoji konstantnost za ono šta tražimo. Boleo bi nas poraz da nismo ispravili… »
Paunović: Svi koncepti su na mestu, samo moramo da ispoliramo igru
Euronews pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras Saudijsku Arabiju rezultatom 2:1 (0:1) u prijateljskom meču koji je odigran u Bačkoj Topoli. Posle meča, za kamere TV Arena Sport je govorio Veljko Paunović, selektor "orlova", koji je istakao da je… »
Pavlović izveo majstoriju u dresu Srbije, pa poručio: "Ovo mi je najdraži gol"
Nova pre 2 sata
Reprezentativac Srbije, Strahinja Pavlović, komentarisao je pobedu nad Saudijskom Arabijom (2:1) i spektakularan gol koji je postigao na toj prijateljskoj utakmici. Srbija je bila bolja od pomenutog rivala u Bačkoj Topoli, a Pavlović se posebno istakao… »
Paunović: Trebaju nam pobednici; tu je model, samo da ispoliramo
Sport klub pre 3 sata
Preokretom je reprezentacija Srbije u Bačkoj Topoli pobedila Saudijsku Arabiju, a selektor Veljko Paunović delovao je pozitivno i bio je prilično zadovoljan. Iako, kako je rekao, od ovog meča nije dobio sve ono što je želeo da dobije. „Svi koncepti su na… »
"Video sam da je lopta moja": Strahinja Pavlović opisao "makazice" koje su pokrenule Srbiju
Mondo pre 2 sata
Strelac prvog gola na prijateljskom meču Srbije i Saudijske Arabije bio je Strahinja Pavlović. I nije bio to bilo kakav pogodak, već neverovatan gol, za špice. Popularne makazice donele su energiju Orlovima, snagu da mogu da preokrenu i pokažu dobru… »
Pavlović posle evrogola poručio: Gol za reprezentaciju je uvek poseban - nisam zadovoljan igrom u odbrani
Kurir pre 2 sata
"Kada sam šutirao, nisam ni video gde je lopta završila, pao sam na leđa. Tek kada sam video reakciju saigrača i publike, bilo mi je jasno da je gol. Bio je to važan pogodak u pravom trenutku, posle kojeg smo preuzeli kontrolu i priveli meč kraju", rekao… »
Mitrović o Pavlovićevom golu: "Jedan od najlepših u novoj istoriji reprezentacije"
B92 pre 3 sata
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović je izneo utiske posle pobede nad Saudijskom Arabijom (2:1) u prijateljskoj utakmici. Mitrović je na ovom meču ušao sa klupe, doneo novu energiju i postigao pogodak za preokret i pobedu. "Da dam gol… »
Pavlović o "makazicama": "Sa reprezentacijom je uvek draže i lepše"
B92 pre 3 sata
Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović bio je srećan što je njegov gol pokrenuo nacionalni tim ka pobedi. Srbija je u prijateljskom meču pobedila Saudijsku Arabiju 2:1, posle preokreta u Bačkoj Topoli. "Postigao sam sličan gol. Nisam video gol pošto sam pao… »
Pavlović: "Nadam se da ću nastaviti da dajem evrogolove" VIDEO
B92 pre 2 sata
Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović je izneo utiske posle pobede nad Saudijskom Arabijom. Srbija nije najbolje ušla u meč, posle kiksa je imala 0:1, ali je Pavlović doneo izjednačenje, a potom Mitrović preokret. "Nije bilo dobro na početku, oni su se… »
Paunović: "Sve je tu - samo da ispeglamo"
B92 pre 3 sata
Selektor Srbije Veljko Paunović bio je zadovoljan posle pobede nad Saudijskom Arabijom. Srbija je posle preokreta pobedila u Bačkoj Topoli 2:1, golovima Strahinje Pavlovića i Aleksandra Mitrovića. "Svi koncepti su na mestu, samo nam je potrebno… »
Preokret Srbije protiv učesnika Mundijala - koliko ste zadovoljni? ANKETA
B92 pre 3 sata
Fudbaleri Srbije posle preokreta pobedili su Saudijsku Arabiju 2:1 u Bačkoj Topoli. Ekipa Veljka Paunović od 8. minuta je gubila, ali je u drugom poluvremenu uspela da napravi preokret i izbegne poraz pred svojim navijačima na TSC Areni, Sve se dogodilo… »
Pavlović i Mitrović doneli pobedu Srbiji protiv Saudijske Arabije 2:1
Politika pre 3 sata
Prvo poluvreme duela između Srbije i Saudijske Arabije proteklo je u znaku iznenađujućeg vođstva gostiju. Reprezentacija Srbije pobedila je Saudijsku Arabiju u Bačkoj Topoli 2:1 (0:1) u prijateljskom meču. Srbija je posle preokreta u drugom poluvremenu… »
Paunović: Mislim da je sve tu, samo treba još da radimo i da ispoliramo našu igru
Politika pre 2 sata
On je pohvalio Strahinju Pavlovića, koji je postigao gol makazicama u 66. minutu. Mislim da je sve tu, samo treba još da radimo i ispoliramo našu igru, izjavio je večeras selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović posle pobede protiv… »
"Trebaju nam jaki karakteri, pobednici!" Veljko Paunović nakon trijumfa Srbije nad Saudijskom Arabijom
Večernje novosti pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u prijateljskom meču Saudijsku Arabiju sa . Nakon meča sumirao je utiske selektor "orlova" Veljko Paunović. FOTO: Ataimages U kojoj meri viziju oslikava igra pogotovo u drugom poluvremenu? - Svi koncepti su na… »
Strahinja Pavlović opisao "makazice", pa iznenadio: Najdraži gol, ali nisam zadovoljan...
Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Saudijske Arabije u prijateljskom meču u Bačkoj Topoli sa 1:0, a heroj meča bio je Strahinja Pavlović koji je postigao prelep gol. U 66. minutu Pavlović je "uhvatio" makazice i postigao jedan od… »
Piksi se pojavio na tribinama 1. put posle debakla od Albanije, ali nije gledao Srbiju: Ovo niko nije očekivao
Telegraf pre 3 sata
Bivši selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, pojavio se u javnosti prvi put na nekoj utakmici nakon što je dobio otkaz posle debakla od Albanije. On je u društvu predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejana Savićevića, pratio prijateljski meč u… »
Veljko Paunović (ne)zadovoljan posle Saudijske Arabije: "Koncepti su tu, model igre je tu, ali nam fali..."
Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije je uspela da dođe do pobede protiv Saudijske Arabije, oni su slavili sa 2:1 posle preokreta golovima Strahinje Pavlovića i Aleksandra Mitrovića, koji su okrenuli u samo pet minuta. Posle meča, govorio je Veljko Paunović o… »
"E onda sam znao da sam pogodio..." Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović nakon spektakularnog gola protiv Saudijske Arabije
Večernje novosti pre 2 sata
Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović izjavio je večeras da je zadovoljan pobedom od 2:1 protiv Saudijske Arabije u prijateljskom meču koji je odigran u Bačkoj Topoli. Foto Profimedia Pavlović je postigao gol makazicama u 66. minutu. "Išao… »
"Znao sam posle onog pogotka u Milanu, još ovakvih akrobacija...": Mitrović o makazicama Pavlovića i pobedi
Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije je savladala Saudijsku Arabiju u prijateljskoj utakmici odigranoj u Bačkoj Topoli - 2:1. Posle katastrofalne greške naših reprezentativaca i gola gostiju, Strahinja Pavlović je postigao neverovatan pogodak i "makazicama"… »
Veljko Paunović opširan na konferenciji posle Saudijske Arabije: Svestan je grešaka, ima prostora za napredak
Telegraf pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije je uspela da dođe do pobede protiv Saudijske Arabije od 2:1 u Bačkoj Topoli. Oni su gubili posle prvog poluvremena, a onda je usledio preokret u samo četiri minuta na severu Srbije. Posle meča, upitan je Veljko Paunović i… »
Au, pa kakva je ovo majstorija: Pavlović makazicama donosi izjednačenje!
Hot sport pre 3 sata
Golčina za TV špice! Srbija danas od 18 časova u Bačkoj Topoli igra prijateljski susret sa Saudijskom Arabijom. Trenutno je 1:1. Neverovatan pogodak videli smo u 66. minutu meča. Srbija stiže do izjednačenja, ali na kakav način. Centaršut Terzića… »
Srbija primila gol nakon amaterskog kiksa - saudijci se ušetali u mrežu: Neverovatan propust Orlova, ovo se retko viđa!
Kurir pre 3 sata
Fudbaleri Srbije igraju protiv Saudijske Arabije prijateljski meč na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Hladan tuš za " Orlove" dogodio se već u 8. minutu. Neverovatno je šta su uradili naši fudbaleri. Katastrofalno su pogrešili Aleksa Terzić i Predrag Rajković… »
(Video) Spektakularne makazice Pavlovića: Gol za TV špice za izjednačenje na TSC areni
Dnevnik pre 3 sata
Fudbaleri Srbije čekali su do 66. minuta kako bi izjednačili u prijateljskom duelu protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. Gosti su poveli već u 8. minutu, a u 66. je štoper Strahinja Pavlović spektakularnim makazicama doneo izjednačenje. Posle samo… »
Neshvatljivo...Pogledajte kakav gol je Srbija primila protiv Saudijske Arabije VIDEO
Nova pre 4 sati
Fudbaleri Srbije igraju prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli, ali nisu dobro počeli. Posle velikog kiksa, Saudijska Arabija je povela u osmom minutu. Neshvatljiva greška posle koje je Abulah Al Hamdan maltene ušao u gol Srbije… »
Fenomenalne "makazice" Pavlovića, Mitrović se "poklonio" - Srbija "okrenula" Saudijce
B92 pre 3 sata
Fudbaleri Srbije su posle preokreta savladali Saudijsku Arabiju (2:1), u prijateljskom meču odigranom u Bačkoj Topoli. Tim Veljka Paunovića je imao inicijativu maltene tokom celog susreta, a do trijumfa je došao zahvaljujući golovima u roku od četiri… »
Fudbaleri Srbije gube na poluvremenu od Saudijske Arabije
Politika pre 4 sati
Srbija je bolje ušla u meč, Saudijska Arabija ipak povela u 8. minutu. Fudbalska reprezentacija Srbije gubi posle prvog poluvremena od selekcije Saudijske Arabije rezultatom 1:0 u prijateljskom meču koji se igra u Bačkoj Topoli. Srbija je bolje ušla u… »
Ko je sve na utakmici Orlova: Svi će pričati o pozdravu Stankovića i Mijatovića, tu je i Vladan Milojević!
Telegraf pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije u ovim trenucima igra prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli, a Orlovi gube rezultatom 1:0 posle velike greške Terzića i Gaćinovića, posle koje je ishitreno reagovao i Rajković. pa su gosti lako… »
Makazice kakve se retko viđaju! Pavlović postigao najlepši gol Srbije u poslednjih nekoliko godina
Telegraf pre 3 sata
Strahinja Pavlović je postigao jedan od najlepših golova nacionalnog tima u poslednjih nekoliko godina! Fudbalska reprezentacija Srbije u Bačkoj Topoli igra prijateljski susret sa selekcijom Saudijske Arabije, a posle lošeg prvog poluvremena usledila je… »
POLUVREME - Srbija se još uvek nije oporavila od arapskog hladnog tuša...
Sportske.net pre 4 sati
Reprezentacija Srbije gubi od selekcije Saudijske Arabije rezultatom 1:0 posle prvih 45 minuta prijateljskog susreta u Bačkoj Topoli. “Orlovi” su od prvog sudijskog zvižduka uspostavili terensku inicijativu, prvi je zapretio Jović glavom, ali je pravi… »
Amaterska odbrana Srbije: Pogledajte kako je Mijat Gaćinović častio Saudijce
Mondo pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije očajno je počela današnji meč protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. Da li zbog toga što je u pitanju neatraktivan rival, koji je pred utakmicu ostao i bez selektora Erva Renara, ili nešto drugo - "orlovi" su vrlo loše… »
Mijat i Lazetić, Stanković, Stojke... Pogledajte ko je sve došao da gleda Srbiju u Bačkoj Topoli
Mondo pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije prvi put igra prijateljsku utakmicu u Bačkoj Topoli i tribine na "TSC areni" lepo su popunjene za današnji meč protiv Saudijske Arabije, koji inače uopšte nismo počeli dobro i primili smo amaterski gol već posle osam… »
(VIDEO) Šok u Bačkoj Topoli: Srbija poklonila gol u osmom minutu
Sport klub pre 4 sati
Nakon neverovatnog nesporazuma igrača Srbije, Saudijska Arabija je povela na stadionu TSC u Bačkoj Topoli u prijateljskom meču. Napadač gostiju Alhamdan praktično se ušetao u gol Srbije nakon što je presekao vraćanje golmanu Rajkoviću. Aleksa Terzić… »
UŽIVO - Košmaran početak Srbije, Arapi vode posle neverovatnog kiksa odbrane!
Sportske.net pre 5 sati
Reprezentacija Srbije gubi protiv ekipe Saudijske Arabije rezultatom 1:0 u prijateljskom meču u Bačkoj Topoli. Posle početne ofanzive "orlova", dogodio se neverovatan kiks naših reprezentativaca koji su praktično poklonili vodeći pogodak današnjem… »
Poznata lica u Bačkoj Topoli FOTO
B92 pre 4 sati
Druga prijateljska utakmica Srbije u martovskom prozoru je privukla mnogo poznatih lica u Bačku Topolu. Orlovi po prvi put igraju utakmicu na stadionu TSC-a, a kako je klupska pauza u toku, možemo da vidimo u svečanoj loži ozbiljna imena iz našeg… »
Veliki kiks "Orlova" - Saudijska Arabija iskoristila "poklon" VIDEO
B92 pre 5 sati
Fudbaleri Srbije gube protiv Saudijske Arabije sa 1:0, u prijateljskom meču u Bačkoj Topoli. Saudijska Arabija iskoristila veliku grešku odbrane Srbije i došla do vođstva. Igrao se osmi minut kada je Aleksa Terzić katastrofalno vratio loptu ka golmanu… »
Pogledajte šokantnu grešku Srbije: Napadač Saudijske Arabije se ušetao u prazan gol!
Telegraf pre 5 sati
Fudbaleri Saudijske Arabije šokantno su poveli protiv Srbije u 8. minutu u prijateljskom meču u Bačkoj Topoli koji se igra od 18 časova. Abdulah Al Hamdan je iskoristio neverovatnu grešku igrača Srbije i ušetao se u prazan gol. Aleksa Terzić je želeo da… »
Vesti dana »
Vučić nakon obraćanja rektora: Okupljeni građani nemaju empatiju, ne žele da se izvrši istraga
Danas pre 49 minutajoš 3 povezane
Izvučena loto sedmica! Evo iz kog grada je srećni dobitnik: dobio je više od 5 miliona evra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana