Povezane vesti

Obradović: Odluku o nastavku karijere doneću u junu

Obradović: Odluku o nastavku karijere doneću u junu

Newsmax Balkans pre 1 dan
Najtrofejniji trener košarkaške Evrolige Željko Obradović izjavio je da će odluku o nastavku karijere doneti u junu. "Veoma sam srećan čovek jer sam mogao da radim nešto što izuzetno volim. To me je ispunjavalo. U ovom trenutku sam na pauzi, u junu ću… »
Željko Obradović: U junu ću doneti odluku o nastavku karijere

Željko Obradović: U junu ću doneti odluku o nastavku karijere

Politika pre 13 sati
Posvećen stvarima za koje ranije nije imao vremena. Najtrofejniji trener košarkaške Evrolige Željko Obradović izjavio je večeras da će odluku o nastavku karijere doneti u junu. „Veoma sam srećan čovek jer sam mogao da radim nešto što izuzetno volim. To… »
Željko Obradović: Odluku o nastavku karijere doneću u junu

Željko Obradović: Odluku o nastavku karijere doneću u junu

Insajder pre 13 sati
Najtrofejniji trener košarkaške Evrolige Željko Obradović izjavio je večeras da će odluku o nastavku karijere doneti u junu. "Veoma sam srećan čovek jer sam mogao da radim nešto što izuzetno volim. To me je ispunjavalo. U ovom trenutku sam na pauzi, u… »
„U junu ću razgovarati“: Željko Obradović progovorio o svom povratku!

„U junu ću razgovarati“: Željko Obradović progovorio o svom povratku!

Hot sport pre 13 sati
Voleo bi da trenira Jokića i Dončića! Od odlaska iz Partizana, trofejni trener Željko Obradović nije preuzimao novi klub, iako je bilo interesovanja sa više strana. Srpski stručnjak je još jednom potvrdio da do kraja sezone ne planira povratak trenerskom… »
Javio se Željko Obradović i najavio povratak?!

Javio se Željko Obradović i najavio povratak?!

Sportske.net pre 15 sati
Željko Obradović razmišlja o povratku na trenersku klupu. Trener koji je ovu sezonu počeo kao trener Partizana, ali je prvi put u svojoj karijeri napustio klub usred sezone, nije se pojavljivao u medijima, a sada se konačno oglasio za slovenački "24ur"… »
Željko Obradović bez odluke o nastavku karijere: Sve ću znati u junu

Željko Obradović bez odluke o nastavku karijere: Sve ću znati u junu

RTS pre 14 sati
Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović i dalje nije doneo odluku o nastavku trenerske karijere, iako se poslednjih dana sve češće dovodi u vezu sa povratkom u Panatinaikos, preneo je slovenački "24ur". U jednom od retkih javnih pojavljivanja… »
Željko Obradović govorio o povratku, otkrio kada planira da donese odluku

Željko Obradović govorio o povratku, otkrio kada planira da donese odluku

Nova pre 14 sati
Željko Obradović, bivši trener košarkaša Partizana, između ostalog, govorio je o mogućnosti da ponovo vodi neku ekipu. Devetostruki šampion Evrolige nije preuzimao nijedan tim od odlaska iz Partizana krajem novembra prošle godine. Govorio je Željko… »
Željko Obradović prvi put o povratku: Sebe zove "bivšim trenerom" dok ga zovu u Panatinaikos

Željko Obradović prvi put o povratku: Sebe zove "bivšim trenerom" dok ga zovu u Panatinaikos

Mondo pre 14 sati
Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović (66) oglasio se za slovenačke medije, u jednom od retkih intervjua od odlaska iz Partizana. Posetio je Planicu zbog finala sezone ski-skokova i tom prilikom rekao da sigurno neće raditi do juna, kada će… »
Željko Obradović se oglasio i konačno progovorio o povratku! Žoc otkrio kada će doneti odluku, pa otkrio koje igrače bi voleo…

Željko Obradović se oglasio i konačno progovorio o povratku! Žoc otkrio kada će doneti odluku, pa otkrio koje igrače bi voleo…

Kurir pre 14 sati
Nakon odlaska iz Partizana, proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović nije preuzeo nijedan novi klub. Iako su ga zvali brojni timovi, on nije prihvatao posao, a sada je u intervjuu za slovenački “ 24ur” ponovo naglasio da ne planira ništa do kraja… »
Obradović: "U junu ću videti da li imam još motivacije..."

Obradović: "U junu ću videti da li imam još motivacije..."

B92 pre 14 sati
Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović dao je intervju za slovenačke medije u kojem je, pored ostalog, napomenuo ispunjenost koju oseća, kao i sreću što je radio ono što je voleo. Legendarni Žoc odmara nakon što je usred sezone, posle serije loših… »
Željko Obradović progovorio o svom povratku: "U junu, ali samo ako... Srećan sam jer sam radio ono što volim"

Željko Obradović progovorio o svom povratku: "U junu, ali samo ako... Srećan sam jer sam radio ono što volim"

Telegraf pre 14 sati
Otkako je napustio ekipu Partizana, legendarni trener Željko Obradović nije preuzimao novi klub. Interesovalo se nekoliko ekipa, ali je on odlagao odluku do leta i sada je još jednom naglasio da ne namerava do kraja sezone ništa. Naime, Željko Obradović… »
Željko Obradović o povratku: U junu…

Željko Obradović o povratku: U junu…

Sport klub pre 15 sati
Željko Obradović, najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke, nema angažman od odlaska iz Partizana u novembru prethodne godine. Koji će biti naredi posao devetostrukog prvaka Evrope? To pitanje postavljeno je 66-godišnjem Čačaninu u Ljubljani, gde… »

Vesti dana »