Povezane vesti
Rektor Đokić: Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet već stručni ljudi, moju ulogu će odrediti studenti i građani…
Insajder pre 36 minuta
Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi, izjavio je za današnje izdanje nedeljnika Radar rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić, koji dodaje da će njegovu… »
Đokić: Moju ulogu će odrediti studenti
N1 Info pre 36 minuta
"Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi", izjavio je za nedeljnik Radar rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić, koji dodaje da će njegovu premijersku ili… »
Vladan Đokić o kandidaturi za predsednika ili premijera
Danas pre 21 minuta
Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi, izjavio je za današnje izdanje nedeljnika Radar rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić, koji dodaje da će njegovu… »
Đokić: „Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani“
Serbian News Media pre 1 minut
„Srbiji ne treba još jedan sveznajući autoritet, potrebni su joj stručni, ostvareni ljudi sa integritetom koji su rešeni da se izbore za vladavinu prava i dostojanstven život svakog od nas“, rekao je Đokić za novi broj nedeljnika Radar.… »
Rektor Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani
Radio 021 pre 11 minuta
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je da će njegovu eventualnu premijersku ili predsedničku ulogu, odnosno kandidaturu na budućim izborima, "odrediti studenti, a potvrditi građani". "Srbiji ne treba još jedan sveznajući autoritet… »
Rektor Vladan Đokić za Radar: „Slanje policije na univerzitet je priznanje da si izgubio sve argumente“
Danas pre 1 sat
Da je slučajni putnik namernik tog 31. marta banuo u Vasinu ulicu i na Studentski trg, verovatno bi pomislio da je naleteo na opsadno stanje ili kakvu talačku krizu. Čak i za standarde ovih prostora, decenijama „ogrezlih“ u demonstracije i svakojaka… »
Slanje policije na univerzitet je priznanje da si izgubio sve argumente
Ozon press pre 1 sat
Da je slučajni putnik namernik tog 31. marta banuo u Vasinu ulicu i na Studentski trg, verovatno bi pomislio da je naleteo na opsadno stanje ili kakvu talačku krizu. Čak i za standarde ovih prostora, decenijama „ogrezlih“ u demonstracije i svakojaka… »
Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti i građani
Radar pre 10 sati
Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi. Znam da na univerzitetu, u našem društvu i dijaspori ima puno takvih ljudi, voljnih da od Srbije naprave mesto za… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšeni zaposleni u NIS-u zbog pronevere u obavljanju privredne delatnosti
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Denverova 10. uzastopna pobede: Jokić uz tripl-dabl vodio Nagetse do dostignuća
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Danas je na udaru jedan fakultet – sutra može biti bilo koji drugi: Podrška Slobodnog univerziteta Kragujevac kolegama iz Niša
Danas pre 11 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Od danas otvorena sveta mesta u Starom gradu u Jerusalimu, posle postignutog primirja
Beta pre 51 minutajoš 21 povezana