Povezane vesti

Rektor Vladan Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani

Rektor Vladan Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani

Morava info pre 21 dana
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je da će njegovu eventualnu premijersku ili predsedničku ulogu, odnosno kandidaturu na budućim izborima, “odrediti studenti, a potvrditi građani“. Dodao je da zna da na univerzitetu, društvu i dijaspori… »
Rektor Đokić: O eventualnoj kandidaturi odlučiće studenti, potvrdiće građani

Rektor Đokić: O eventualnoj kandidaturi odlučiće studenti, potvrdiće građani

In medija pre 21 dana
Rektor Univerziteta u Beogradu i profesor Arhitektonskog fakulteta Vladan Đokić izjavio je da će njegovu eventualnu premijersku ili predsedničku ulogu, odnosno kandidaturu na budućim izborima, „odrediti studenti, a potvrditi građani“. –Srbiji ne treba… »
Rektor Đokić: Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet već stručni ljudi, moju ulogu će odrediti studenti i građani…

Rektor Đokić: Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet već stručni ljudi, moju ulogu će odrediti studenti i građani…

Insajder pre 21 dana
Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi, izjavio je za današnje izdanje nedeljnika Radar rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić, koji dodaje da će njegovu… »
Đokić: Moju ulogu će odrediti studenti

Đokić: Moju ulogu će odrediti studenti

N1 Info pre 21 dana
"Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi", izjavio je za nedeljnik Radar rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić, koji dodaje da će njegovu premijersku ili… »
Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani

Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani

Beta pre 21 dana
Rektor Univerziteta u Beogradu i profesor Arhitektonskog fakulteta Vladan Đokić izjavio je da će njegovu eventualnu premijersku ili predsedničku ulogu, odnosno kandidaturu na budućim izborima, "odrediti studenti, a potvrditi građani". "Srbiji ne treba… »
Vladan Đokić o kandidaturi za predsednika ili premijera

Vladan Đokić o kandidaturi za predsednika ili premijera

Danas pre 21 dana
Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi, izjavio je za današnje izdanje nedeljnika Radar rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić, koji dodaje da će njegovu… »
Đokić: „Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani“

Đokić: „Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani“

Serbian News Media pre 21 dana
„Srbiji ne treba još jedan sveznajući autoritet, potrebni su joj stručni, ostvareni ljudi sa integritetom koji su rešeni da se izbore za vladavinu prava i dostojanstven život svakog od nas“, rekao je Đokić za novi broj nedeljnika Radar.… »
Rektor Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani

Rektor Đokić: Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti, a potvrditi građani

Radio 021 pre 21 dana
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je da će njegovu eventualnu premijersku ili predsedničku ulogu, odnosno kandidaturu na budućim izborima, "odrediti studenti, a potvrditi građani". "Srbiji ne treba još jedan sveznajući autoritet… »

Pravo u centar pre 21 dana
„Srbiji ne treba još jedan sveznajući autoritet, potrebni su joj stručni, ostvareni ljudi sa integritetom koji su rešeni da se izbore za vladavinu prava i dostojanstven život svakog od nas“, rekao je Đokić za novi broj nedeljnika Radar.… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Srbiji ne treba još jedan sveznajući autoritet, potrebni su joj stručni, ostvareni ljudi sa integritetom koji su rešeni da se izbore za vladavinu prava i dostojanstven život svakog od nas”, rekao je Đokić za novi broj nedeljnika Radar.… »
Rektor Vladan Đokić za Radar: „Slanje policije na univerzitet je priznanje da si izgubio sve argumente“

Rektor Vladan Đokić za Radar: „Slanje policije na univerzitet je priznanje da si izgubio sve argumente“

Danas pre 21 dana
Da je slučajni putnik namernik tog 31. marta banuo u Vasinu ulicu i na Studentski trg, verovatno bi pomislio da je naleteo na opsadno stanje ili kakvu talačku krizu. Čak i za standarde ovih prostora, decenijama „ogrezlih“ u demonstracije i svakojaka… »
Slanje policije na univerzitet je priznanje da si izgubio sve argumente

Slanje policije na univerzitet je priznanje da si izgubio sve argumente

Ozon press pre 21 dana
Da je slučajni putnik namernik tog 31. marta banuo u Vasinu ulicu i na Studentski trg, verovatno bi pomislio da je naleteo na opsadno stanje ili kakvu talačku krizu. Čak i za standarde ovih prostora, decenijama „ogrezlih“ u demonstracije i svakojaka… »
Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti i građani

Moju premijersku ili predsedničku ulogu odrediće studenti i građani

Radar pre 21 dana
Vlast je bankrotirala politički, moralno i intelektualno, ali Srbiji nije potreban još jedan sveznajući autoritet, već stručni ljudi. Znam da na univerzitetu, u našem društvu i dijaspori ima puno takvih ljudi, voljnih da od Srbije naprave mesto za… »

Vesti dana »