Povezane vesti
Petković: Priština me sprečava da sam na Kosovu za Uskrs
Beta pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na "tlu naše svete zemlje", ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković: Priština me sprečava da sam na Kosovu za Uskrs, ali sam mislima uz srpski narod
Serbian News Media pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na „tlu naše svete zemlje“, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Radio sto plus pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na “tlu naše svete zemlje”, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Pravo u centar pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na „tlu naše svete zemlje“, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković: Priština me sprečava da sam na Kosovu za Uskrs, ali sam mislima uz srpski narod
Insajder pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo u Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na "tlu naše svete zemlje", ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković i dalje ne može na Kosovo
Danas pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo u Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na „tlu naše svete zemlje“, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković za Vaskrs: Iako me zabrana prištinskih vlasti sprečava da prazničnu radost delim s našim narodom na tlu naše svete…
Kurir pre 27 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je najveći hrišćanski praznik Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitu raško-prizrenskom i kosovsko-metohijskom Teodosiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima SPC, a pre… »
Nova pre 27 dana
Direktor Kancerije za Kosovo u Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na "tlu naše svete zemlje", ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Vesti dana »
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
Beta pre 4 satijoš 46 povezanih
Putin se oglasio večeras! Uskoro kraj rata u Ukrajini? Ruski lider kaže da na Zapadu ima pametnih ljudi!
Kurir pre 6 satijoš 77 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 17 satijoš 1 povezana