Povezane vesti
Petković: Priština me sprečava da sam na Kosovu za Uskrs
Beta 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na "tlu naše svete zemlje", ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković: Priština me sprečava da sam na Kosovu za Uskrs, ali sam mislima uz srpski narod
Serbian News Media 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na „tlu naše svete zemlje“, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Radio sto plus 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na “tlu naše svete zemlje”, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Pravo u centar 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na „tlu naše svete zemlje“, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković: Priština me sprečava da sam na Kosovu za Uskrs, ali sam mislima uz srpski narod
Insajder 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo u Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na "tlu naše svete zemlje", ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković i dalje ne može na Kosovo
Danas 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo u Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na „tlu naše svete zemlje“, ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Petković za Vaskrs: Iako me zabrana prištinskih vlasti sprečava da prazničnu radost delim s našim narodom na tlu naše svete…
Kurir 12.04.2026
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je najveći hrišćanski praznik Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitu raško-prizrenskom i kosovsko-metohijskom Teodosiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima SPC, a pre… »
Nova 12.04.2026
Direktor Kancerije za Kosovo u Metohiju Petar Petković rekao je, u uskršnjoj čestitki, da ga zabrana prištinskih vlasti i dalje sprečava da prazničnu radost deli zajedno sa srpskim narodom na "tlu naše svete zemlje", ali je, naveo je, duhom i mislima uz… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 15 minutajoš 30 povezanih
Svečanost povodom Dana policije Vučić dodelio zlatne medalje policajcima i poručio: "Plate svim pripadnicima MUP-a će rasti značajno, a opremu ćemo da vam modernizujemo"
Blic pre 40 minutajoš 25 povezanih
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih