Повезане вести
Хитно прекинут наступ трудне Едите Арадиновић у Чачку: Бачен сузавац у клубу, избио хаос
Блиц 13.04.2026
Пред сами наступ, Едиту је задесила још једна незгода – пукла јој је гума на аутомобилу по трећи пут за месец и по дана. Едита је недавно објавила раскид са оцем свог детета, Ненадом Стевићем, истичући да су остали у добрим… »
Прекинут наступ трудне Едите Арадиновић у Чачку: Бачен сузавац у клуб, огласила се на мрежама - "Све због мајмуна који је..."…
Курир 13.04.2026
Наступ певачице Едите Арадиновић, која је у шестом месецу трудноће, у Чачку претворио се у праву драму када је њено извођење изненада прекинуто због инцидента у публици. Наиме, како је и сама певачица поделила путем друштвених… »
(Видео) Снимак са наступа едите Арадиновић у Чачку: Пре него што је бачен сузавац певачица довела атмосферу до усијања
Блиц 13.04.2026
На друштвеним мрежама се извинила публици и изразила жаљење због прекинутог концерта. Пре самог наступа, Едита је имала незгоду на путу до Чачка, када јој је пукла гума на аутомобилу. Певачица Едита Арадиновић доживела… »
Хаос на наступу трудне Едите Арадиновић, хитно прекинута свирка: У клуб бачен сузавац, певачица се одмах огласила
Мондо 13.04.2026
Певачица Едита Арадиновић, иако је у шестом месецу трудноће, не стаје са наступима, међутим, синоћна свирка у Чачку нагло је прекинута због инцидента у публици. Како је Едита сама објаснила на Инстаграму, све је било у реду до… »
Прекинут Едитин концерт у Чачку: Бачен сузавац у клубу, певачица се хитно огласила
Нова 13.04.2026
Певачица Едита Арадиновић јуче је морала да прекине наступ који је започела у једном чачнском клубу због мера безбедности. Како је објаснила на друштвеним мрежама, неко из публике је унео сузавац у клуб, због чега је журка… »
Трудна Едита Арадиновић морала хитно да прекине наступ: Огласила се након инцидента
Б92 13.04.2026
Певачица Едита Арадиновић јуче је имала наступ у Чачку који је морала да прекине након што је неко из публике прснуо сузавац. Она се након немилог догађаја огласила на Инстаграму и написала да јој је жао што се све тако завршило… »
Трудна Едита се огласила након што је изненада прекинут њен наступ: "Спремала сам се да направим хаос"
Телеграф 13.04.2026
Трудна Едита Арадиновић синоћ је имала наступ у Чачку, који је изнада прекинут јер је у клубу бачен сузавац. Певачица се огласила након драме и истакла да јој је веома жао што је до тога дошло. - Чачани, жао ми је што сам морала… »
Огласила се Едита Арадиновић након што је прекинут њен наступ у Чачку: "Спремала сам се да направим хаос, жао ми је"
Блиц 13.04.2026
Наступ је прекинут упркос томе што је Едита била спремна да одржи енергичан концерт. Након инцидента, Едита се извинила публици преко Инстаграма и изразила жаљење због прекида наступа. Певачица Едита Арадиновић јуче је имала… »
Хитно прекинут наступ трудне Едите Арадиновић у Чачку: бачен сузавац у клубу
Телеграф 13.04.2026
Млада певачица Едита Арадиновић, која је у благословеном стању, синоћ је одржала наступ у Чачку, када је дошло до неочекиване ситуације у клубу када је бачен сузавац. Незгоде су почеле већ на путу до Чачка, када је Едити пукла… »
Вести дана »
Дачић: Синоћ повређено 17 полицајаца, 47 лица доведено због инцидената
Телеграф пре 3 сатајош 19 повезаних
Права провала облака у недељу поподне у Врању, падао и ситан град
Врање невс пре 42 минутајош 30 повезаних
Трумп тврди да је договор са Ираном близу, очекује отварање Ормуског мореуза
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 33 повезане
Амерички агенти убили човека који је пуцао на чуваре Беле куће, када је Трамп био у њој
Бета пре 7 минутајош 24 повезане
Архив јавних скупова објавио колико људи било на протесту на Славији
Инсајдер пре 1 сатјош 15 повезаних