Povezane vesti
Hitno prekinut nastup trudne Edite Aradinović u Čačku: Bačen suzavac u klubu, izbio haos
Blic pre 2 dana
Pred sami nastup, Editu je zadesila još jedna nezgoda – pukla joj je guma na automobilu po treći put za mesec i po dana. Edita je nedavno objavila raskid sa ocem svog deteta, Nenadom Stevićem, ističući da su ostali u dobrim odnosima. Pevačica Edita… »
Prekinut nastup trudne Edite Aradinović u Čačku: Bačen suzavac u klub, oglasila se na mrežama - "Sve zbog majmuna koji je..."…
Kurir pre 1 dan
Nastup pevačice Edite Aradinović, koja je u šestom mesecu trudnoće, u Čačku pretvorio se u pravu dramu kada je njeno izvođenje iznenada prekinuto zbog incidenta u publici. Naime, kako je i sama pevačica podelila putem društvenih mreža, nepoznata osoba… »
(Video) Snimak sa nastupa edite Aradinović u Čačku: Pre nego što je bačen suzavac pevačica dovela atmosferu do usijanja
Blic pre 1 dan
Na društvenim mrežama se izvinila publici i izrazila žaljenje zbog prekinutog koncerta. Pre samog nastupa, Edita je imala nezgodu na putu do Čačka, kada joj je pukla guma na automobilu. Pevačica Edita Aradinović doživela neprijatnost na nastupu u Čačku… »
Haos na nastupu trudne Edite Aradinović, hitno prekinuta svirka: U klub bačen suzavac, pevačica se odmah oglasila
Mondo pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović, iako je u šestom mesecu trudnoće, ne staje sa nastupima, međutim, sinoćna svirka u Čačku naglo je prekinuta zbog incidenta u publici. Kako je Edita sama objasnila na Instagramu, sve je bilo u redu do trenutka kada je nepoznata… »
Prekinut Editin koncert u Čačku: Bačen suzavac u klubu, pevačica se hitno oglasila
Nova pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović juče je morala da prekine nastup koji je započela u jednom čačnskom klubu zbog mera bezbednosti. Kako je objasnila na društvenim mrežama, neko iz publike je uneo suzavac u klub, zbog čega je žurka prekinuta. Inače, pevačica je u… »
Trudna Edita Aradinović morala hitno da prekine nastup: Oglasila se nakon incidenta
B92 pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović juče je imala nastup u Čačku koji je morala da prekine nakon što je neko iz publike prsnuo suzavac. Ona se nakon nemilog događaja oglasila na Instagramu i napisala da joj je žao što se sve tako završilo. Kako je Edita napisala… »
Trudna Edita se oglasila nakon što je iznenada prekinut njen nastup: "Spremala sam se da napravim haos"
Telegraf pre 1 dan
Trudna Edita Aradinović sinoć je imala nastup u Čačku, koji je iznada prekinut jer je u klubu bačen suzavac. Pevačica se oglasila nakon drame i istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo. - Čačani, žao mi je što sam morala da prekinem nastup zbog… »
Oglasila se Edita Aradinović nakon što je prekinut njen nastup u Čačku: "Spremala sam se da napravim haos, žao mi je"
Blic pre 1 dan
Nastup je prekinut uprkos tome što je Edita bila spremna da održi energičan koncert. Nakon incidenta, Edita se izvinila publici preko Instagrama i izrazila žaljenje zbog prekida nastupa. Pevačica Edita Aradinović juče je imala nastup u Čačku koji je… »
Hitno prekinut nastup trudne Edite Aradinović u Čačku: bačen suzavac u klubu
Telegraf pre 1 dan
Mlada pevačica Edita Aradinović, koja je u blagoslovenom stanju, sinoć je održala nastup u Čačku, kada je došlo do neočekivane situacije u klubu kada je bačen suzavac. Nezgode su počele već na putu do Čačka, kada je Editi pukla guma na automobili, zbog… »
Vesti dana »
Vreme danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u nekim delovima zemlje kiša
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Izraelski ambasador ocenio razgovore sa Libanom kao odličnu razmenu mišljenja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Srbija 6. na Evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke: Učenice osvojile zlato, srebro i bronzu u Bordou u jakoj konkurenciji 41 zemlje
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Najmanje četiri broda prošla kroz Ormuski moreuz, uprkos američkoj pomorskoj blokadi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana