Povezane vesti
Natho svira kraj: "Ovo je moja poslednja sezona u Partizanu"
Sportske.net pre 1 dan
Iskusni izraelski fudbaler Birbas Natho, koji se u prethodnih sedam godina uvukao pod kožu navijačima crno-belih, neće produžiti ugovor sa Partizanom na kraju sezone pošto je potvrdio odlazak na leto. U kratkom obraćanju navijačima Partizana, sa kojima… »
Kraj: Bibars Natho odlazi iz Partizana na kraju sezone!
Telegraf pre 1 dan
Poznati izraleski fudbaler Bibars Natho odlučio je da napusti ekipu Partizana na kraju ove sezone, što je sam potvrdio putem svog zvaničnog profila na Instagramu, gde se obratio Grobarima i ukazao na to da je kraj. On je objavio video kolaž, gde je… »
Silvina oproštajna poruka: "Došao kao igrač, odlazim kao doživotni navijač"
B92 pre 8 sati
Poznato je da Bernardo Silva na kraju sezone napušta Mančester siti, a sada je objavio tim povodom i emotivnu poruku. Ostavio je Portugalac dubok trag na Etihadu, a videćemo gde ćemo ga od leta gledati. Pominje se Juventus kao glavni favorit za njegov… »
Odlazi apsolutna legenda i simbol borbe kluba u teškim vremenima: Natho napušta Partizan na kraju sezone!
Hot sport pre 8 sati
Šteta što su mu pehari izmakli! Bibars Natho oprostio se od Partizana emotivnom porukom u kojoj je potvrdio da će mu ovo biti poslednja sezona u crno-belom dresu. Iskusni vezista naveo je da posle gotovo sedam godina u klubu oseća potrebu da se zahvali… »
Šok iz Humske - kraj jedne ere: Bibars Natho odlazi iz Partizana! Izraelac se oprostio od Grobara...
Kurir pre 9 sati
Dugogodišnji fudbaler Partizana Bibars Natho odlučio je da napusti crno-bele na kraju ove sezone. Natho je ovu vest sam potvrdio putem svog zvaničnog profila na Instagramu, gde se obratio Grobarima i ukazao na to da je kraj. "Dragi Grobari. Odlučio sam… »
Natho odlazi iz Partizana: Dirljiva objava miljenika navijača i jedno obećanje
Mondo pre 8 sati
Bibars Natho (38) napisao je dirljivu objavu na Instagramu i potvrdio da odlazi iz Partizana na kraju sezone. To je to, posle sedam godina provedenih u klubu rešio je da je vreme za kraj. Teško mu je pala odluka, ali je morao da je donese. "Dragi… »
Natho napušta Partizan na kraju sezone
Radio sto plus pre 8 sati
“Posle skoro sedam godina u klubu, želim da zahvalim navijačima na konstantnoj podršci, kao i saigračima koji su mi postali kao porodica. Svakim danim koji je prolazio sve više sam razumeo šta ovaj klub znači, šta predstavlja i za šta se bori. Bila mi je… »
Bibars Natho posle sedam godina napušta Partizan
RTS pre 9 sati
Izraelski fudbaler Bibars Natho saopštio je da će napustiti Partizan na kraju sezone. Natho (38) je došao u Partizan 2019. godine i za to vreme je odigrao 283 utakmice u svim takmičenjima i zabeležio 82 gola i 74 asistencije. "Dragi Grobari. Odlučio sam… »
Natho napušta Partizan: Obratio se "grobarima" i saopštio važnu odluku
Nova pre 9 sati
Bibars Natho, izraelski vezni fudbaler, najavio je oproštaj od Partizana na kraju tekuće sezone. Putem društvenih mreža se obratio "grobarima" i objavio pomalo iznenađujuću odluku. "Dragi 'grobari', odlučio sam da će ovo biti moja poslednja sezona u FK… »
Potvrdio Izraelac: Natho napušta Partizan!
Euronews pre 10 sati
Značajna vest iznenadila je navijače Partizana danas. Bibars Natho, dugogodišnji kapiten i fudbaler crno-belih, rešio je da se oprosti od srpskog kluba i Humske ulice na kraju sezone. Njegovu objavu sa društvenih mreža prenosimo u celini. "Dragi Grobari… »
Natho objavio kraj: Moja poslednja sezona u Partizanu
Sport klub pre 9 sati
Najstariji igrač Partizana, koji je obeležio prethodni period u klubu iz Humske, najavio oproštaj na kraju sezone. Bibars Natho će na kraju sezone napustiti Partizan. Nekadašnji kapiten crno-belih, sada tu ulogu obavlja Vanja Dragojević, na svom… »
Bibars Natho odlazi iz Partizana: Izraelac u crno-belom do kraja sezone
Dnevnik pre 9 sati
Izraelski fudbaler Bibars Natho saopštio je danas da će napustiti Partizan na kraju sezone. Natho (38) je došao u Partizan 2019. godine i za to vreme je odigrao 283 utakmice u svim takmičenjima i zabeležio 82 gola i 74 asistencije. "Dragi Grobari… »
Grobari u šoku! Legenda kluba na kraju sezone napušta crno-bele
Večernje novosti pre 10 sati
Fudbaler Partizana, Bibars Natho, objavio je da će na kraju sezone napustiti crno-bele. Foto: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia - Dragi Grobari. Odlučio sam da će ovo biti moja poslednja sezona u Partizanu. Posle skoro sedam godina u klubu, želim da… »
Natho odlučio da ode iz Partizana!
B92 pre 9 sati
Izraelski fudbaler Bibars Natho objavio je da će na kraju sezone napustiti Partizan posle sedam godina. Natho je stigao u leto 2019. godine kod Sava Miloševića, a od tada je odigrao 283 utakmice u svim takmičenjima. Dao je 82 gola i imao 74 asistencije… »
Bibars Natho napušta Partizan
Politika pre 9 sati
Izraelski fudbaler je tokom karijere igrao još i za Hapoel Tel Aviv, Rubin iz Kazanja, PAOK, CSKA iz Moskve i Olimpijakos. Izraelski fudbaler Bibars Natho saopštio je danas da će napustiti Partizan na kraju sezone. Natho (38) je došao u Partizan 2019… »
Kapiten napušta siti: Bernando Silva odlazi na kraju sezone
Kurir pre 13 sati
Kapiten Mančester sitija Bernardo Silva najavio je da će napustiti taj fudbalski klub na kraju sezone. "Kada sam stigao pre devet godina pratio sam san dečaka, želeći da uspem u životu, želeći da ostvarim velike stvari. Ovaj grad i ovaj klub su mi dali… »
Iskusni vezista Sitija se oprostio od navijača: "Stigao sam kao igrač, odlazim kao jedan od vas"
Telegraf pre 12 sati
Portugalski fudbaler Bernardo Silva saopštio je danas da napušta Mančester Siti na kraju sezone. U oproštajnoj poruci na društvenoj mreži "X", iskusni 31-godišnji vezista je rekao da je proveo predivnih devet godina među "građanima" i zahvalio se treneru… »
Silva se oprostio od Sitija
Sportske.net pre 14 sati
Kapiten Mančester sitija Bernardo Silva najavio je danas da će napustiti taj fudbalski klub na kraju sezone. Silva je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji Mančester sitija, osvojio je 15 trofeja, od kojih šest titula u Premijer ligi i Ligu šampiona… »
Bernardo Silva napušta Mančester Siti na kraju sezone
RTS pre 13 sati
Portugalski fudbaler Bernardo Silva saopštio je da napušta Mančester Siti na kraju sezone. U oproštajnoj poruci na društvenoj mreži Iks, iskusni 31-godišnji vezista je rekao da je proveo predivnih devet godina među "građanima" i zahvalio se treneru Pepu… »
Bernardo Silva na kraju sezone napušta Mančester siti
Radio sto plus pre 14 sati
Silva je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji Mančester sitija, osvojio je 15 trofeja, od kojih šest titula u Premijer ligi i Ligu šampiona. “Kada sam stigao pre devet godina pratio sam san dečaka, želeći da uspem u životu, želeći da ostvarim velike… »
Silva se posle devet sezona oprostio od Mančester Sitija
Politika pre 13 sati
U dresu „građana” odigrao 451 meč i postigao 76 golova. Portugalski fudbaler Bernardo Silva saopštio je danas da napušta Mančester Siti na kraju sezone. U oproštajnoj poruci na društvenoj mreži „Iks”, iskusni 31-godišnji vezista je rekao da je proveo… »
Rastanak posle devet godina: As napušta Mančester siti!
Večernje novosti pre 13 sati
PORTUGALSKI fudbaler Bernardo Silva saopštio je ovog četvrtka da napušta Mančester siti na kraju sezone. FOTO: Tanjug/AP/Dave Thompson U oproštajnoj poruci na društvenoj mreži "Iks", iskusni 31-godišnji vezista je rekao da je proveo predivnih devet… »
Silva: Došao sam kao igrač, odlazim kao doživotni navijač Sitija
Sport klub pre 14 sati
Već neko vreme poznato je da će Bernardo Silva na kraju sezone napustiti Mančester siti. Silva se u četvrtak i zvanično oglasio i progovorio o svom odlasku, a oglasio se i Mančester siti. „Građani, Kada sam došao pre devet godina, prateći san malog… »
Vesti dana »
Ostati svoj u svetu koji nas stalno „optimizuje”: razgovor o uticaju digitalnog okruženja
Gradski portal 018 pre 43 minutajoš 1 povezana
Protest Nišlija zbog najave da će Borska ulica biti zatvorena za saobraćaja
Medijska kutija pre 1 satjoš 1 povezana