Povezane vesti

Vučić: Odluku o izborima imaćemo za desetak dana, biće ove godine - kada bude najpovoljnije za državu

Vučić: Odluku o izborima imaćemo za desetak dana, biće ove godine - kada bude najpovoljnije za državu

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ćemo odluku o izborima imati za desetak dana. "Svakako ćemo odluku imati za desetak dana. Nema zamki kada su izbori u pitanju. Tu narod, ljudi odlučuju o tome kakvu budućnost žele i kome… »
Obraćanje predsednika Srbije Vučić najavljuje odluku o izborima u narednih 10 dana otvara portal za prijavu bahatih funkcionera…

Obraćanje predsednika Srbije Vučić najavljuje odluku o izborima u narednih 10 dana otvara portal za prijavu bahatih funkcionera…

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na Informer TV gde govori o svemu što je važno za građane Srbije. Sa predsednikom Vučićem razgovaraju Milomir Marić, Petar Popović Pepo, Andrea Veskov, Nina Kuburović, glavni urednik Informer TV Dragan J… »
„Najvažnija poseta u mom profesionalnom životu“ Vučić o predstojećem sastanku u Kini: Si Đinping će za mesec dana primiti…

„Najvažnija poseta u mom profesionalnom životu“ Vučić o predstojećem sastanku u Kini: Si Đinping će za mesec dana primiti…

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će u njegovom profesionalnom životu predstojeća poseta Kini biti najvažnija pre svega zbog građana Srbije, dodajući da će kineski predsednik Si Đinping za mesec dana primiti predsednika… »
"Tramp, Putin i ja idemo u Kinu" Vučić otkrio: Primiće nas Si Đinping, to će biti najznačajnija poseta u mom profesionalnom…

"Tramp, Putin i ja idemo u Kinu" Vučić otkrio: Primiće nas Si Đinping, to će biti najznačajnija poseta u mom profesionalnom…

Blic pre 21 sat
Odluka o izborima biće doneta za deset dana, a Vučić ističe važnost izbora za budućnost zemlje Naglasio je da izbori predstavljaju trenutak istine i da su ključni za sudbinu miliona ljudi u Srbiji Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na… »
Vučić: Poseta Kini najvažnija, Si Đinping prima Trampa, Putina i mene

Vučić: Poseta Kini najvažnija, Si Đinping prima Trampa, Putina i mene

RTK pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će u njegovom profesionalnom životu predstojeća poseta Kini biti najvažnija pre svega zbog građana Srbije, dodajući da će kineski predsednik Si Đinping za mesec dana primiti predsednika SAD Donalda… »
Vučić: Odluku o izborima imaćemo za desetak dana, pokrećem portal za prijavu bahatih funkcionera

Vučić: Odluku o izborima imaćemo za desetak dana, pokrećem portal za prijavu bahatih funkcionera

Glas Zaječara pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluku o tome koji izbori i kada će biti održani, imati "za desetak dana". "Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da… »
Vučić: Da sam uveo sankcije Rusiji, izneverio bih dušu srpskog naroda

Vučić: Da sam uveo sankcije Rusiji, izneverio bih dušu srpskog naroda

Sputnik pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je bio u stanju da se bori i da spase dušu svoga naroda jer je odoleo pritisku Zapada da uvede sankcije Rusiji. „Pokazao sam da sam bio u stanju da se borim četiri godine za dušu svoga naroda“, rekao je Vučić… »
Vučić: Odluku o izborima imaćemo za desetak dana

Vučić: Odluku o izborima imaćemo za desetak dana

Insajder pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluku o tome koji izbori i kada će biti održani, imati "za desetak dana". "Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da… »
Apsurdna izjava Vučića: Pokrenuću "portal za prijavu bahatih funkcionera"

Apsurdna izjava Vučića: Pokrenuću "portal za prijavu bahatih funkcionera"

Nova pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na televiziji Informer da će odluku o izborima saopštiti za desetak dana, ali i da će pokrenuti "portal za prijavu bahatih funkcionera". On je naveo da će u narednim nedeljama pokrenuti portal na kom… »
Vučić: Odluka o izborima za desetak dana; Uskoro portal za prijavu bahatih funkcionionera

Vučić: Odluka o izborima za desetak dana; Uskoro portal za prijavu bahatih funkcionionera

Sputnik pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluku o izborima doneti za desetak dana. "Svakako ćemo odluku imati za desetak dana. Nema zamki kada su izbori u pitanju. Tu narod, ljudi odlučuju o tome kakvu budućnost žele i kome hoće… »
"Odluka o tome biće za 10 dana": Vučić progovorio o izborima u Srbiji

"Odluka o tome biće za 10 dana": Vučić progovorio o izborima u Srbiji

Mondo pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na Informer TV gde govori o važnim temama za građane Srbije. Vučić je početku odmah komentarisao izbore koji će se održati u narednom periodu. "Odluka o tome biće za 10 dana. Nema zamki kada su izbori u pitanju… »
Vučić najavio portal za prijavu bahatih funkcionera: Građani će moći da prijavljuju zloupotrebe i neprimereno ponašanje

Vučić najavio portal za prijavu bahatih funkcionera: Građani će moći da prijavljuju zloupotrebe i neprimereno ponašanje

Euronews pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u naredne dve do tri nedelje pokrenuti portal na kom će građani moći da prijave bahate funkcionere i dodao da je to problem o kojem mu ljudi pišu svakodnevno. Vučić je to rekao tokom gostovanja na… »
Vučić najavio da će odluku o izborima "imati za desetak dana"

Vučić najavio da će odluku o izborima "imati za desetak dana"

N1 Info pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluku o tome koji izbori i kada će biti održani, imati "za desetak dana". "Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da su… »

Beta pre 22 sata
"Nema zamki, narod se pita" Vučić otkrio kada će biti doneta odluka o izborima: "Nek izaberu one koji će na najbolji način da…

"Nema zamki, narod se pita" Vučić otkrio kada će biti doneta odluka o izborima: "Nek izaberu one koji će na najbolji način da…

Blic pre 22 sata
Istakao je da građani, birajući svoju budućnost, moraju da izaberu one ljude koji će na najbolji način interese zemlje da čuvaju i štite Dodao je da je mnogo urađeno, da se jedan ekonomski ciklus pokazao kao izuzetan kada je reč o stvarnim rezultatima… »
Vučić: Izbori su trenutak istine, odluka o datumu za 10 dana, narod odlučuje o budućnosti

Vučić: Izbori su trenutak istine, odluka o datumu za 10 dana, narod odlučuje o budućnosti

Euronews pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ćemo odluku o izborima imati za desetak dana. "Svakako ćemo odluku imati za desetak dana. Nema zamki kada su izbori u pitanju. Tu narod, ljudi odlučuju o tome kakvu budućnost žele i kome hoće da je… »
Vučić opet odložio odluku o izborima - za desetak dana

Vučić opet odložio odluku o izborima - za desetak dana

Nova pre 23 sata
Vučić: Neretko su narodi gubili države...

Vučić: Neretko su narodi gubili države...

Pravda pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će u narednih desetak dana doneti odluku o izborima. "Narod, ljudi odlučuju o tome kakvu budućnost žele i kome žele da je povere. Izbori su strašno važni. Država nije igračka. Birajući svoju… »
Vučić: Odluku o izborima ćemo imati za desetak dana

Serbian News Media pre 23 sata
„Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da su izbori veoma važna stvar, tako su izbori strašno važni“, rekao je Vučić za televiziju Informer. Naveo je da će njegov „težak… »

Radio sto plus pre 22 sata
“Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da su izbori veoma važna stvar, tako su izbori strašno važni”, rekao je Vučić za televiziju Informer. Naveo je da će njegov “težak… »
Vučić: Odluka o izborima u narednih desetak dana

RTS pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će odluka o raspisivanju izbora biti doneta u narednih desetak dana. Dodao je da su izbori trenutak istine za svakog ko se bavi politikom i da na njima narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće… »

Newsmax Balkans pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka o raspisivanju izbora biti doneta u narednih desetak dana. Nema zamki kada su izbori u pitanju, narod odlučuje kakvu budućnost želi i kome će je poveriti. Država nije igračka. Birajući svoju… »

Pravo u centar pre 23 sata
„Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da su izbori veoma važna stvar, tako su izbori strašno važni“, rekao je Vučić za televiziju Informer. Naveo je da će njegov „težak… »
Vučić ponovo odlaže odluku o izborima, najavljuje portal za prijavu bahatih funkcionera

Vučić ponovo odlaže odluku o izborima, najavljuje portal za prijavu bahatih funkcionera

Radio 021 pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje da će odluka o izborima biti doneta za desetak dana, iako je prethodno govorio da će se znati za Đurđevdan ili koji dan kasnije. Osim toga, najavio je i pokretanje portala za prijavu "bahatih funkcionera"… »

Radio sto plus pre 23 sata
“Nema zamki kada su izbori u pitanju, tu narod odlučuje o tome kakvu budućnost želi i kome hoće da je povere. Mislim da su izbori veoma važna stvar, tako su izbori strašno važni”, rekao je Vučić za televiziju Informer. Naveo je da će njegov “težak… »
Predsednik Srbije se večeras obraća naciji. Vučić o svim aktuelnim temama od 20.45 časova

Predsednik Srbije se večeras obraća naciji. Vučić o svim aktuelnim temama od 20.45 časova

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost na Informer TV večeras od 20.45 časova. Vučić će u velikom intervjuu govoriti o svim najaktuelnijim temema. Sa predsednikom Vučićem razgovaraće glavni urednik Informer TV Dragan J. Vučićević, Milomir Marić… »

Vesti dana »