Povezane vesti

Britanski ambasador: Cilj je jačanje nezavisnog i lokalnog novinarstva

Britanski ambasador: Cilj je jačanje nezavisnog i lokalnog novinarstva

In medija pre 7 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. –Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koji su lično… »
Ambasador Ferguson: Građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju

Glas Šumadije pre 8 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koje su lično… »
Ferguson: Građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju

Beta pre 8 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. "Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koji su lično… »

Serbian News Media pre 8 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. „Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koje su lično… »

Radio sto plus pre 8 sati
“Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koji su lično doživeli pritiske i čuo njihove priče. One su veoma zabrinjavajuće. Mislim da institucije moraju veoma ozbiljno da odgovore na taj problem”, rekao je Ferguson u intervjuu za list Nova. Kako je… »

Pravo u centar pre 8 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. „Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koje su lično… »

Radio 021 pre 9 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. "Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koje su lično… »
Ferguson: „Građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju, institucije moraju da zaštite novinare“

Ferguson: „Građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju, institucije moraju da zaštite novinare“

Serbian News Media pre 9 sati
Britanski ambasador: Građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju

Britanski ambasador: Građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju

Danas pre 10 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. „Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koje su lično doživeli… »

N1 Info pre 10 sati
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson (Edward) izjavio je da građani Srbije nemaju medije kakve zaslužuju i da mediji ovde često igraju veoma toksičnu i polarizujuću ulogu. "Prošle nedelje sam se sastao sa više novinara koje su lično… »
Veliki intervju ambasadora Britanije za Nova.rs: Edvard Ferguson o odnosima država, studentskom pokretu, protestima, izbornim…

Veliki intervju ambasadora Britanije za Nova.rs: Edvard Ferguson o odnosima država, studentskom pokretu, protestima, izbornim…

Nova pre 11 sati
U velikom intervjuu za Nova.rs, ambasador Velike Britanije u Srbiji Edvard Ferguson rekao je da građani Srbije "nemaju medije kakve zaslužuju", da su pritisci na novinare "potpuno neprihvatljivi", kao i da politički lideri imaju odgovornost da… »

Vesti dana »