Povezane vesti

"Najlepše veče u trenerskoj karijeri!" Dejan Stanković nakon meča Crvena zvezda - Novi Pazar

"Najlepše veče u trenerskoj karijeri!" Dejan Stanković nakon meča Crvena zvezda - Novi Pazar

Večernje novosti pre 20 dana
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od OFK Beograda – 2:1 , međutim to nije pokvarilo šampionsko slavlje crveno-belog tabora. FOTO: N. Skenderija Trener crveno-belih Dejan Stanković je posle duela sumirao utiske u izjavi za TV Arena sport. „Slegle su se… »
Velika crveno-bela žurka u centru Beograda! Hiljade navijača Zvezde slavi titulu - ori se pesma, pršte baklje, puca vatromet…

Velika crveno-bela žurka u centru Beograda! Hiljade navijača Zvezde slavi titulu - ori se pesma, pršte baklje, puca vatromet…

Kurir pre 20 dana
Navijači Crvene zvezde večeras slave osvajanje nove titule prvaka Srbije njihovih fudbalera, pa je hiljade njih okupirao centar Beograda. Posle poslednje utakmice u sezoni, u kojoj su izabranici trenera Dejana Stankovića poraženi na svom stadionu od OFK… »
Stanković: „Za mene je bilo najlepše veče otkako sam trener“

Stanković: „Za mene je bilo najlepše veče otkako sam trener“

Danas pre 20 dana
Fudbaleri Crvene zvezde su pred meč poslednjeg 37. kola Superlige Srbije podigli deveti uzastopni, a ukupno 37. šampionski pehar u istoriji kluba, ali su potom izgubili sa 2:1 pred 13 hiljada navijača na stadionu „Rajko Mitić“ od OFK Beograda. I pored… »

Vesti dana »