Povezane vesti

Vučić u Šangaju: Ponosan na prijateljstvo Srbije i Kine

Beta pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Šangaj, gde nastavlja višednevnu posetu Kini, navodeći da je ponosan na prijateljstvo dve zemlje. "Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR Kina… »
Vučić doputovao u Šangaj: Ponosan sam na prijateljstvo Srbije i Kine

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Šangaj, gde nastavlja višednevnu posetu Kini, navodeći da je ponosan na prijateljstvo dve zemlje. „Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR… »

Nedeljnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Šangaj, gde nastavlja višednevnu posetu Kini, navodeći da je ponosan na prijateljstvo dve zemlje. „Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR… »

Serbian News Media pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Šangaj, gde nastavlja višednevnu posetu Kini, navodeći da je ponosan na prijateljstvo dve zemlje. „Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR Kina… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR Kina napreduju. Ponosan na naše prijateljstvo i ugled koji Srbija ovde uživa”, napisao je Vučić na Instagramu uz fotografiju iz Šangaja. Vučić je od 24… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR Kina napreduju. Ponosan na naše prijateljstvo i ugled koji Srbija ovde uživa”, napisao je Vučić na Instagramu uz fotografiju iz Šangaja. Vučić je od 24… »

Pravo u centar pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Šangaj, gde nastavlja višednevnu posetu Kini, navodeći da je ponosan na prijateljstvo dve zemlje. „Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom brzinom ovaj grad i NR Kina… »
Mali: Nikezića ne raduje napredak Srbije, radovao ga je jedino Đilasov račun od 619 miliona evra

Mali: Nikezića ne raduje napredak Srbije, radovao ga je jedino Đilasov račun od 619 miliona evra

B92 pre 5 sati
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se o rečima potpredsednika SSP Dušana Nikezića na društvenoj mreži Fejsbuk. Objavu ministra prenosimo u celosti i bez izmena: Kad Mrgud zaigra Moravac Žao mi je što se Dušan Nikezić ne raduje kineskim robotima, jer… »
Nikezić: Dok roboti igraju Moravac u Kini, Ziđin pravi profit od 1,8 milijardi evra

Nikezić: Dok roboti igraju Moravac u Kini, Ziđin pravi profit od 1,8 milijardi evra

N1 Info pre 6 sati
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić izjavio je, povodom objave predsednika Aleksandra Vučića o robotima koji igraju "Moravac" u inovacionom centru kompanije Mint u Kini, da ne može i neće da se raduje tome, dok Ziđin izvozi milion tona… »

Glas Zaječara pre 6 sati
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić izjavio je, povodom objave predsednika Aleksandra Vučića o robotima koji igraju "Moravac" u inovacionom centru kompanije Mint u Kini, da ne može i neće da se raduje tome, dok Ziđin izvozi milion tona… »
Vučić u Šangaju: Ponosan na prijateljstvo i ugled koji Srbija uživa u Kini

Vučić u Šangaju: Ponosan na prijateljstvo i ugled koji Srbija uživa u Kini

RTV pre 7 sati
ŠANGAJ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Šangaj gde nastavlja zvaničnu posetu Kini i naveo da je ponosan na prijateljstvo i ugled koji Srbija uživa u toj zemlji. ''Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite… »
Nikezić: Neću da se radujem robotima koji igraju Moravac, dok Ziđin profitira na izvozu ruda

Nikezić: Neću da se radujem robotima koji igraju Moravac, dok Ziđin profitira na izvozu ruda

Nova pre 7 sati
Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas, povodom objave predsednika Aleksandra Vučića o robotima koji igraju "Moravac" u inovacionom centru kompanije Minth u Kini, da ne može i neće da se raduje tome, dok Ziđin izvozi… »
Vučić objavio kadrove iz Šangaja: "Kina napreduje neverovatnom brzinom, pogledajte ovaj grad! Srbija ovde uživa veliki ugled"…

Vučić objavio kadrove iz Šangaja: "Kina napreduje neverovatnom brzinom, pogledajte ovaj grad! Srbija ovde uživa veliki ugled"…

Blic pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Šangaja U svojoj poruci pohvalio je ugled koji Srbija uživa u Kini Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Šangaja, odakle je objavio snimak sa obale reke Huangpu i poručio da je ponosan na… »
Vučić stigao u Šangaj: Ponosan sam na prijateljstvo i ugled koji Srbija uživa u Kini

Vučić stigao u Šangaj: Ponosan sam na prijateljstvo i ugled koji Srbija uživa u Kini

Euronews pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Šangaj gde nastavlja zvaničnu posetu Kini i naveo da je ponosan na prijateljstvo i ugled koji Srbija uživa u toj zemlji. ''Na obali reke Huangpu u Šangaju. Samo da u jednom kadru vidite kako i kojom… »
Stiže 953 miliona evra kineskih investicija: Šta je sve potpisano u Kini i gde će se graditi fabrike

Stiže 953 miliona evra kineskih investicija: Šta je sve potpisano u Kini i gde će se graditi fabrike

B92 pre 7 sati
U Đasingu su danas, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potpisani novi investicioni sporazumi između Srbije i vodećih kineskih kompanija koji će Srbiji doneti investicije vredne više od 940 miliona evra i 1.650 novih radnih mesta. Na… »
Mali: Potpisani sporazumi vredni 953 miliona evra. Je li ovo dovoljno konkretno Nikeziću?

Mali: Potpisani sporazumi vredni 953 miliona evra. Je li ovo dovoljno konkretno Nikeziću?

B92 pre 9 sati
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na Fejsbuku povodom tvrdnji potpredsednika SSP Dušana Nikezića. Njegovu objavu prenosimo u celosti i bez izmena: Odlične vesti U Kini su danas potpisani sporazumi vredni 953 miliona evra. Jel ovo dovoljno… »
Mali: Nikeziću smetaju rezultati investicija u Srbiju i bolji život njenih građana

Mali: Nikeziću smetaju rezultati investicija u Srbiju i bolji život njenih građana

Politika pre 9 sati
Srbija danas privlači investicije, a vi ste otpuštali radnike. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali ocenio je danas da su sporazumi potpisani u Kini, vredni 953 miliona evra, odlične vesti za Srbiju, jer će, kako je naveo… »

Vesti dana »