Povezane vesti
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja stav o ratu u Ukrajini: BBC urednik
BBC News pre 23 dana
Rusija intenzivira napade u Ukrajini, ali više od četiri godine rata izaziva zabrinutost čak i među Putinovim lojalistima. Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja stav o ratu u Ukrajini: BBC urednik
Radio 021 pre 23 dana
Rusija intenzivira napade u Ukrajini, ali više od četiri godine rata izaziva zabrinutost čak i među Putinovim lojalistima. Reuters Putin insistira da Rusija ispunjava ciljeve rata u Ukrajini, iako su prvobitno planirali kratku vojnu operaciju Kad bi… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja mišljenje o ratu u Ukrajini: BBC urednik
Južne vesti pre 23 dana
Reuters Putin insistira da Rusija ispunjava ciljeve rata u Ukrajini, iako su prvobitno planirali kratku vojnu operaciju Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo“… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja mišljenje o ratu u Ukrajini: BBC urednik
NIN pre 23 dana
Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? "Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo", rekao mi je jednom prilikom ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. To bi odgovaralo. Ali nedavno sam čuo ažuriranu… »
Danas pre 23 dana
Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo“, rekao mi je jednom prilikom ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. To bi odgovaralo. Ali nedavno sam čuo ažuriranu… »
Putin ostaje beskompromisan po pitanju Ukrajine, ali da li se javni diskurs o ratu menja u Rusiji?
Danas pre 23 dana
Kada bi Rusija Vladimira Putina imala zvanični slogan, šta bi to bilo? „Rusija je ono što jeste, i ne stidimo se što to pokazujemo“, jednom mi je u intervjuu rekao ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, piše Stiv Rozenberg, urednik Bi-Bi-Sija za… »
Putin "puca"?
B92 pre 23 dana
Kako piše BBC, rečenica popularne ruske pevačice: "Rusija se nikada neće slomiti zahvaljujući našem jedinstvenom, multietničkom genetskom kodu koji nas drži na okupu. Kome se to ne sviđa, može se slobodno otrovati", odražava pravu sliku Rusije danas. Tu… »
Vesti dana »
Mile Kitić ljubi Martu Savić pred svima: O prizor iza kulisa koncerta Južnog vetra svi bruje, a evo kako je reagovala Suzana Jovanović (video)
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 4 satijoš 24 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 6 satijoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 34 povezane