Povezane vesti
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja stav o ratu u Ukrajini: BBC urednik
BBC News pre 2 sata
Rusija intenzivira napade u Ukrajini, ali više od četiri godine rata izaziva zabrinutost čak i među Putinovim lojalistima. Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja stav o ratu u Ukrajini: BBC urednik
Radio 021 pre 2 sata
Rusija intenzivira napade u Ukrajini, ali više od četiri godine rata izaziva zabrinutost čak i među Putinovim lojalistima. Reuters Putin insistira da Rusija ispunjava ciljeve rata u Ukrajini, iako su prvobitno planirali kratku vojnu operaciju Kad bi… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja mišljenje o ratu u Ukrajini: BBC urednik
Južne vesti pre 2 sata
Reuters Putin insistira da Rusija ispunjava ciljeve rata u Ukrajini, iako su prvobitno planirali kratku vojnu operaciju Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo“… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja mišljenje o ratu u Ukrajini: BBC urednik
NIN pre 2 sata
Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? "Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo", rekao mi je jednom prilikom ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. To bi odgovaralo. Ali nedavno sam čuo ažuriranu… »
Danas pre 2 sata
Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo“, rekao mi je jednom prilikom ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. To bi odgovaralo. Ali nedavno sam čuo ažuriranu… »
Putin ostaje beskompromisan po pitanju Ukrajine, ali da li se javni diskurs o ratu menja u Rusiji?
Danas pre 6 sati
Kada bi Rusija Vladimira Putina imala zvanični slogan, šta bi to bilo? „Rusija je ono što jeste, i ne stidimo se što to pokazujemo“, jednom mi je u intervjuu rekao ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, piše Stiv Rozenberg, urednik Bi-Bi-Sija za… »
Putin "puca"?
B92 pre 10 sati
Kako piše BBC, rečenica popularne ruske pevačice: "Rusija se nikada neće slomiti zahvaljujući našem jedinstvenom, multietničkom genetskom kodu koji nas drži na okupu. Kome se to ne sviđa, može se slobodno otrovati", odražava pravu sliku Rusije danas. Tu… »
Vesti dana »
Usvojen negativan izveštaj picule o Srbiji Napredak na putu ka pristupanju EU zasnovan je na zaslugama
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Viz er optužuje državu da mu ugrožava poslovanje u Srbiji, Direktorat kaže - regulatorne izmene ne ograničavaju pravo saobraćaja avio-prevoznicima
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane
Ovako ćemo pamtiti Edina Avdića: Setite se njegovih legendarnih komentara
Mondo pre 7 minutajoš 35 povezanih