Povezane vesti

Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja stav o ratu u Ukrajini: BBC urednik

Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja stav o ratu u Ukrajini: BBC urednik

BBC News pre 8 sati
Rusija intenzivira napade u Ukrajini, ali više od četiri godine rata izaziva zabrinutost čak i među Putinovim lojalistima. Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i… »

Radio 021 pre 8 sati
Rusija intenzivira napade u Ukrajini, ali više od četiri godine rata izaziva zabrinutost čak i među Putinovim lojalistima. Reuters Putin insistira da Rusija ispunjava ciljeve rata u Ukrajini, iako su prvobitno planirali kratku vojnu operaciju Kad bi… »
Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja mišljenje o ratu u Ukrajini: BBC urednik

Putin bez kompromisa, da li se u Rusiji menja mišljenje o ratu u Ukrajini: BBC urednik

Danas pre 8 sati
Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo“, rekao mi je jednom prilikom ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. To bi odgovaralo. Ali nedavno sam čuo ažuriranu… »

Južne vesti pre 8 sati
Reuters Putin insistira da Rusija ispunjava ciljeve rata u Ukrajini, iako su prvobitno planirali kratku vojnu operaciju Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? „Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo“… »

NIN pre 8 sati
Kad bi Rusija Vladimira Putina imala zvaničan slogan, kako bi on glasio? "Rusija je to što je, a mi se ne stidimo da to i pokažemo", rekao mi je jednom prilikom ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. To bi odgovaralo. Ali nedavno sam čuo ažuriranu… »
Putin ostaje beskompromisan po pitanju Ukrajine, ali da li se javni diskurs o ratu menja u Rusiji?

Putin ostaje beskompromisan po pitanju Ukrajine, ali da li se javni diskurs o ratu menja u Rusiji?

Danas pre 12 sati
Kada bi Rusija Vladimira Putina imala zvanični slogan, šta bi to bilo? „Rusija je ono što jeste, i ne stidimo se što to pokazujemo“, jednom mi je u intervjuu rekao ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, piše Stiv Rozenberg, urednik Bi-Bi-Sija za… »
Putin "puca"?

Putin "puca"?

B92 pre 16 sati
Kako piše BBC, rečenica popularne ruske pevačice: "Rusija se nikada neće slomiti zahvaljujući našem jedinstvenom, multietničkom genetskom kodu koji nas drži na okupu. Kome se to ne sviđa, može se slobodno otrovati", odražava pravu sliku Rusije danas. Tu… »

Vesti dana »