Повезане вести

Додик: Очекује се долазак Владимира Путина у Бању Луку, а ја идем у Москву у септембру

Додик: Очекује се долазак Владимира Путина у Бању Луку, а ја идем у Москву у септембру

Нова пре 27 дана
Председник СНСД-а Милорад Додик изјавио је за руску новинску агенцију РИА Новости да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бању Луку поводом отварања руско-српског храма. Додик је навео да је потврђено оно о… »
Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма

Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма

НИН пре 27 дана
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. "Потврдио сам оно што смо се претходно договорили… »
Додик: Очекујем Путинов долазак у Бањалуку на отварање руско-српског храма!

Додик: Очекујем Путинов долазак у Бањалуку на отварање руско-српског храма!

Курир пре 27 дана
Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је за РИА Новости да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. - Потврдио сам оно што смо се претходно договорили. Чекаћемо, кад… »
Путин стиже у Бањалуку: Огласио се Додик, разлог је невероватан

Путин стиже у Бањалуку: Огласио се Додик, разлог је невероватан

Вечерње новости пре 27 дана
ЛИДЕР Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. Фото: Тањуг/АП/Максим Схипенков - Потврдио сам оно што… »
Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку због отварања руско-српског храма

Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку због отварања руско-српског храма

Блиц пре 27 дана
Додик је изјавио да ће дочекати Путина кад год председник Русије буде могао да дође. Потврдио је да су се о посети претходно већ договорили. Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак… »

РТВ пре 27 дана
МОСКВА - Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. "Потврдио сам оно што смо се претходно… »
Додик за Спутњик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма

Додик за Спутњик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма

Спутник пре 27 дана
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је за Спутњик да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. “Потврдио сам оно што смо се претходно… »

Еуроневс пре 27 дана
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. "Потврдио сам оно што смо се претходно договорили… »
Путин ускоро долази на Балкан? Откривен разлог посете руског председника

Путин ускоро долази на Балкан? Откривен разлог посете руског председника

Мондо пре 27 дана
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путинау Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. “Потврдио сам оно што смо се претходно договорили… »
Путин стиже у Бањалуку?

Путин стиже у Бањалуку?

Б92 пре 27 дана
Путин долази на Балкан? Очекују га на отварању руско-српског храма

Путин долази на Балкан? Очекују га на отварању руско-српског храма

Телеграф пре 27 дана

Вести дана »