Повезане вести
Додик: Очекује се долазак Владимира Путина у Бању Луку, а ја идем у Москву у септембру
Нова пре 5 сати
Председник СНСД-а Милорад Додик изјавио је за руску новинску агенцију РИА Новости да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бању Луку поводом отварања руско-српског храма. Додик је навео да је потврђено оно о… »
Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма
НИН пре 6 сати
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. "Потврдио сам оно што смо се претходно договорили… »
Додик: Очекујем Путинов долазак у Бањалуку на отварање руско-српског храма!
Курир пре 7 сати
Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је за РИА Новости да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. - Потврдио сам оно што смо се претходно договорили. Чекаћемо, кад… »
Путин стиже у Бањалуку: Огласио се Додик, разлог је невероватан
Вечерње новости пре 7 сати
ЛИДЕР Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. Фото: Тањуг/АП/Максим Схипенков - Потврдио сам оно што… »
Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку због отварања руско-српског храма
Блиц пре 7 сати
Додик је изјавио да ће дочекати Путина кад год председник Русије буде могао да дође. Потврдио је да су се о посети претходно већ договорили. Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак… »
Додик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма
РТВ пре 8 сати
МОСКВА - Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. "Потврдио сам оно што смо се претходно… »
Додик за Спутњик: Очекује се долазак Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма
Спутник пре 8 сати
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је за Спутњик да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. “Потврдио сам оно што смо се претходно… »
Еуроневс пре 8 сати
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путина у Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. "Потврдио сам оно што смо се претходно договорили… »
Путин ускоро долази на Балкан? Откривен разлог посете руског председника
Мондо пре 8 сати
Лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да се очекује долазак руског председника Владимира Путинау Бањалуку поводом отварања руско-српског храма. “Потврдио сам оно што смо се претходно договорили… »
Путин стиже у Бањалуку?
Б92 пре 8 сати
Путин долази на Балкан? Очекују га на отварању руско-српског храма
Телеграф пре 8 сати
Вести дана »
Серија пуцњава у централном Израелу: Једна особа убијена, нападач ликвидиран
Инсајдер пре 1 сатјош 33 повезане