Povezane vesti
Dodik: Očekuje se dolazak Vladimira Putina u Banju Luku, a ja idem u Moskvu u septembru
Nova pre 26 dana
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je za rusku novinsku agenciju RIA Novosti da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banju Luku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. Dodik je naveo da je potvrđeno ono o čemu je ranije razgovarao… »
Dodik: Očekuje se dolazak Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama
NIN pre 26 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. "Potvrdio sam ono što smo se prethodno dogovorili. Čekaćemo, kad god to bude… »
Dodik: Očekujem Putinov dolazak u Banjaluku na otvaranje rusko-srpskog hrama!
Kurir pre 26 dana
Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je za RIA Novosti da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. - Potvrdio sam ono što smo se prethodno dogovorili. Čekaćemo, kad god to bude moguće. Kad… »
Putin stiže u Banjaluku: Oglasio se Dodik, razlog je neverovatan
Večernje novosti pre 26 dana
LIDER Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. Foto: Tanjug/AP/Maxim Shipenkov - Potvrdio sam ono što smo se prethodno… »
Dodik: Očekuje se dolazak Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama
RTV pre 27 dana
MOSKVA - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. "Potvrdio sam ono što smo se prethodno dogovorili. Čekaćemo, kad god… »
Dodik: Očekuje se dolazak Putina u Banjaluku zbog otvaranja rusko-srpskog hrama
Blic pre 26 dana
Dodik je izjavio da će dočekati Putina kad god predsednik Rusije bude mogao da dođe. Potvrdio je da su se o poseti prethodno već dogovorili. Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da se očekuje dolazak ruskog predsednika… »
Dodik za Sputnjik: Očekuje se dolazak Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama
Sputnik pre 27 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je za Sputnjik da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. “Potvrdio sam ono što smo se prethodno dogovorili. Čekaćemo, kad… »
Putin uskoro dolazi na Balkan? Otkriven razlog posete ruskog predsednika
Mondo pre 27 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putinau Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. “Potvrdio sam ono što smo se prethodno dogovorili. Čekaćemo, kad god to bude… »
Euronews pre 27 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da se očekuje dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Banjaluku povodom otvaranja rusko-srpskog hrama. "Potvrdio sam ono što smo se prethodno dogovorili. Čekaćemo, kad god to bude… »
Putin stiže u Banjaluku?
B92 pre 27 dana
Putin dolazi na Balkan? Očekuju ga na otvaranju rusko-srpskog hrama
Telegraf pre 27 dana
Vesti dana »
Imamo najlepši gol Mundijala: Nestvarna majstorija kojom je debitant matirao golmana svetskog šampiona
Kurir pre 35 minutajoš 53 povezane
U Republici Srpskoj Dan žalosti, 34 godine od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
Hitna pomoć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao sa kamiona, tri saobraćajke sa lakše povređenima
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 6 satijoš 15 povezanih
Uhapšen muškarac u Novom Sadu: Za njim bilo raspisano više poternica, imao pištolj sa metkom u cevi
Euronews pre 30 minutajoš 18 povezanih