Povezane vesti

"Pala sam i ubila se, moraju da me vode do toaleta", oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru: "Snajka…

"Pala sam i ubila se, moraju da me vode do toaleta", oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru: "Snajka…

Blic pre 6 sati
Hitno je hospitalizovana, ali sada se oporavlja kod kuće uz pomoć porodice. Pevačica nije slomila nogu, ali ima jake bolove i teško se kreće. Lepa Lukić doživela je jezivu nezgodu kada je, tokom uobičajene kupovine, pala nasred prodavnice i ozbiljno… »
"Pala sam, snajka me previja, moraju da me vode do toaleta" oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru

"Pala sam, snajka me previja, moraju da me vode do toaleta" oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru

Dnevnik pre 6 sati
Lepa Lukić doživela je jezivu nezgodu kada je, tokom uobičajene kupovine, pala nasred prodavnice i ozbiljno povredila nogu. Nakon nesrećnog pada, pevačica je hitno hospitalizovana, a sada se oglasila i otkrila u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju… »
"Pala sam i ubila se, vode me do toaleta" Oglasila se Lepa Lukić posle pada u prodavnici, evo kako se oseća

"Pala sam i ubila se, vode me do toaleta" Oglasila se Lepa Lukić posle pada u prodavnici, evo kako se oseća

Kurir pre 7 sati
Kraljica narodne muzika Lepa Lukić doživela je nezgodu kada je, tokom obične kupovine, pala nasred prodavnice i povredila nogu. Lepa je, kako je Kurir prvi pisao, nakon toga hitno prevezena u Urgentni centar. Vidno potresena i u bolovima, pevačica je do… »
"Ubila sam se, mora neko da me vodi do toaleta": Prvo oglašavanje Lepe Lukić nakon što je završila u Urgentnom

"Ubila sam se, mora neko da me vodi do toaleta": Prvo oglašavanje Lepe Lukić nakon što je završila u Urgentnom

Mondo pre 6 sati
Legendarna pevačica Lepa Lukić doživela je jezivu nezgodu kada je tokom obične kupovine, pala nasred prodavnice i povredila nogu. Lepa je nakon toga hitno hospitalizovana. Lepa je na samom početku ispričala šta se dogodilo. "Trenutno sam kod kuće, snajka… »
Oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru: "Pala sam, previjaju me..."

Oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru: "Pala sam, previjaju me..."

B92 pre 6 sati
Legendarna pevačica Lepa Lukić doživela je jezivu nezgodu kada je tokom obične kupovine, pala nasred prodavnice i povredila nogu. Lepa je nakon toga hitno hospitalizovana. Vidno potresena i u bolovima, Lepa Lukić je za Informer otvorila dušu i do detalja… »
"Ubila sam se, moraju da me..." Oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru

"Ubila sam se, moraju da me..." Oglasila se Lepa Lukić nakon što je završila u Urgentnom centru

Telegraf pre 7 sati
Legendarna pevačica Lepa Lukić doživela je jezivu nezgodu kada je tokom obične kupovine, pala nasred prodavnice i povredila nogu. Lepa je nakon toga hitno hospitalizovana. Čim je ova šokantna informacija stigla do naše redakcije, naši novinari su odmah… »
Lepa Lukić hitno preneta u Urgentni centar Doživela nezgodu, Hitna pomoć je bila brza - evo detalja

Lepa Lukić hitno preneta u Urgentni centar Doživela nezgodu, Hitna pomoć je bila brza - evo detalja

Dnevnik pre 8 sati
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić doživela je nezgodu u subotu uveče kada je pala u jednoj prodavnici, nakon čega je morala da interveniše Hitna pomoć i preveze je u Urgentni centar.Nakon detaljnih medicinskih pregleda ustanovljeno je da povrede na… »
Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Hitna pomoć odmah intervenisala

Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Hitna pomoć odmah intervenisala

B92 pre 8 sati
Pevačica Lepa Lukić doživela je nezgodu u subotu uveče kada je pala u jednoj prodavnici, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć. Prema saznanjima Kurira, kraljica narodne muzike zadobila je povrede prilikom pada, zbog čega je ekipa Hitne pomoći izašla… »
Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pevačica pala u prodavnici, Hitna pomoć odmah reagovala, evo detalja

Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pevačica pala u prodavnici, Hitna pomoć odmah reagovala, evo detalja

Blic pre 9 sati
Lekari su zaključili da povrede nisu ozbiljne i preporučili su joj strogo mirovanje i analgetsku terapiju. Lepa Lukić nije davala izjave za medije, ali prema dostupnim informacijama, njeno stanje je stabilno. Kraljica narodne muzike Lepa Lukić doživela… »
Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pala u prodavnici, Hitna pomoć odmah reagovala

Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pala u prodavnici, Hitna pomoć odmah reagovala

Nova pre 9 sati
Pevačica Lepa Lukić doživela je nezgodu u subotu uveče kada je pala u jednoj prodavnici, nakon čega je morala da interveniše Hitna pomoć i preveze je u Urgentni centar. Nakon detaljnih medicinskih pregleda ustanovljeno je da povrede na sreću nisu… »
Lepa Lukić završila u Urgentnom centru! Kraljica narodne muzike pala u prodavnici, Hitna pomoć odmah reagovala, evo šta je s…

Lepa Lukić završila u Urgentnom centru! Kraljica narodne muzike pala u prodavnici, Hitna pomoć odmah reagovala, evo šta je s…

Kurir pre 9 sati
Pevačica Lepa Lukić doživela je nezgodu u subotu uveče kada je pala u jednoj prodavnici, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć. Prema saznanjima Kurira, kraljica narodne muzike zadobila je povrede prilikom pada, zbog čega je ekipa Hitne pomoći izašla… »
Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pevačica pala u prodavnica, Hitna pomoć odmah reagovala

Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pevačica pala u prodavnica, Hitna pomoć odmah reagovala

Mondo pre 9 sati
Pevačica Lepa Lukić doživela je nezgodu u subotu uveče kada je pala u jednoj prodavnici, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć. Prema saznanjim domaćih medija, kraljica narodne muzike zadobila je povrede prilikom pada, zbog čega je ekipa Hitne pomoći… »
Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pala u prodavnici, a Hitna pomoć odmah intervenisala - ovo su detalji

Lepa Lukić završila u Urgentnom centru: Pala u prodavnici, a Hitna pomoć odmah intervenisala - ovo su detalji

Telegraf pre 9 sati
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić doživela je nezgodu u subotu uveče kada je pala u jednoj prodavnici, nakon čega je morala da interveniše Hitna pomoć i preveze je u Urgentni centar.Nakon detaljnih medicinskih pregleda ustanovljeno je da povrede na… »

Vesti dana »