Povezane vesti
Proslavio se golom u večitom derbiju! Bio je ljubimac "grobara", a sada postao trener u ovom klubu!
Večernje novosti pre 2 sata
Mnogi navijači Partizana se rado sećaju pogotka Nemanje Kojića protiv Crvene zvezde. Photo: Antonio Ahel/ATA Images Nekadašnji miljenik navijača kluba iz Humske, Nemanja Kojić imenovan je za novog šefa stručnog štaba Radničkog (Obrenovac). Mladi… »
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Izuzetno sam ponosan što sam postao trener fudbalera Partizana, spreman sam za ono što me čeka, izjavio je danas novi šef stručnog štaba beogradskog kluba Saša Ilić. Fudbalski klub Partizan predstavio je danas Ilića kao novog trenera Partizana… »
Vratio se Saša Ilić: Leonardo mu odmah čestitao! Brazilac mu ovim rečima poželeo sreću!
Večernje novosti pre 3 sata
Sa njima u timu, Partizan je osvojio poslednju "duplu krunu". Photo: T.K./ATAImages Saša Ilić se vratio u Humsku iz azerbejdžanskog Sumgejta i posle sedam godina seo na užarenu klupu "parnog valjka". Legendarni kapiten Partizana je tokom dana zvanično… »
"Probaćemo da priključimo ozbiljnija Partizanova imena": Evo ko dolazi u Humsku sa Sašom Ilićem
Mondo pre 4 sati
Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić predstavljen je kao novi menadžer crno-belih, odmah nakon što je klub iz Humske objavio da se rastaje sa Srđanom Blagojević. Dosadašnji trener Partizana karijeru nastavlja u Rusiji, crno-beli su dobili obeštećenje… »
Povratak koji je bacio grobare u trans! Leonardo zapalio Humsku i podigao navijače na noge na noge!
Kurir pre 4 sati
Saša Ilić se vratio u Humsku nakon sedam godina i seo na vrelu klupu crno-belih. Ilić je u Humskoj i zvanično promovisan u novog šefa struke, a ugovor je potpisan na dve godine. U međuvremenu oglasio se bivši as Partizana i saigrač Saše Ilića - Brazilac… »
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji naše lige se oglasio: Reči koje govore o tome kakva je legenda Saša Ilić!
Hot sport pre 7 sati
Evo šta je imao da poruči! Saša Ilić danas je zvanično predstavljen u Humskoj kao novi trener Partizana, kluba u kojem je proveo gotovo celu igračku karijeru i čiji je jedan od najvećih simbola u novijoj istoriji. Legendarni kapiten crno-belih potpisao… »
Miljenik Grobara se javio zbog Saše Ilića i Partizana: "Konačno svoj na svome, srećno brate moj..."
Telegraf pre 6 sati
Partizan ima novog trenera! Crno-beli su legendarnog Sašu Ilića zaposlili kao šefa stručnog štaba, ali će ovaj rekorder imati i mnoge druge funkcije, pošto će se pitati za mnoge stvari. Legenda se vratila u Humsku, a to je odjeknulo u javnosti… »
Saša Ilić: „Ne plašim se i spreman sam za izazov“
Serbian News Media pre 8 sati
Novi trener fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić izjavio je danas u Beogradu da je ponosan što je postao šef stručnog štaba tog kluba, da je spreman za taj izazov i da se ne plaši. „Ponosan sam što sam postao trener Partizana. Neću da pričam o tome šta… »
”Znam šta ljudi očekuju” Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana da pronađemo igrače koji će praviti razliku
Dnevnik pre 8 sati
BEOGRAD: ”Izuzetno sam ponosan što sam postao trener fudbalera Partizana, spreman sam za ono što me čeka, izjavio je danas novi šef stručnog štaba beogradskog kluba Saša Ilić. Fudbalski klub Partizan predstavio je danas Ilića kao novog trenera Partizana… »
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 10 sati
Izuzetno sam ponosan što sam postao trener fudbalera Partizana, spreman sam za ono što me čeka, izjavio je danas novi šef stručnog štaba beogradskog kluba Saša Ilić. Fudbalski klub Partizan predstavio je danas Ilića kao novog trenera Partizana. On je na… »
Saša Ilić: Ponosan što sam postao trener Partizana
Danas pre 9 sati
Fudbalski klub Partizan predstavio je novog trenera – Sašu Ilića. – Ponosan sam što sam postao trener Partizana. Neću da pričam o tome šta meni Partizan znači – rekao je prvo Ilić na promociji na stadionu Partizana, uz konstataciju da se ne seća kada je… »
Saša Ilić se vratio u Partizan: „Spreman sam!“
IndeksOnline pre 9 sati
BEOGRAD – Saša Ilić novi je trener Partizana, a legendarni kapiten crno-belih zvanično je predstavljen na konferenciji za medije u Humskoj. Kako prenosi Sport klub, Ilić je sa Partizanom potpisao ugovor na dve godine. „Izuzetno sam ponosan što sam postao… »
Saša Ilić ponovo u Humskoj: Ubeđen sam da možemo da popravimo…
Sport klub pre 10 sati
Saša Ilić je novi trener Partizana, a crno-beli su ga zvanično predstavili u utorak na stadionu u Humskoj. Sve o povratku Saše Ilića u FK Partizan mogli ste da pronađete u sekciji BLOG UŽIVO na sajtu Sport kluba. Ilić je sa Partizanom potpisao ugovor na… »
Partizan predstavio Sašu Ilića: "Ovde sam kao trener, a ne legenda kluba"
Newsmax Balkans pre 9 sati
Novi šef stručnog štaba FK Partizan, Saša Ilić, izjavio je na predstavljanju da je izuzetno ponosan što je preuzeo dužnost trenera crno-belih i da je spreman za izazove koji ga očekuju u klubu. On je na mestu trenera "crno-belih" zamenio Srđana… »
"U Partizanu se prosek ne trpi": Saša Ilić otkrio gde vidi crno-bele za dve godine
Nova pre 9 sati
Saša Ilić je i zvanično postao trener Partizana, pa je tim povodom održao konferenciju za medije. Crno-beli su već devet godina bez titule u Superligi Srbije, ni trofej u Kupu nisu videli od 2019, baš kada je Ilić završio igračku karijeru u crno-belom… »
Da li se Saša Ilić plaši da će dobiti otkaz u Partizanu?! Legendarni as crno-belih dobio nezgodno pitanje na promociji, evo…
Kurir pre 9 sati
Partizan je zvanično predstavio novog šefa stručnog štaba, klupsku ikonu Sašu Ilića, koji je započeo svoj mandat u Humskoj u potpuno drugačijoj ulozi. Pred velikim brojem medijskih ekipa, Ilić je na predstavljanju izbegavao zvučna obećanja, ali je… »
Saša Ilić se vratio u Partizan: "Ovde sam kao trener, ne kao legenda - najveći izazov u karijeri, ne plašim se"
Nova pre 10 sati
Saša Ilić, legendarni fudbaler Partizana, zvanično je promovisan u glavnog trenera crno-belih. Na stadionu u Humskoj je u utorak, 9. juna, organizovana konferencija za medije ovim povodom. Saša Ilić je ranije kao trener radio u mlađim selekcijama Srbije… »
"Ovo je najveći izazov u mojoj karijeri": Saša Ilić se vratio u Partizan, svojoj drugoj kući
Mondo pre 9 sati
Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić predstavljen je kao novi šef stručnog štaba crno-belih. On je potpisao ugovor na dve godine i na mestu trenera naslediće Srđana Blagojevića koji je tokom prethodne sezone odradio dva mandata. Veruju u Humskoj da je… »
Saša Ilić će sa ovim ljudima raditi u Partizanu: "Probaću da priključim neka ozbiljna imena..."
Nova pre 9 sati
Saša Ilić je zvanično promovisan kao novi trener Partizana, a na konferenciji za medije otkrio je sa kim će raditi u Humskoj. Još odavno je Ilić postao igračka legenda Partizana, a sada želi da napravi velike uspehe i kao trener, iako situacija u Humskoj… »
Saša Ilić se vratio! Miljenik "grobara" seo na klupu Partizana: Najveći izazov u mojoj karijeri, uz navijače možemo sve da…
Večernje novosti pre 10 sati
SAŠA Ilić se vratio kući. Legendarni fudbaler Partizana zvanično je ovog utorka promovisan u novog trenera crno-belih. FOTO: Zoran Jovanović On je na konferenciji za novinare istakao da je spreman da najveći izazov u dosadašnjoj karijeri kao stratega. -… »
Euforija u Humskoj, vratio se Sale: "Partizan mora da bude najbolji, znam da će biti teško"
Sportske.net pre 10 sati
Saša Ilić se vratio kući. Sada je zvanično promovisan kao trener Partizana, dobio je ugovor na dve godine, po sopstvenom zahtevu, a dobio je i odrešene ruke kada je u pitanju seniorski pogon. "Ponosan sam što sam trener Partizana, neću da pričam šta mi… »
Saša Ilić: Ne plašim se i spreman sam za izazov
Radio sto plus pre 10 sati
“Ponosan sam što sam postao trener Partizana. Neću da pričam o tome šta meni Partizan znači”, rekao je prvo Ilić na promociji na stadionu Partizana, uz konstataciju da se ne seća kada je video toliki broj predstavnika medija. Ilić je na mestu trenera… »
Ilić: Spreman sam za ono što me čeka
Euronews pre 10 sati
Vrlo brzo, došao je dan koji je crno-bela javnost iščekivala - neki će reći, punih osam godina. Saša Ilić, legendarni kapiten Partizana, promovisan je kao novi šef stručnog štaba "parnog valjka" u holu Centralne lože stadiona u Humskoj ulici. Pred… »
Saša Ilić predstavljen u Humskoj! Miljenik Grobara se vratio u Partizan, pa poručio: "Ovo je najveći izazov u mojoj trenerskoj…
Kurir pre 10 sati
Nakon sedam godina odsustva, Saša Ilić se vratio u Humsku, ali će umesto uloge kapitena preuzeti vođenje prvog tima Partizana. Crno-beli su danas zvanično predstavili svoju legendu kao novog šefa stručnog štaba, a čitavu konferenciju za medije, uz video… »
Saša Ilić otkrio kakav Partizan može da se očekuje
B92 pre 10 sati
Saša Ilić je zvanično predstavljen kao novi trener Partizana, a na konferenciji za medije je oktrio kakav stil igre možemo da očekujemo kod crno-belih. Ilić je na klupi crno-belih zamenio Srđana Blagojevića, koji je nedavno napustio tabor ekipe iz… »
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana
Politika pre 10 sati
On je naveo da dobro poznaje situaciju u Partizanu. Izuzetno sam ponosan što sam postao trener fudbalera Partizana, spreman sam za ono što me čeka, izjavio je danas novi šef stručnog štaba beogradskog kluba Saša Ilić. Fudbalski klub Partizan predstavio… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: VJT saučesnik u prikrivanju ubistva na Senjaku
Serbian News Media pre 2 satajoš 44 povezane
Protest u Beogradu: Akademska zajednice neće ćutati ni odustati od podrške studentima
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
"Šahid" oborio "Apača"! Otkriveno kako je iranski dron pogodio američki helikopter (foto)
Kurir pre 8 minutajoš 25 povezanih
Gore dva šlepera na auto-putu kod Šimanovaca, obustavljen saobraćaj (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 41 povezana
RHMZ izdao upozorenje: Nevreme sa gradom i olujnim vetrom stiže u Srbiju
Insajder pre 5 satijoš 39 povezanih