Povezane vesti
Voša protiv Ferencvaroša na startu kvalifikacija za Ligu Evrope
Radio 021 pre 24 sata
Prvi rival Vojvodine na putu ka Ligi Evrope je Ferencvaroš, odlučeno je žrebom u Nionu. Kao drugoplasirani tim Mocart Bet Superlige Srbije u sezoni 2025/26, Vojvodina startuje od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i pred današnji žreb bila je među… »
Miroslav Tanjga izneo prve impresije o žrebu: "Jak rival, ali želimo prolaz dalje"
Dnevnik pre 24 sata
Fudbaleri Vojvodine su na Zlatiboru, gde su u toku bazične pripreme novosadskog kluba. Pre žreba u Nionu, u red klubovba koje Novosađani ne bi poželeli na startu kvalifikacija spadao je upravo višestruki mađarski šampion. – Ceo dan pričam da će to da… »
Prvi vošin rival u Evropi je ferencvaroš, klub jusufa bamidelea: Premijera na „Karađorđu“, 9. jula
Dnevnik pre 24 sata
U prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope fudbaleri Vojvodine igraće sa slavnim mađarskim klubom, pobednikom Kupa te zemlje, Ferencvarošem. Prva utakmica, u četvrtak 9. jula, biće u Novom Sadu, a revanš sedmicu dana kasnije u Budimpešti.Od 1. septembra… »
Mađari oprezni: Ferencvaroš zna šta ih čeka protiv Vojvodine!
Hot sport pre 2 sata
Svesni su izazova u Srbiji! Ferencvaroš će protiv Vojvodine imati ulogu favorita, ali u Budimpešti ne žele da potcene rivala na startu kvalifikacija za Ligu Evrope. Žreb je spojio mađarskog velikana i novosadski klub u prvom kolu, a prve reakcije iz… »
Iz Ferencvaroša nahvalili Vojvodinu: "Jedan od vodećih klubova srpskog fudbala"
Dnevnik pre 1 sat
Sportski direktor Ferencvaroša je izneo očekivanja od dvomeča sa Vojvodinom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Fudbaleri Vojvodine saznali su ime protivnika na startu kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani će u prvom kolu odmeriti snage sa… »
Tanjga posle žreba Vojvodine: "Hteli smo da izbegneo Ferencvaroš"
Nova pre 3 sata
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da je protivnik njegove ekipe u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, mađarski Ferencvaroš, bio jedan od timova koje je on hteo da izbegne na današnjem žrebu, ali da će njegovi igrači dati svoj… »
Javili se Mađari i nahvalili Vošu: "Jedan od vodećih klubova srpskog fudbala"
B92 pre 3 sata
Sportski direktor Ferencvaroša je izneo očekivanja od dvomeča sa Vojvodinom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Fudbaleri Vojvodine saznali su ime protivnika na startu kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani će u prvom kolu odmeriti snage sa… »
Težak žreb za Vošu u Ligi Evrope!
B92 pre 3 sata
FK Vojvodina je dobila rivala za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope - igraće protiv Ferencvaroša! Žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope odredio je put učesnicima koji će pokušati da se domognu grupne faze drugog po kvalitetu evropskog… »
Javli se i Mađari, Vojvodina na Ferencvaroš, direktor Fradija jasan: “Godinama među vodećim…”
Telegraf pre 3 sata
Fudbaleri Vojvodine su dobili rivala za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a to će biti mađarski Ferencvaroš. Sportski direktor Fradija - Tomaš Hajnal, govorio je za klupski sajt posle žreba: - Vojvodina je godinama jedan od vodećih klubova srpskog… »
„Oni su kao zvezda kod nas“: Tanjga napravio zanimljivo poređenje u vezi najboljih igrača Vojvodine i Ferencvaroša!
Hot sport pre 4 sati
Jusuf Bamidele je nekad bio najbolji igrač Vojvodine, dok je tamo nije među prvim zvezdama! Vojvodina će evropski put započeti protiv Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Novosađana Miroslav Tanjga istakao je da njegov tim… »
Duplo skuplji: Vojvodina igra protiv tima od skoro 50 miliona evra!
Hot sport pre 5 sati
Nimalo lak posao ne čeka Lale! Ferencvaroš će biti rival Vojvodine u kvalifikacijama za evropsko takmičenje, a prema proceni sajta Transfermarkt, mađarski klub trenutno vredi oko 45,15 miliona evra. Vrednost Lala, s druge strane, iznosi 22,13 miliona… »
Vojvodina u Evropi može na Hajduk iz Splita i Jovu Lukića: Pre toga mora da napravi čudo
Mondo pre 5 sati
Vojvodina je dobila prvog rivala na svom evropskom putu, a to je Ferencvaroš. Mađarski velikan će gostovati na "Karađorđu" 9. jula, a 16. jula "stara dama" iz Novog Sada ide u Mađarsku. Iako je to bio jedan od najtežih rivala koje je srpski predstavnik… »
Tanjga: "Ferencvaroš - nešto slično kao Crvena zvezda kod nas, prizvao sam"
B92 pre 5 sati
Ceo dan pričam da će to da bude Ferencvaroš, tako da sam ih na neki način prizvao, rekao je trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi meč na programu je 9. jula u Novom Sadu, a revanš duel… »
Tanjga posle žreba za LE: "Prizvao sam Ferencvaroš, naš cilj je da prođemo dalje"
Telegraf pre 4 sati
Ceo dan pričam da će to da bude Ferencvaroš, tako da sam ih na neki način prizvao, rekao je trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope Prvi meč na programu je 9. jula u Novom Sadu, a revanš duel… »
Tanjga o žrebu: Ferencvaroš jak rival, ali cilj je prolaz dalje
Radio 021 pre 5 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga izneo je svoje prve impresije nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Kada je izvučena kuglica sa imenom "Ferencvaroš", saradnici iz stručnog štaba čestitali su Miroslavu Tanjgi, a razlog je bio… »
Tanjga posle žreba: Prizvao sam Ferencvaroš, cilj nam je prolaz dalje
RTS pre 5 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je posle žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope da je očekivao duel sa Ferencvarošom i poručio da je cilj novosadskog kluba plasman u narednu rundu. Fudbaleri Vojvodine će igrati protiv… »
Tanjga: „Hteli sam da izbegnemo Ferencvaroš“
Serbian News Media pre 6 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da je protivnik njegove ekipe u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, mađarski Ferencvaroš, bio jedan od timova koje je on hteo da izbegne na današnjem žrebu, ali da će njegovi igrači dati svoj… »
Tanjga: Hteli sam da izbegnemo Ferencvaroš
Radio sto plus pre 5 sati
“Ceo dan pričam da će to da bude Ferencvaroš, tako da sam ih na neki način prizvao. Jedan od tri rivala koje smo želeli da izbegnemo – Karabag, Dinamo Kijev i njih, ali žreb je tako hteo. Ferencvaroš je jedan izuzetno moćan klub, jak rival, ali bez… »
"Znao sam, samo njih nismo hteli": Oglasio se Miroslav Tanjga posle paklenog žreba
Mondo pre 5 sati
Trener Vojvodine Miroslav Tanjga oglasio se nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosadski tim će evropski put početi od mađarskog Ferencvaroša i to je jedan od tri tima koje nikako nisu želeli da izvuku. Zanimljivo, Tanjga je imao… »
Tanjga: Ferencvaroš je nešto slično kao Zvezda kod nas
Sport klub pre 6 sati
Ceo dan pričam da će to da bude Ferencvaroš, tako da sam ih na neki način prizvao, rekao je trener Vojvodine Miroslav Tanjga nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi meč na programu je 9. jula u Novom Sadu, a revanš duel nedelju dana… »
"Ceo dan pričam da će biti Ferencvaroš"! Miroslav Tanjga bez dake na jeziku o žrebu za Vojvodinu!
Kurir pre 6 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga izneo je prve utiske nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je novosadskom klubu za rivala dodelio mađarski Ferencvaroš. Zanimljivo je da iskusni strateg tvrdi da je upravo ovog protivnika… »
Tanjga: Prizvao sam Ferencvaroš, naš cilj je da prođemo dalje
Politika pre 6 sati
Prvi meč na programu je 9. jula u Novom Sadu. Ceo dan pričam da će to da bude Ferencvaroš, tako da sam ih na neki način prizvao, rekao je trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi meč na… »
Tanjga o prvom rivalu Vojvodine u Evropi: "Oni su nešto slično kao Zvezda kod nas"
Telegraf pre 6 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine, Miroslav Tanjga, izjavio je, nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, da je mađarski Ferencvaroš izuzetno snažan protivnik, ali da je cilj "stare dame" plasman u narednu rundu takmičenja. Tanjga je priznao da… »
Vojvodina protiv Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa
Radio sto plus pre 7 sati
Prva utakmica biće odigrana 9. jula u Novom Sadu, dok je revanš na programu 16. jula u Budimpešti. Vojvodina se u kvalifikacije za Ligu Evropa plasirala time što je prethodnu sezonu završila na drugom mestu na tabeli plej-ofa Super lige Srbije.… »
Vojvodina saznala rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope! Čeka nas regionalni okršaj!
Kurir pre 7 sati
Fudbaleri Vojvodine saznali su ime rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Novosađani će na megdan izaći ekipi Ferencvaroša! Kao drugoplasirani tim Superlige Srbije u sezoni 2025/2026, Vojvodina startuje od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i… »
Veliki izazov pred Vojvodinom: Mađarski velikan rival Novosađana u kvalifikacijama za Ligu Evrope
Večernje novosti pre 7 sati
FUDBALERI Vojvodine igraće protiv mađarskog Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu. N.Mihajlović Jasno je da su Novosađani mogli bolje da prođu, ali dominacija "fradija" u tamošnjem prvenstvu je… »
Vojvodina protiv Ferencvaroša na startu kvalifikacija za Ligu Evrope
RTS pre 7 sati
Fudbaleri Vojvodine će igrati protiv Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, određeno je žrebom u švajcarskom Nionu. Novosadski klub, koji je kao drugoplasirani tim Superlige Srbije izborio plasman u kvalifikacije, na žrebu je bio među… »
Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
Politika pre 7 sati
Prvi meč prvog kola kvalifikacija za LE na programu je 9. jula u Novom Sadu, a revanš duel nedelju dana kasnije u Budimpešti. Fudbaleri Vojvodine iz Novog Sada igraće protiv mađarskog Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je… »
Vojvodina protiv Ferencvaroša u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope
Euronews pre 7 sati
Fudbaleri Vojvodine u prvom kolu kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope igraće protiv Ferencvaroša. Prvi meč 9. jula igraće se u Novom Sadu, a revanš 16. jula u Budimpešti. Novosađani će sutra posle žreba za drugo kolo kvalifikacija znati i potencijalno sa… »
Voša može na Hajduk!
B92 pre 15 sati
Fudbaleri Vojvodine u utorak će dobiti svog prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Kao drugoplasirani tim Superlige Srbije u sezoni 2025/2026, Vojvodina startuje od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i nalazi se među nepovlašćenim timovima… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 8 satijoš 58 povezanih
NIS se oglasio o produžetku licence: Evo šta znači nova dozvola OFAC-a
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Breskvica o Rikiju Martinu i novom dečku biznismenu: "Došla sam da pokupim cake"
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Kraj krvavih sukoba: Izrael i Liban blizu trajnog sporazuma o prekidu vatre
Kurir pre 3 satajoš 64 povezane
Međedović u drugom kolu turnira u Kvinsu: Posle dva taj-brejka savladao Rinderkneša
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih