Povezane vesti

"Blokirao" mu pištolj, pa mačetom nasrnuo na majku?! Isplivali novi detalji krvavog pira u Petrovcu na Mlavi: Pala je i…

"Blokirao" mu pištolj, pa mačetom nasrnuo na majku?! Isplivali novi detalji krvavog pira u Petrovcu na Mlavi: Pala je i…

Kurir pre 27 dana
Pištolj kojim je Zoran S. pucao na svoje roditelje u porodičnoj kuću u Petrovcu na Mlavi, policija još uvek nije pronašla, jer ga je osumnjičeni u bekstvu "negde izgubio". Kako se nezvanično saznaje, Zoran S. je prvo pucao u oca, pa ranio majku, i posle… »
Pištolj blokirao usred krvavog pira, pa mačetom nasrnuo na majku: Jezivi detalji užasa u Petrovcu na Mlavi

Pištolj blokirao usred krvavog pira, pa mačetom nasrnuo na majku: Jezivi detalji užasa u Petrovcu na Mlavi

Mondo pre 27 dana
Pištolj kojim je Zoran S. pucao na svoje roditelje u porodičnoj kuću u Petrovcu na Mlavi policija još uvek nije pronašla, jer ga je osumnjičeni u bekstvu "negde izgubio", prenose beogradski mediji. Kako mediji prenose, Zoran S. je prvo pucao u oca, pa… »
Isplivali novi detalji krvavog pira u Petrovcu na Mlavi: "Blokirao" mu pištolj, pa mačetom nasrnuo na majku

Isplivali novi detalji krvavog pira u Petrovcu na Mlavi: "Blokirao" mu pištolj, pa mačetom nasrnuo na majku

Telegraf pre 27 dana
Pištolj kojim je Zoran S. pucao na svoje roditelje u porodičnoj kuću u Petrovcu na Mlavi, policija još uvek nije pronašla, jer ga je osumnjičeni u bekstvu "negde izgubio". Kako nezvanično saznaje Informer, Zoran S. je prvo pucao u oca, pa ranio majku, i… »
Pucao u oca, pa na majku krenuo mačetom jer je pištolj "blokirao": Detalji horora u Petrovcu na Mlavi: Dok je žena ležala…

Pucao u oca, pa na majku krenuo mačetom jer je pištolj "blokirao": Detalji horora u Petrovcu na Mlavi: Dok je žena ležala…

Blic pre 27 dana
Nakon pucnjave, uzeo je mačetu i napao majku, teško je povredio i potom pobegao Nakon tri sata bekstva, Zoran S. se predao policiji i ispitan je povodom zločina Pištolj kojim je Zoran S. pucao na svoje roditelje u porodičnoj kuću u Petrovcu na Mlavi… »
"Govorio je da ne vidi izlaz": Prijatelji otkrili zlokobne poruke Zorana pre nego što je potegao pištolj na oca i majku

"Govorio je da ne vidi izlaz": Prijatelji otkrili zlokobne poruke Zorana pre nego što je potegao pištolj na oca i majku

Mondo pre 27 dana
Zoran S. (40) iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, 20. juna u dvorištu porodične kuće pokušao da ubije svoje roditelje. Prema rečima Zoranovih prijatelja, on je poslednjih meseci prolazio kroz izuzetno težak period… »
"Plašili smo se da će i sebe ubiti, govorio je da ne vidi izlaz..." Progovorili prijatelji Zorana koji je pokušao da ubije…

"Plašili smo se da će i sebe ubiti, govorio je da ne vidi izlaz..." Progovorili prijatelji Zorana koji je pokušao da ubije…

Kurir pre 28 dana
Zoran S. (40) iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, 20. juna u dvorištu porodične kuće pokušao da ubije svoje roditelje. Prema rečima Zoranovih prijatelja, on je poslednjih meseci prolazio kroz izuzetno težak period… »
"Ubiću i vas i sebe!" Zoran iz okoline Petrovca na Mlavi pucao na roditelje, prijatelji otkrili detalje: "Sumnjamo da je ovo…

"Ubiću i vas i sebe!" Zoran iz okoline Petrovca na Mlavi pucao na roditelje, prijatelji otkrili detalje: "Sumnjamo da je ovo…

Blic pre 28 dana
Majka je hitno prevezena u bolnicu, a lekari se bore za njen život Nakon pucnjave, Zoran S. je pobegao sa lica mesta, ali se predao policiji tri sata kasnije Zoran S. iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi sinoć je oko 21 čas iz vatrenog oružja pucao na… »
Nakon što je pucao na roditelje, sam se pojavio u policijskoj stanici: Saslušan muškarac iz Petrovca na Mlavi

Nakon što je pucao na roditelje, sam se pojavio u policijskoj stanici: Saslušan muškarac iz Petrovca na Mlavi

Mondo pre 28 dana
Muškarac iz Petrovca na Mlavi, koji je u subotu uveče oko 21 čas pucao na svoje roditelje u porodičnoj kući, nakon napada se sam predao policiji. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je došao u policijsku stanicu, gde je uhapšen, a sinoć je i saslušan… »
(Foto) "Ljudi, vidimo se na nekom drugom mestu" Ovo je muškarac osumnjičen da je pucao na roditelje u Petrovcu na Mlavi…

(Foto) "Ljudi, vidimo se na nekom drugom mestu" Ovo je muškarac osumnjičen da je pucao na roditelje u Petrovcu na Mlavi…

Blic pre 28 dana
Zoran S. iz sela Šetonje pucao je na svoje roditelje nakon žestoke rasprave u porodičnoj kući Nakon napada, sam se predao policiji i bio saslušan u lokalnoj stanici Zoran S. iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi, koji je osumnjičen da je sinoć oko 21 čas… »
Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi: Pucao na roditelje nakon svađe, oca promašio, majka teško ranjena

Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi: Pucao na roditelje nakon svađe, oca promašio, majka teško ranjena

Nova pre 28 dana
U porodičnoj kući u Petrovcu na Mlavi večeras oko 21 čas dogodila se teška porodična tragedija kada je Zoran S. iz vatrenog oružja pucao na svoje roditelje, saznaje "Telegraf.rs". Prema nezvaničnim informacijama, napadu je prethodila kraća svađa, nakon… »
Pucao na roditelje, pa sam ušetao u policijsku stanicu! Predao se muškarac koji je ranio majku nakon svađe u Petrovcu na…

Pucao na roditelje, pa sam ušetao u policijsku stanicu! Predao se muškarac koji je ranio majku nakon svađe u Petrovcu na…

Kurir pre 28 dana
Z. S. iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi, koji je večeras oko 21 čas iz vatrenog oružja navodno pucao na svoje roditelje u porodičnoj kući, predao se policiji. Prema poslednjim informacijama sa terena, osumnjičeni se u kasnim večernjim satima sam… »
Predao se sin koji je pucao u roditelje kod Petrovca: Majci se bore za život nakon porodične drame!

Predao se sin koji je pucao u roditelje kod Petrovca: Majci se bore za život nakon porodične drame!

Telegraf pre 28 dana
Zoran S. iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi, koji je večeras oko 21 čas iz vatrenog oružja pucao na svoje roditelje u porodičnoj kući, predao se policiji. Prema poslednjim informacijama sa terena, osumnjičeni se u kasnim večernjim satima sam pojavio i… »

Vesti dana »