Povezane vesti

Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi: Pucao na roditelje nakon svađe, oca promašio, majka teško ranjena

Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi: Pucao na roditelje nakon svađe, oca promašio, majka teško ranjena

Nova pre 4 sati
U porodičnoj kući u Petrovcu na Mlavi večeras oko 21 čas dogodila se teška porodična tragedija kada je Zoran S. iz vatrenog oružja pucao na svoje roditelje, saznaje "Telegraf.rs". Prema nezvaničnim informacijama, napadu je prethodila kraća svađa, nakon… »
Pucao na roditelje, pa sam ušetao u policijsku stanicu! Predao se muškarac koji je ranio majku nakon svađe u Petrovcu na…

Pucao na roditelje, pa sam ušetao u policijsku stanicu! Predao se muškarac koji je ranio majku nakon svađe u Petrovcu na…

Kurir pre 3 sata
Z. S. iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi, koji je večeras oko 21 čas iz vatrenog oružja navodno pucao na svoje roditelje u porodičnoj kući, predao se policiji. Prema poslednjim informacijama sa terena, osumnjičeni se u kasnim večernjim satima sam… »
Predao se sin koji je pucao u roditelje kod Petrovca: Majci se bore za život nakon porodične drame!

Predao se sin koji je pucao u roditelje kod Petrovca: Majci se bore za život nakon porodične drame!

Telegraf pre 4 sati
Zoran S. iz sela Šetonje kod Petrovca na Mlavi, koji je večeras oko 21 čas iz vatrenog oružja pucao na svoje roditelje u porodičnoj kući, predao se policiji. Prema poslednjim informacijama sa terena, osumnjičeni se u kasnim večernjim satima sam pojavio i… »

Vesti dana »