Povezane vesti

Fudbalska zvezda napušta Mundijal zbog rođenja deteta, vest podelila svetsku javnost posle bizarnog komentara

Fudbalska zvezda napušta Mundijal zbog rođenja deteta, vest podelila svetsku javnost posle bizarnog komentara

Telegraf pre 24 minuta
Reprezentativac Belgije - Žeremi Doku je pred mogućim odlaskom sa Svetskog prvenstva, kako bi prisustvovao rođenju prvog deteta. Naime, fudbaler Mančester sitija je naglasio da će odluku doneti nakon toga kada bude poznato kada bude termin porođaja, a… »
Belgijanac hoće da napusti Mundijal zbog rođenja deteta: "To je odvratan trenutak, biće potpuno beskoristan"

Belgijanac hoće da napusti Mundijal zbog rođenja deteta: "To je odvratan trenutak, biće potpuno beskoristan"

B92 pre 1 sat
Belgijski fudbaler Žeremi Doku našao se na udaru kritika nakon što je rekao da želi da napusti kamp reprezentacije na Svetskom prvenstvu kako bi bio uz suprugu tokom rođenja njihovog prvog deteta. Krilni fudbaler Mančester sitija poručio je da ne želi da… »
Belgija pod pritiskom, Iran sanja istorijski iskorak (RTS 1, 21.00)

Belgija pod pritiskom, Iran sanja istorijski iskorak (RTS 1, 21.00)

RTS pre 2 sata
Fudbalske reprezentacije Belgije i Irana sastaće se u nedelju na "Sofi stadionu" u Los Anđelesu, u utakmici drugog kola grupe G Svetskog prvenstva 2026. godine. Obe ekipe u meč ulaze sa po jednim bodom, što ovaj duel čini presudnim za ambicije ekipa… »
"Kad mi se žena porodi, ja idem": Zbog ove izjave nastao haos na Svetskom prvenstvu

"Kad mi se žena porodi, ja idem": Zbog ove izjave nastao haos na Svetskom prvenstvu

Mondo pre 2 sata
Belgijski fudbaler Žeremi Doku izjavio je da će napustiti kamp svoje reprezentacije na Svetskom prvenstvu u SAD, Meksiku i Kanadi ako se za vreme turnira porodi njegova žena. Doku je najavio da želi da prisustvuje rođenju svog prvog deteta i da ga… »
Čudna situacija sa jednim od najboljih igrača! On rekao jedno, javnost sumnja na drugo, Fudbalski savez i selektor morali da…

Čudna situacija sa jednim od najboljih igrača! On rekao jedno, javnost sumnja na drugo, Fudbalski savez i selektor morali da…

Kurir pre 3 sata
Selektor Belgije Rudi Garsija na konferenciji za novinare nije želeo da detaljno komentariše stanje Žeremija Dokua, za koga se veruje da ima respiratorne probleme najmanje dve nedelje. "On ne može da igra, pa ćemo igrati bez njega. Znao sam od petka da… »
Evo gde možete uživo da gledate meč Belgija - Iran na Svetskom prvenstvu u fudbalu

Evo gde možete uživo da gledate meč Belgija - Iran na Svetskom prvenstvu u fudbalu

Telegraf pre 3 sata
Ljubitelje fudbala u nedelju očekuje zanimljiv duel drugog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu 2026, u kojem će snage odmeriti reprezentacije Belgije i Irana. Meč se igra 21. juna od 21.00 čas po srednjoevropskom vremenu na stadionu u Los Anđelesu, a… »
Misterija! Zašto fudbaler Belgije propušta meč protiv Irana? Postoje dve verzije

Misterija! Zašto fudbaler Belgije propušta meč protiv Irana? Postoje dve verzije

Kurir pre 9 sati
Fudbalski savez Belgije saopštio je danas da će Žeremi Doku propustiti utakmicu protiv Irana na Svetskom prvenstvu zbog bolesti. Doku je započeo prvi meč Belgije na Svetskom prvenstvu protiv Egipta i igrao do 86. minuta te utakmice koja je završena… »

Vesti dana »