Povezane vesti
Đoković doputovao u London: Novak juri osmu titulu na najprestižnijem gren slemu
Kurir pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković doputovao je u London gde će finiširati pripreme za predstojeći gren slem turnir u Vimbldonu. Đoković je na Instagram profilu objavio fotografiju koja govori da je počeo sa treninzima u glavnom gradu Engleske. Najprestižniji… »
Novak na poznatom mestu: London čeka odgovor koji zanima ceo teniski svet!
Hot sport pre 21 dana
Sve oči uprte u London! Novak Đoković stigao je u London i odmah po dolasku otišao na terene Vimbldona, gde će pokušati da nastavi trku za 25. grend slem titulom. Srpski teniser pojavio se u Ol Ingland klubu nedelju dana pre početka turnira, čime je… »
Đoković doputovao na Vimbldon, par dana ranije u Atini sreo starog poznanika
Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Ol Ingland kompleks, na kom će za šest dana biti započet glavni deo trećeg Grend slema u godini Vimbldona. Slike su osvanule na društvenim mrežama, a neke je i sam Nole podelio na Instagram profilu. Novak je… »
Vratio se! Novak Đoković stigao na mesto uspeha
Večernje novosti pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković doputovao je u London i odmah otišao na Vimbldon. Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena Đoković je na terene Ol Ingland kluba stigao tačno nedelju dana pre početka turnira. Đokovića na terenu nije bilo od eliminacije u trećem… »
Đoković stigao na mesto uspeha FOTO
B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković doputovao je u London i odmah otišao na Vimbldon. Đoković je na terene Ol Ingland kluba stigao tačno nedelju dana pre početka turnira. Đokovića na terenu nije bilo od eliminacije u trećem kolu Rolan Garosa. Odlučio je da… »
Vilander već dodelio titulu Đokoviću? "To mu je postalo opsesija"
Nova pre 21 dana
Mats Vilander, bivši prvi teniser sveta, veruje da Novak Đoković na Vimbldonu može da dođe do 25. grend slem titule. Često je u prošlosti Vilander znao da kritikuje Đokovića, ali sada veruje da je kadar da podigne po 25. put grend slem pehar, iako je na… »
Konačno: Tijafo podigao pehar posle serije „tanjira“
Sport klub pre 21 dana
Hale je dobio prvog američkog šampiona u 33 godine postajanja turnira - doduše to se znalo još juče posle polufinala kada su Amerikanci savladali Nemce - a Fransis Tijafo dobio je prvi pehar u ruke posle četiri uzastopna "tanjira". U sveameričkom finalu… »
Frensis Tijafo osvojio najveću titulu u karijeri, citirao Bibliju, evo šta to znači za Đokovića pred Vimbldon
Telegraf pre 21 dana
Američki derbi u finalu ATP 500 turnira u Haleu, najorganizovanijeg turnira na travnatoj podlozi posle Vimbldona, pripao je Frensisu Tijafou, koji je tek četvrti put slavio u dvanaest finala u karijeri! Pobedio je Tejlora Frica dva puta po 6:4. Trenutno… »
Zverev nakon meča otkrio razlog poraza: „Senzor me prevario – previše insulina i potpuni pad na terenu!“
Hot sport pre 21 dana
Nemački teniser ispao u Haleu, ali razlog poraza tek sada izaziva pažnju! Aleksandar Zverev nije uspeo da se plasira u finale turnira u Haleu, pošto je poražen od Tejlora Frica, ali je posle meča otkrio da rezultat nije bio samo posledica igre. Nemački… »
Bizaran poraz Zvereva: Izgubio meč jer je sebi ubrizgao prekomernu dozu insulina
Nova pre 21 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev doživeo je eliminaciju na turniru u Haleu od Amerikanca Tejlora Frica sa 6:7 (4:7), 6:4, 7:5, ali ovaj poraz nema nikakve veze sa tenisom. Zverev, koji se od detinjstva bori sa dijabetesom tipa 1, preživeo je pravu dramu… »
Prejaka doza zaustavila Zvereva: Prvi put mi se desilo...
Sputnik pre 21 dana
Nesvakidašnja priča stiže iz nemačkog Halea, gde je osvajač Rolan Garosa Aleksandar Saša Zverev zaustavljen u polufinalu od Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 6:7, 6:4, 7:5. Naime, Nemac ruskog, koji je poznato po tome da vodi bitku sa dijabetesom, dao… »
Zverev zbog greške prilikom davanja terapije izgubio meč u Haleu
Danas pre 21 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev se ceo život bori sa dijabetesom, a u Haleu je meč izgubio uoravo zbot te bolesti. -– Imao sam veliki problem jer mi je senzor pokazivao pogrešan nivo šećera u krvi – rekao je Nemac posle poraza od Tejlora Frica sa 6:7… »
Zverev prošao dramu tokom meča: Osećao sam se užasno, dao sam sebi previše insulina
Večernje novosti pre 21 dana
NEMAČKI teniser, Aleksander Zverev izgubio je u polufinalu Halea od Tejlora Frica 7:6 (4), 4:6, 7:5, a tokom meča suočio se sa ozbiljnim problemom koji je izazvao dijabetes. FOTO: Tanjug/Friso Gentsch/dpa via AP Poznato je da Nemac boluje od toga i… »
Zverev izgubio od Frica iz bizarnog razloga: "Senzor je pokazivao pogrešan nivo..."
Telegraf pre 21 dana
Aleksander Zverev nije uspeo da se plasira u finale turnira u Haleu. Nemački teniser izgubio je od Tejlora Frica, ali je imao i razlog zbog čega nije trijumfovao. Osvajač Rolan Garosa je na konferenciji za medije nakon poraza istakao da je imao problema… »
Zverev otkrio dramu usred meča: "Uneo sam 350 grama šećera za 45 minuta"
B92 pre 21 dana
Aleksander Zverev nije uspeo da se plasira u finale turnira u Haleu, pošto je posle velike borbe poražen od Tejlora Frica sa 7:6 (7:4), 4:6, 7:5, a posle meča otkrio je da se tokom duela suočio sa ozbiljnim problemima izazvanim dijabetesom. Nemački… »
Zverev greškom dao sebi previše insulina pa izgubio
Sport klub pre 21 dana
Celu svoju karijeru Aleksander Zverev se bori sa dijabetesom, postao je sjajan primer kako sportista može da ima uspešnu karijeru uprkos ovakvoj bolesti, ali juče u Haleu nije mogao da izađe sa njom na kraj. – Imao sam veliki problem jer mi je senzor… »
Vesti dana »
Vozače od danas čekaju niže akcize na gorivo - evo koliko iznose
Kamatica pre 8 minutajoš 5 povezanih
35 stepeni, a onda - potop! Srbiju čeka nagla promena vremena u samo tri dana, RHMZ upozorio: Stižu pljuskovi sa grmljavinom, a evo koji delovi zemlje su prvi na udaru
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Na današnji dan: Održani Live Aid koncerti, rođen Cezar, počelo prvo Svetsko prvenstvo u fudbalu
Radio 021 pre 13 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA U napadu ukrajinskih snaga na Energodar i Moskovsku oblast ima mrtvih i ranjenih; Zelenski smenjuje Juliju Sviridenko
RTV pre 3 minutajoš 1 povezana
Ovo je kurs evra za 13. jul: Menjačnice prodaju valute po ovim vrednostima
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane