Povezane vesti

Zverev nakon meča otkrio razlog poraza: „Senzor me prevario – previše insulina i potpuni pad na terenu!“

Zverev nakon meča otkrio razlog poraza: „Senzor me prevario – previše insulina i potpuni pad na terenu!“

Hot sport pre 1 sat
Nemački teniser ispao u Haleu, ali razlog poraza tek sada izaziva pažnju! Aleksandar Zverev nije uspeo da se plasira u finale turnira u Haleu, pošto je poražen od Tejlora Frica, ali je posle meča otkrio da rezultat nije bio samo posledica igre. Nemački… »
Bizaran poraz Zvereva: Izgubio meč jer je sebi ubrizgao prekomernu dozu insulina

Bizaran poraz Zvereva: Izgubio meč jer je sebi ubrizgao prekomernu dozu insulina

Nova pre 1 sat
Nemački teniser Aleksander Zverev doživeo je eliminaciju na turniru u Haleu od Amerikanca Tejlora Frica sa 6:7 (4:7), 6:4, 7:5, ali ovaj poraz nema nikakve veze sa tenisom. Zverev, koji se od detinjstva bori sa dijabetesom tipa 1, preživeo je pravu dramu… »
Prejaka doza zaustavila Zvereva: Prvi put mi se desilo...

Prejaka doza zaustavila Zvereva: Prvi put mi se desilo...

Sputnik pre 1 sat
Nesvakidašnja priča stiže iz nemačkog Halea, gde je osvajač Rolan Garosa Aleksandar Saša Zverev zaustavljen u polufinalu od Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 6:7, 6:4, 7:5. Naime, Nemac ruskog, koji je poznato po tome da vodi bitku sa dijabetesom, dao… »
Zverev zbog greške prilikom davanja terapije izgubio meč u Haleu

Zverev zbog greške prilikom davanja terapije izgubio meč u Haleu

Danas pre 2 sata
Nemački teniser Aleksander Zverev se ceo život bori sa dijabetesom, a u Haleu je meč izgubio uoravo zbot te bolesti. -– Imao sam veliki problem jer mi je senzor pokazivao pogrešan nivo šećera u krvi – rekao je Nemac posle poraza od Tejlora Frica sa 6:7… »
Zverev prošao dramu tokom meča: Osećao sam se užasno, dao sam sebi previše insulina

Zverev prošao dramu tokom meča: Osećao sam se užasno, dao sam sebi previše insulina

Večernje novosti pre 2 sata
NEMAČKI teniser, Aleksander Zverev izgubio je u polufinalu Halea od Tejlora Frica 7:6 (4), 4:6, 7:5, a tokom meča suočio se sa ozbiljnim problemom koji je izazvao dijabetes. FOTO: Tanjug/Friso Gentsch/dpa via AP Poznato je da Nemac boluje od toga i… »
Zverev izgubio od Frica iz bizarnog razloga: "Senzor je pokazivao pogrešan nivo..."

Zverev izgubio od Frica iz bizarnog razloga: "Senzor je pokazivao pogrešan nivo..."

Telegraf pre 2 sata
Aleksander Zverev nije uspeo da se plasira u finale turnira u Haleu. Nemački teniser izgubio je od Tejlora Frica, ali je imao i razlog zbog čega nije trijumfovao. Osvajač Rolan Garosa je na konferenciji za medije nakon poraza istakao da je imao problema… »
Zverev otkrio dramu usred meča: "Uneo sam 350 grama šećera za 45 minuta"

Zverev otkrio dramu usred meča: "Uneo sam 350 grama šećera za 45 minuta"

B92 pre 3 sata
Aleksander Zverev nije uspeo da se plasira u finale turnira u Haleu, pošto je posle velike borbe poražen od Tejlora Frica sa 7:6 (7:4), 4:6, 7:5, a posle meča otkrio je da se tokom duela suočio sa ozbiljnim problemima izazvanim dijabetesom. Nemački… »
Zverev greškom dao sebi previše insulina pa izgubio

Zverev greškom dao sebi previše insulina pa izgubio

Sport klub pre 4 sati
Celu svoju karijeru Aleksander Zverev se bori sa dijabetesom, postao je sjajan primer kako sportista može da ima uspešnu karijeru uprkos ovakvoj bolesti, ali juče u Haleu nije mogao da izađe sa njom na kraj. – Imao sam veliki problem jer mi je senzor… »

Vesti dana »