Povezane vesti
Sa 11 godina rasklapao pušku: Jezivi snimci iz streljane otkrili kako je dečak obučen za masakr u Ribnikaru
Telegraf 22.06.2026
Prilikom izricanja prvostepene osuđujuće presude Vladimiru i Miljani Kecmanović, sudija Višeg suda u Beogradu Dragan Martinović detaljno je obrazložio odluku, pročitavši ključne delove svedočenja njihovog sina, maloletnog K. K. Dečak-ubica je tokom dva… »
"Dok je ubica pucao, pozvala me ćerka": Ispovest doktorke Stefanović koja je među prvima ušla u „Ribnikar“ nakon masakra…
Mondo 22.06.2026
Pred Višim sudom u Beogradu prošle sedmice je izrečena presuda Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Kada se spomene 3. maj i OŠ "Vladislav Ribnikar", čega se prvo seća i gde smo mi danas kao… »
"Prišla sam detetu i videla da i dalje diše": Ispovest doktorke za Kurir koja je prva ušla u "Ribnikar" nakon masakra: "Dok je…
Kurir 22.06.2026
Pred Višim sudom u Beogradu prošle sedmice je izrečena presuda Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Kada se spomene 3. maj i OŠ "Vladislav Ribnikar", čega se prvo seća i gde smo mi danas kao… »
Vesti dana »
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Požari u okolini Vranja pod kontrolom, udar groma izazvao novi požar iznad Jošaničke banje
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
SRCE: Užičani pokazali Vučiću da sila nikada nije pobedila dostojanstvo
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 4 satijoš 40 povezanih