Povezane vesti
Sa 11 godina rasklapao pušku: Jezivi snimci iz streljane otkrili kako je dečak obučen za masakr u Ribnikaru
Telegraf pre 5 sati
Prilikom izricanja prvostepene osuđujuće presude Vladimiru i Miljani Kecmanović, sudija Višeg suda u Beogradu Dragan Martinović detaljno je obrazložio odluku, pročitavši ključne delove svedočenja njihovog sina, maloletnog K. K. Dečak-ubica je tokom dva… »
"Prišla sam detetu i videla da i dalje diše": Ispovest doktorke za Kurir koja je prva ušla u "Ribnikar" nakon masakra: "Dok je…
Kurir pre 6 sati
Pred Višim sudom u Beogradu prošle sedmice je izrečena presuda Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Kada se spomene 3. maj i OŠ "Vladislav Ribnikar", čega se prvo seća i gde smo mi danas kao… »
"Dok je ubica pucao, pozvala me ćerka": Ispovest doktorke Stefanović koja je među prvima ušla u „Ribnikar“ nakon masakra…
Mondo pre 5 sati
Pred Višim sudom u Beogradu prošle sedmice je izrečena presuda Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Kada se spomene 3. maj i OŠ "Vladislav Ribnikar", čega se prvo seća i gde smo mi danas kao… »
Vesti dana »
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 41 minutajoš 41 povezana
CINS otkriva u čijim su rukama poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin, firma koja se povezuje sa Čumetom
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
RHMZ upozorava: Jako nevreme sa grmljavinom očekuje se na teritoriji Srbije posle podne i u utorak
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 50 povezanih