Povezane vesti

Sa 11 godina rasklapao pušku: Jezivi snimci iz streljane otkrili kako je dečak obučen za masakr u Ribnikaru

Sa 11 godina rasklapao pušku: Jezivi snimci iz streljane otkrili kako je dečak obučen za masakr u Ribnikaru

Telegraf 22.06.2026
Prilikom izricanja prvostepene osuđujuće presude Vladimiru i Miljani Kecmanović, sudija Višeg suda u Beogradu Dragan Martinović detaljno je obrazložio odluku, pročitavši ključne delove svedočenja njihovog sina, maloletnog K. K. Dečak-ubica je tokom dva… »
"Dok je ubica pucao, pozvala me ćerka": Ispovest doktorke Stefanović koja je među prvima ušla u „Ribnikar“ nakon masakra…

"Dok je ubica pucao, pozvala me ćerka": Ispovest doktorke Stefanović koja je među prvima ušla u „Ribnikar“ nakon masakra…

Mondo 22.06.2026
Pred Višim sudom u Beogradu prošle sedmice je izrečena presuda Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Kada se spomene 3. maj i OŠ "Vladislav Ribnikar", čega se prvo seća i gde smo mi danas kao… »
"Prišla sam detetu i videla da i dalje diše": Ispovest doktorke za Kurir koja je prva ušla u "Ribnikar" nakon masakra: "Dok je…

"Prišla sam detetu i videla da i dalje diše": Ispovest doktorke za Kurir koja je prva ušla u "Ribnikar" nakon masakra: "Dok je…

Kurir 22.06.2026
Pred Višim sudom u Beogradu prošle sedmice je izrečena presuda Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Kada se spomene 3. maj i OŠ "Vladislav Ribnikar", čega se prvo seća i gde smo mi danas kao… »

Vesti dana »

Zašto Zelenski baš sad stiže u Srbiju

Zašto Zelenski baš sad stiže u Srbiju

BBC News pre 7 minutajoš 54 povezane
Uhapšen Čačanin sa 85 kg marihuane i kokaina

Uhapšen Čačanin sa 85 kg marihuane i kokaina

Ozon press pre 1 satjoš 40 povezanih
„Rajaner” obustavlja letove iz Niša

„Rajaner” obustavlja letove iz Niša

Politika pre 2 satajoš 45 povezanih
Poskupeo evrodizel, nove cene goriva do 14. avgusta

Poskupeo evrodizel, nove cene goriva do 14. avgusta