Povezane vesti
"Imao sam puno poziva kada sam napustio Partizan - svima sam rekao isto!" Željko Obradović održao spektakularnu konferenciju…
Kurir pre 3 sata
Od najnovijeg Hronološki Završena je konferencija za medije na kojoj je Željko Obradović predstavljen kao novi-stari trener. "Bilo bi veoma dobro, ako bi Panatinaikos došao do osme. To bi bilo veoma lepo", rekao je Obradović. "Hvala mu na tim rečima… »
Janakopulos digao glas i dobio aplauze: "Željkov dolazak veći od osvajanja Evrolige"
Mondo pre 3 sata
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos posle 14 godina i poručio je da je spreman da "zelene" odvede ponovo na krov Evrope. Dobio je "odrešene ruke" i gazda kluba Dimitris Janakopulos namerava da mu napravi ozbiljnu ekipu, tako da na rođendan nije ni… »
Prve reči Željka Obradovića po povratku u Panatinaikos, zahvalio se Janakopulosu: "Jedan od najboljih..."
Telegraf pre 4 sati
Željko Obradović se vratio u Atinu i ponovo preuzeo Panatinaikos posle 14 godina! Danas je na programu i njegova konferencija, na kojoj se obratio novinarima prvi put kao aktuelni šef struke "zelenih". - Hvala Dimitrisu što mi je dao šansu da ponovo… »
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos
Danas pre 21 sat
Željko Obradović se i zvanično vratio u Panatinaikos posle 14 godina, potvrdio je klub iz Atine u nedelju. – Kao da nijedan dan nije prošao – poruka je objavljena na društveniom mrežama uz prigodnu muzičku podlogu i fotografiju Obradovića i vlasnika… »
Vesti dana »
Endi Bernam bi mogao da bude novi ministar Velike Britanije: Igra fudbal, daje golove i nosi čuvenu "devetku"
Telegraf pre 5 satijoš 77 povezanih
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 41 minutajoš 41 povezana